Gravidutze si mamici de Cluj - 99
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana13 spune:
SAlut
Elenuta sint in piata animalute? Eu abia am gasit in Ungaria, convenabile ca pret(ca sint la minblu cu 15 ron un animal). Cit costa si cam cit de mari sint, ca tare ii plac si lui Patrick.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
magdutza24 spune:
salutare
Andreea multumesc mult de informatie,o sa sun maine sa vad ce se intampla.
o duminica superba va dorim 

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
elenuta23 spune:
tu fetelor inca nu am patit asa, sa ii palca asa de mult un lucru
, de grija animalutelor nu a vrut sa
, tot o plans si nici cum nu am reusit 1o ora jumate m0am chinuit si am cedat la care i-am zis sa mearga sa imi audca ce ii trebuie sa nu mai planga si mi-a adus animallele 
incredibil dar adevarat iubeste enorm animalle, daca stia m ii cumparam demult animalute
ioana sunt la noi in piata la ghereta de jukarii, au multe jukarii educative si interesante pt copii, costa 10 sau 12 ron punguta cu jukarii, aia cu animale domestice cred k a fost 10 si cea cu animale salbatice 12 ![]()
la miniblue mi se par preturi ffff exagerate, asa mi se par mie , eu nu imi fac cumparaturile de aoclo pt pitic
am pus poze noi
http://picasaweb.google.com/elenuta23/PrimaZapada#
ioana aiic gasesti si cate va poze cu animalutele
, acuma se incarca
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
gata s-au incarcat si poze;e ![]()
ce sa va zic k nu l-am putut lua nici de pe olita sa merg sa il spal la fundik , asa o
k il iau de la animalute
tot stau si ma minunez cat de mult ii plak , acum sa vad cand se plictiseste de ele, sta si le aranjeaza apoi le pune pe carte iti spune fiecare cum face ii mortal 
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
anca.b spune:
in cinstea primilor fulgi, i-am luat azi saniuta lui stefan! e albastra, cu spatar si husa...a fost 95 de lei. la selgros.
doar ca a aflat mama de ea si m-a rugat sa nu i-o dau lui stefan pina la craciun...ca vor ei sa fie cadoul din partea lor de mos...
cam asa se vor intimpla lucrurile la noi. am lista cu ce vreau pt bebe...cumpar eu si "decontez". macar asa stiu ca primeste stefan lucrurile de care are nevoie. iar cei din familie rasufla usurati ca si-au luat o grija de pe cap.
i-am luat si lui ovi cadou de mos...o geaca de mers la munte f usurica si practica.
asa ca eu m-am cam scapat. pt bunici cred ca fac cani cu poza lui stefan.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:

STEFANA

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
antoni spune:
tu fetelor, am adus-o acasa pe piti si ce am observat ca foarte tare miroase parca a urina, a amoniac.oare nu de la antibiotice?eu asa stiu ca daca ceva medicament e toxic sau e insuficienta renala(Doamne fereste) atunci apare mirosul de urina. maine o sun si eu pe doctorita ei sa vad ce zice.voi stiti ceva de genul asta?ati dat careva la bebei Cedax? ca si pe prospect scrie ca peste 6 ani....
[bLa multi ani sarbatoritilor![/b]
Ioana13 spune:
Elenuta dragute animale, seamana cu ce avem noi, cred ca trecem pe acolo, la ghereta, sa ne marim turma![]()
Meli nu stiu de pipi si de antibiotic
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Meli, cred ca e normal, de la antibiotic.
Andreea, am cautat pastilutele de care ziceai, am gasit de-abia la 1 6-a farmacie si acolo mi-au zis ca nu sunt pt copii asa mici...O fi fost altele..?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
antoni spune:
mami-alexia-zici ca e de la antibiotice si sa nu sun oare?si Alexia manca mai rau cand era pe antibiotic?
noi in rest stam nasol cu papatul, sper sa fie de la antibiotice.
va pupic pe toate si va doresc o noapte usoara, iar bolnaviorilor multa-multa sanatate!
Meli+
Timea-Larisa