Gravidutze si mamici de Cluj - 99
Raspunsuri - Pagina 16
ALEX29 spune:
ELENA nu baga in guritza animalutele ?
is f f faine
de la ce ghereta le ai luat ?
iar legat de pretzurile de la Miniblue intradevar is mai mari decat la celelalte magazine
MELI si eu cred ca de la antibiotice ii miroase urina ,oricum mai bine suna sa vb cu dr
ANCA f bine faci si la mine tot cam asa functioneaza :spun ce mi trebuie pt puiutz si ori primesc bani sa i cumpar eu ori i se cumpara si e mult mai ok asa 
mersi de pont o sa merg sa i cumpar saniutza
te rog mult ne faci o poza sa vedem sania ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ELENA super pozele ,daca ninge weekeend ul viitor poate mergem si noi la "zapada"![]()
elenuta23 spune:
magazinu de jukarii e chiar cum intri in piata in manastur la a 2 ghereta sunt si jukarii afara expuse ![]()
alex eu nu am avut problema asta cu DRagos , sa bage jukarii sau alte obiecte in gurita
am avut norok , in genera l bebei care au suzeta probeaza tot ce prind la mana 
meli eu ns k nu am luat antibiotice , sanantate multa
anca ne faci poza cu saniuta 
frumoase cadouri ![]()
am uitat de emisiunea cu Sonia dar sper sa recuperez acum si sa nu fi pierdut mult din ea
noapte buna si sanatate multa multa celor bolnaviori
Doamne ajuta sa se faca bine soniuta noastra draga 

Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!!!
Eu, din pacate, nu am mai facut analizele alea, ca doctorita mea facuse entorsa si a intrat in oncediu medical. Nasol, ca scapam si eu de stres...Altfel, a venit socrella sa stea cu Sara in ziua cu pricina, cand urma sa stau la mEdicala 3, si am facut un tur pe jos al magazinelor din centru. Frumos. NU ma mai plimbasem demult pe acolo. Am fost sa vad si Centralul, ma steptam la mai mult, dar slabuta renovare.
Altefl, am avut un weekend frumos, ne-am relaxat, odihnit, Sara e tot mai receptiva si comunicativa, stie si face o gramada de lucruri, ne topeste cu afectiunea ei, toata ziua ne pupa si ne pupe sa ne pupam!
Elena, multumim de pontr, mergem si noi sa sa umplem ograda cu animale, si noi suntem fani animale, toata ziua poarta cu ea cartile cu animale.
Alex, da,mare lucru sa ai putin ajutor, uite acum ca a venit soacra, am avut putin timp si pt mine si tare bine a fost!
Meli, eu cred ac e normal sa se modifice putin mirosul urinei in timpul antibioticelor, ba chiar citisem ca e uzual si neingrijorator. Dar, pt linistea ta, poti intreba dr. Oricum, ati facut analizele.
FElicitari pt saniuta! NU-mi vine sa cred ca imi voi plimba copilasul pe saniuta...
Nico, tu ce mai faci?
Va pup, somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
NEATZA
ELENA m mult cred ca dau o raita prin p ta astazi ![]()
GABI super ca ai avut putzin timp pt tine si asa e conteaza f mult cand are cine te ajuta 
am fost si eu la Central acum 2 sapt si pot spune ca e ok ,nimic special oricum
tu fetelor acum ca e mai rece pe unde mergeti cu puisorii ,mai iesiti in parc ?
ieri i am luat mamarutzei un compleu din salopeta si geaca f frumos si a costat doar 40 ron ,e un albastru deschis super fain
stiti unde se gasesc salopete groase intregi ???
tzutzu meu inca doarme ,ma duc sa mi fac o cafelutza
anca.b spune:
Alex, eu afara il scot pe stefa. sigur, nu mai stam cu orele...ne plimbam, impingem caruciorul...si cam atit. hintile sint mult prea reci ca sa-l mai asez in ele, spre disperarea lui...
Elena, fetelor, nu pot face poza cu saniutza. e impachetata in folie...dar va explic cum e: e din metal -teava sudata, zice ovi (erau albastre si rosii), sezutul e o bucata de placaj (cam de grosimea palului), are spatar detasabil, din metal, de asemenea, si o husa care acopera spatarul, sezutul si picioarele copilului. si husele erau de mai multe culori: albaste, negra, roz, mov...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
ghiciti cu ce m-am ocupat eu duminica seara?!??? nimeni???? am dezghetat congelatoru'...si de dimuneata l-am spalat si l-am reumplut cu toate cele...cred ca cu asta incepe oficial curatenia de iarna...daca prind citeva zile frumoase spal si geamurile...cu conditia sa gasesc si o bona pt stefan
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ploscariu spune:
Buna fetelor!
Noi am avut un weekend foarte frumos, in sfarsit am fost familia intreaga, ca de obicei sotul meu lucreaza si la sfarsit de saptamana.
Am cautat papucei pentru Ionut, dar nu ii intra piciorutul nici daca sunt cu 2 marimi mai mari, e grasut la picior, deci nu am gasit nimic, cred ca o sa-i cumpar niste botosei grosi ca sa-l pot scoate afara si nu o sa-l pot pune pe jos.
A cumparet sotul meu o lada mare de mere din piata, iar cand a ajuns acasa, surpriza! merele inghetasera cu o noapte innainte, asa risca sa se strice repede si am hotarat sa fac dulceta din ele, asa ca am de lucru!
Va salut, si va sarut! Sa aveti o saptamana frumoasa!
Gabriela - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004
poze noi cu Ionut
Ioana13 spune:
Buna dimineataaaa
Anca eu am curatat frigiderul de 2 saptamini, nu se mai putea... l-am pregatit pt ca am taiat la ai mei porcu, sa scapam de o treaba. Si stam relaxati, am luat deja si cadouri pt P... le tinem ascunse ne concentram sa nu cadem ispitei de a i le da![]()
Elenuta, Alex, P baga animalutele in gura, toate le baga in gura, desi nu a vrut suzeta deloc. Sper ca dupa ce cresc si caninii sa termine cu obiceiurile astea.
P nu mai are temperatura si mucisori, dar inca nu maninca bine, urla cind il pun in scaunelu de masa. Il dezvat eu de naravurile astea![]()
Edit: Gabi sa iasa analizele bine! Sint analize anuale sau e musai sa le faci
?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
dariandra spune:
Buna dimineata si o saptamana cat mai frumoasa pentru fiecare dintre voi!
ADRIANA - Cutia este cu 2 fasii galbene si portocalii si medicamentele sunt produse de Boiron Laboratoires, cate 40 drajeuri (iti spun ca la asa mici copilasi se da 1/2 tableta).De obicei astea homeopate se gasesc in Grigorescu,farmacia de pe str. Donath si cealalta este farmacia casuta pe strada pe care circula autobuzul 30.
Noi am scapat de tuse, e adevarat ca a baut si multe ceaiuri de ceapa si cimbrisor cu lamaie si miere de albine.
MELI - Eu zic sa nu-ti faci probleme, e normal sa fie mai concentrata urina acum dupa antibiotice.Si eu m-am speriat pentru ca Dariei asa ii mirosea urina de la uleiul de peste, pana mi-a spus medicul sa nu intru in panica.