Gravidutze si mamici de Cluj - 99
Raspunsuri - Pagina 17
nrl spune:
Buna dimineata 
Noi am dat cu un cauciuc intr-o bordura ieri si l-am stricat asa ca azi trebuie sa luam doua noi 
Vine cineva la locul de joaca din Iulius pe la 1-2? Ca ma gandeam sa merg acolo cu Andrei pana merge cineva cu masina sa ne rezolve cauciucurile ![]()
Are cineva un nr de telefon de la locul de joaca de la Big?
O saptamana frumoasa va dorim la toti
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
bex spune:
Neata
Pupici la copilasii bolnaviori, sa se faca toat lumea bine!!!
Nico, imi pare rau ca sunteti in "pana"
Gabitzo
si adata cu vizita porin oras si magazinele din centru nu s-a lasat cu nimic achozitionat?
fetelor, eu acum vreo luna am intrebat ca prostu', dar nu a raspuns nimeni, de ce nu facem intalnirea in 5 dec, ca pica tot vineri si era chiar de mos, sau in 4, na sa nu fie fix in 5. ma gandesc ca de ex vinerea asta e inainte de 1 dec si probabil ca pentru multi e si un weekend prelungit...dar banuiesc ca acum e tarziu pentru a schimba data...in fine, ziceam asa ca ieri ma gandeam ca era fain sa ne intalnim chiar de Mos Nicolae pana la urma sau mai aproape de data respectiva...
o zi frumoasa, mari si mici, pupici la pici
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
anca.b spune:
nico, ce nasol cu pana...las ca rezolvati voi si va motorizati din nou
co, fetele nu au vrut in 5 ca e prea aproape de mos...majoriateta a decis sa fie in noiembrie. si noi ne conformam si asteptam distractia
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
Co, desigur ca s-a lasat si cu achizitii, ca doar nu ma dezmint. Pt Sara niste ciorapei f draguti si o toba, pt mami niste panatloni, de asemenea foarte draguti.Pt tati, nimik
, da' ne revansam de mosh.
CU shimbarea datei, nu stiu daca se mai poate, dar intr-adevar ar fi trebuit sa ne gandim la data de 1 dec si weekendul prelungit...
Nico, nasol cu pana. NU stiu nr de telefon de la Big.Cum e locul de joaca de la Iulius?
Gabriela, spor la dulceata!
Ioana, din pacate, nu sunt cele uzuale/anuale, pt alea nu m-as fi stresat asa. Sunt niste analize mai complexe, de-aia si necesita o zi de internare in clinica, pt a ne asigura ca nu recidiveaza ceva urat si grav din trecut. Dar sper si simt ca totul va fi bine!O sa imi fac eu curaj sa merg!
Si Sara a bagat aproape tot in gura, si suzeta nu a a avut!
Alex, am vazut in Cora si la Central salopete din alea intregi mai mari.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
adab spune:
Buna dimineatza si de la noi,
Am avut un weekend odihnitor pot zice. AM lasat-o o zi si o noapte iar pe Sara la bunici. Tare mult ii place acolo....vede si animalutze de-adevaratelea prin curte si o incanta tare mult. Noi am profitat sambata seara si am iesit la un bowling (nu am mai fusesem de 2 ani) si la film apoi in Iulius.
Din pacate de aseara piticutza mea e cu mucusori la nasuc. Destul de multi, caci a dormit f. rau...se tot trezea ca nu mai putea respira ca lumea. Ii mai dadeam cu pufuri cu Sterimar si o mai aspiram la nasuc. Nu are febra si e vioaie in rest, doar ca imi adoarme tare greu....e prea activa. Banuiesc ca nu e indicat sa o scot azi afara.....nu?
SI noi ducem lipsa parculetului cu leagane acuma pe timp de iarna. M-am gandit sa-i iau o hinta de interior (care sa se fixeze la tocul usii sau la grinda)....am cautat ieri (e drept ca numai intr-un hipermarket) dar nu am gasit.
Sper sa nu se agraveze sanatatea Ssrei si sa ne vedem cu bine pe vineri.
anca.b spune:
Ada, imi pare rau ca e bolnavioara bubulina. eu zic ca daca nu are febra poti sa o scoti afara. aerul proaspat le face bine.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
antoni spune:
salutare si de la noi!
piti acum a papat si s-a culcat, hihi, a cazut de oboseala.suntem tot mai bine, azi a si mancat bine, deci toate merg spre bine.
Ada-sanatate multa buburuzei, si eu zic ca daca nu are febra, poti s-o scoti.si febra e peste 38 la ei.
dariandra-,ersi mult, cred ca nu mai sun , nu vreau sa par stupida,hihi.
abia astept sa va vad, la spatiul de joaca de la big cat e de caldut,voi cum va imbracati piticii?
Ioana-ma bucur ca e mai ok Patrick, bine ca a scapat saracutul.
va doresc o zi frumoasa, sper sa ma mai lase azi piti sa mai intru si sa va citesc,hihi.pusi mare la toate!
Meli+
Timea-Larisa
Ioana13 spune:
Gabi daca simti ca e bine, asa e!!!
Pai ce sa iei si la tati, trebe sa fie obisnuit la data asta ca are 2 fete in casa si el e mai pe locul 3 la cumparaturi![]()
Nico acum e mare aglomeratie la cauciucuri... macar sa iei de iarna daca tot trebe schimbate.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
anca.b spune:
Fetelor, n-au intrat banii de alocatie in cont...am verificat si azi si nimic...incep sa ma isterizez...
deci simbata v-am dat o informatie gresita: fetele de la banca mi-au zis ca au primit borderoul cu sumele cuvenite vineri dimineata, dar azi mi-am verificat soldul pe net si nu se vede sa fi intrat ceva.
verific si mai tirziu, sa vedem...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Multa santate micutei Sara si tuturor bolnavirilor.
Andreea, inseamna ca acelea erau pastilele. I-am luat Ambroxol, nu se mai poate, noaptea eu nu inchid un ochi...Ziua nu tuseste deloc, in schimb noaptea e un adevarat concert. Si ce e mai rau e ca tuseste pana isi face greata , sa vomite. Sper ca Ambroxolul sa-si faca efectul, sa-i scoata mucozitatile din gatut si sa termine cu tusea asta ca..innebunesc.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...