Gravidutze si mamici de Cluj - 99

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

pofta buna, elenutza! si distractie faina la nasi!
sint si eu pe aici, as usual!

s-a trezit stefan...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ELENA groaznic ce s a intamplat
unde ninge????
distractie faina la nasi
bravo sotziorului ca are grija de flori asa e si Clau meu e innebunit dupa flori asa ca i le am trimis aproape toate la birou ca aici nu aveau nici o sansa sa le fie bine
ti ai luat cd uri cu colinzi ?
sau de pe net

ANCA numai noi la apel

puiu meu e la soacra mea ,acum am venit de la ele ,e asa de scumpa mamaruta mea ,pe zi ce trece pricepe tot mai multe
mi am facut curatenie ,mancare ,cumparaturi
tu fetelor adevaru e ca tare mult conteaza cand are cine te ajuta
pt soacre

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

anca, alex multumesc tu fetelor

alex poate e predestinat numele claudiu sa le placa , is foarte sensibili daca le plac florile si au grija de ele, asa k suntem niste norocoase

acum astept sa se culce Dragos , are chef de joaka si atat povesteste in cmera singurel imi vien sa merg sa il pap tot

maine s-ar putea sa mergem la baizoara k am auzit k e mare zapada , yuhuuuuuuu

alex mi-am copiat de pe reteA colinzile

nopate buna

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdutza24

neatza
fetelor eu am card la BT si mie ieri cand am verificat nu imi intrasera si deja ma dispera ptr ca mie nu mi a venit niciodata alocatia si ar trebui sa mi vina retroactiv.nu stiti unde ma pot interesa ce se intampla?
sanatate multa la bolnaviori

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

la directia de munca si protectie sociala, este birou care se ocupa special de alocatii si indemnizatii... suna la ei, intra pe site-ul lor... stiu ca interiorul e 416...nu stiu telefonul...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

neata
andreea, ieri au intrat banii. cred. nu stiu ce se intimpla, ca ii primim din ce in ce mai tirziu. in ritmul asta vom ajunge sa-i luam cu doua luni intirziere, nu cu una...

Povestea Nasterii

mersi, anca... o sa verific maine...

noroc cu sotul, ca altfel bani de unde????????

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara la toata lumea...si noi pe la casuta...Sara a fost azi la bunica-sa,adica mama lui taica-so..iarasi...macar a dus-o el azi in polus dupa masa cand a venit de la lucru,sa mai vada si ea oameni..nu tot pe ea,s-o fi saturat deja de eaacuma doarme cu o gramada de mascote si eu vreau sa joc un remy cu 2 prietene ca n-am mai jucat de o gramada de vreme..

elena super tare ca mergeti la baisoara..chiar s-a depus zapada oare?se poate sckia?f bine ca te ajuta sotul la toate..chiar ai noroc din punsctul asta de vedere..

ancab bine facem...mersi de intrebare..sara e tot mai povestitoare..tot timpul vrea sa vb la tel cu cine vb eu.in seara asta urma sa vina una din prietene la mine si mi-a laut telefonul..tot alo alo.apoi si-a dat seama ca e Nono,asa ii zice ea ,de fapt o cheama Ioana.a intrebat-o ca sa-i cumpere ceva...la care sara direct..DA..PUFU.ioana era sigura ca n-o v-a intelege...a fost nevoita sa mearga la magazin sa-i cumpere.a fost mortala sara.

merg la remy...noapte buna la toata lumea..papa

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!!!!
v-ati uitat pe geam?

acum e frumos, ca n-au inceput sa circule masinile si inca nu e mizerie!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la noi!

ce frumos, a nins putin,hihi.

eu m-am intors din bucuresti, a fost obositor.piti e bine, ia antibioticele pt infectia ai urinara de miercuri deja,e foarte bine.

legat de boli, sincer, eu sunt de parere ca cei care-s bolnavi nu ar trebui sa vina sa inbolnaveasca si pe altii.parerea mea. sunt multi bebei mici, mai este timp sa-si faca imunitate si cand intra in colectivitate.asta e parerea mea. si daca vin si bolnaviori,eu as prefera s-o las acasa, nu-i nici o problema, dar saraca a luat destule medicamente in ultima vreme, nu-i nevoie de ceva in plus.

va doresc o zi frumoasa. pt toate!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
FRUMOASA zi
MELI super ca puiu e mai bine
ELENA o sa caut si eu astazi ceva cd uri cu colinde

o zi minutata la toata lumea

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare fetelor

frumoasa dimineata cu zapada insa e prea putina sa tina , deja s-a topit , am fost la SF Ion la padure insa nici aoclo nu este apropae delok.
e prea frig sa mergem la Baisoara, te ia de pe picioare cum sufla vantu asta

meli bine ai revenit si ma bucur k e mai bine mamaruta

fetelor aseara am fost la nasi iar baietelul lor are animale din plastic domestice si salbatice, caND le-a vazut Drgaos numai cu ele s-a jukat si acasa mult timp isi petrece cu carticelel cu animale ii plak mult iar la plekare a plans de nuam , e prima data sa planga dupa jukarii , iar acum am fost la piatza si i-am cumparat , nuami cu ele se joaka si tre sa stai cu el sa te joki

la capra ii zice papa

va doresc o duminika placuta

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput