Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna seara

am fost la baby expo...omor! inghesuiala...dar gasesti cate ceva. eu nu am cumparat chiar tot ce am vrut dar am umplut rapid masina(inclusiv pe bancheta din spate) am luat sterilizator pt biberoane, marsupiu(3pozitzii)o forfecutza, o suzeta, un biberon, protectii pentru patutz, cateva body-uri...dar cel mai important am luat un carucior 3 in 1. are landou, scoica si carucior sport- dinala pe 3 rotzi. de cand am ajuns ne tot jucam cu ele

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Elivov, ce dulceata!!
Eu cred ca dau o raita pe la gravidutele mai "fragede", de mai,iunie etc. sa-l popularizez pe Manole, ca vad ca nbuma nu intra in top10

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

cum nu? ca avea cele mai multe voturi, Manole?

eu l-am votat cu drag si chiar sincer, era cel mai frumusel de acolo!

+18 Hector

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

fetele...

aris chiar eram curioasa ce e pe la targurile astea...felicitari pt achizitii, si eu am intors carutul pe toate partile cand l-am adus acasa, l-am plimbat...pana mi-am dat seama ca si cainele se uita ciudat la mien, pe langa restul familiei ....

curea da, el e, e minunat, l-am luat de la miniblu, dar si cei de la vipbebe sunt importantori oficiali :) ...acolo nu stiu ce pret are, dar banuiesc ca acelasi...patutul l-am luat de la mothercare.

ilinca felicitari pt carucior...ti-am votat si eu catelul, e delicios...eu am un boxer...nu are atatea cute de piele dar la moaca e p-acolo

novus ziceai de kg...de cand cu masina de paine...sunt langa tine acolo, le adun cu fiecare respiratie...si totusi, UIMITOR, par slaba pt una lume hihihiih

va pup cu drag pe toate toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Avea cele mai multe voturi de pe pagina, dar sunt vreo 400 de pagini!! Si cei din top10 toti au peste 400 de voturi.Stiu ca n-o sa iasa primul, n-are cum, dar il vreau in top10 pe capatzanosul meu scump. Ce ma enerveaza cand ii aud pe unii:"ei, cum va fi si cu caine si cu bebe?" si-mi sugereaza asa...pe ocolite (le e frica totusi sa nu le crap capul, stiu de ce-s in stare cand vine vorba de Manole) ca nu e bine caine si copil! Haha.
Sa va zic cum am fost eu: m-am nascut cu dragostea asta fata de caini, numai mostenire de la tata putea fi, ca maica-mea nu avea nicio pasiune pt. animale.Cand abia invatasem sa umblu nu ma putea scapa maica-mea din ochi ca tzusti, gaseam eu un catel in curtea blocului sa-l imbratisez, mai ales maidanezi...Mi-a povestit ca odata intr-o statiune montana se luase la povesti cu o prietena, eu aveam doi ani jumate-trei si cand s-a uitat dupa mine...m-a vazut intre vreo 3 ditamai ciobanestii mioritici, de i s-a oprit inima-n loc.Eu ma agatasem de ei si-i dragaleam iar eu falfaiau din coada:))
In copilarie toata ziua eram intre maidanezi pe care noi, copiii de la bloc ii adoptam si-i hraneam.Si nu m-am imbolnavit, n-am fost muscata, nu nimic...am fost doar fericita cu cele mai nevinovate fiintze.

[18+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

plici - stiu exact ce zici...eu chiar ma frustrasem ca nu o sa pricep niciodata ce face fiecare buton, dar sunt perseverenta si am aflat ce fac toate chiar azi

ilinca - de ce ii bagi in seama? eu am trei catzei cat casa si de abia ashtept sa ii calareasca bb toata ziua

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Plici plici, daca imi iau si cuptor de paine imi iau concediu si stau ... si mananc !!!
Foarte dragute achizitiile tale, eu le primesc de la cumnata mea, caruciorul e de la Chicco, 3 in 1 scoica e super practica , stiu de cand era mica nepotica mea adica de anul trecut
Hainute sigur nu ma rabd si o sa cumpar si eu cateva + alte chestii utile dar mai am rabdare un pic !! Maine merg la doctorita mea sa-mi dea hartia pt reducerea programului de munca !
Apropos, ai parola de la contul comun de yahoo ??sa vad ce materiale ai postat ?

24+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna, burtici!

Ilinca, felicitari pentru printesa, ai si carucior roz pe listuta A, si un vot de la mine pentru Manole.

Plici Plici, super achizitii!!! Abia astept si eu sa dau iama prin magazine! Doar ca ar trebui sa ma mut in urmatoarea luna... Dup-aia... fac curse!

Fetelor, MAI E CINEVA CAREIA SA II CURGA SANII???? Eu tocmai vroiam sa ma bag la dus si am vazut cum mi-a tasnit dintr-un san... Cateva picaturi, un lichid parca incolor. In conditiile in care eu ar trebui sa port sutien -1 sau -S (ceva mai mic decat cel mai mic numar inventat) nu ma asteptam sa imi curga ceva de acolo!!

va pe toate, tot citind parca aveam atatea sa va zic si acum mi-a iesit totul din cap!

Monik 24+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Moonvas, tocmai citeam un articol despre aceste scurgeri care sunt de fapt colostru si sunt perfect normale !!! eu de ce nu am ??????

24+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Novus, multumesc. Am citit si eu si stiam ca sunt normale, dar oleaca mai incolo. Mai am o prietena care tot pe la 6 luni a avut scurgeri de felul asta, asa ca nu sunt speriata, sunt numai surprinsa ca se intampla si la dimensiunile mele.

Monik 24+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput