Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Ilinca felicitari pentru printesa
Sasha super tare cu robinetul de la cada,m-ai facut sa rad.

Eu patesc insa invers, simt mereu orice fel de miros chiar si de mai departe si parca toate imi par grele, nu pot suporta usor mirosurile.De cand sunt gravi mereu il trimit pe sot sa se spele pe maini sau fata, chiar si dupa ce a iesit din dus am senzatia ca miroase

18+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Ilinca cam asa trebuie sa scri la semnatura:

paranteza gravi paranteza 18+ paranteza fetita paranteza

Sper ca acum sa reusesti

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - baietel- 20+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, cat m-am chinuit si eu 3 luni cu mirosurile (si acum am nas de copoi, dar nu ma mai deranjeaza orice in ultimul hal:)), a fost oribil si sotzul meu fumeaza, imi venea sa-l pocnesc cand simteam ca miroase a fum...Pana in sapt. 12 am avut mai mult "scarbe" decat pofte
Dar sa stiti ca eu numai de o saptamana ma simt chiar ok, deci si in luna a 4 a am suferit de stari de rau si greatza (fara vomat, in schimb) desi speram, dupa cum imi spunea majoritatea, ca dupa 12 totul va fi...rauri de lapte si miere! Aiurea, doar mancam non-stop pentru ca erau singurele momente cand nu aveam gust rau in gura:)). Cum terminam de mancat, revenea gustul nashparliu!!
Cat despre cheful de , cred ca-l vomitasem si pe ala, atata ca sotzul era convingator si apoi era ok, vorba aia, pofta vine mancand.Dar din sapt. 12...hehe, basic instinct e nimic pe langa mine. Si colac peste pupaza si visele alea XXX in continuare, Doamne feri, parca-s Plugaru aia sau cum o cheama:)). Cred ca e greu pentru cele care au interzis dar bebe merita orice sacrificiu! Sper ca si barbatii stiu asta. Stiti de ce zic asa? Neavand ce face eu am rascolit tot forumul, asa, fugitiv, si am dat de sectiunea "in 1 sau in 2..." si m-am ingrozit, m-am oripilat: atatia sotzi care si-au gasit amanta si au inceput o relatie cu ea in timpul sarcinii sotiei!! Ce oameni mai sunt si aia?! Si sa spuna proaspetei mamici lauze ca s-au indragostit, ca nu-i vina lor...Partea cea mai trista e ca aproape toate femeile in aceasta incredibil de horror situatie si-au iertat sotii si au ramas cu ei!!
Cumplit, cumplit...nu merita nimic un rahat de om care in loc sa traiasca bucuria sarcinii cu sotia se-mperecheaza ca un animal prost cu prima iesita-n cale si se mai si "indragosteste", haha.

[18+]

Mergi la inceput

Acolo unde am scris paranteza trebuie sa pui o paranteza din asta[

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Oare am reusit?...

[18+]

Mergi la inceput

Iupiii, bravo ai reusit, mai tre' doar sa scoti parantezele de la 18+

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, bine ai venit in clubul fetelor !!!
Cainele tau e superb!!! votat !

Shasa, esti tare de tot !!!

Haideti sa va zic si eu despre poftele mele, care nu tin de mancare ci de deocamdata nu am interdictie de la doctor, dar sotul se uita cam ciudat cateodata la mine !!!
Asa ca ...

Cu kilogramele cum mai stati ?? eu le stang bine de tot

24+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
va multumesc tuturor de urari va imbratisez si va pupik cu drag
uitati niste pozici cu fomistul de bb
http://good-times.webshots.com/album/568734967TVIWuN

eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de bb
Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

ELILOV sa-ti traiasca bebicul, sa se faca mare, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Gina 24+ mami de CALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Elilov, super pozele !!! sa va traiasca feciorul si a fiti sanatosi !!!

24+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput