Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

fetelor, eu am parantele patrate langa P , pe ele sunt si {

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

aaaaa....nici eu nu le-am gasit prea usor prima data.

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

LA MULTI ANI Gigelica

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - baietel- 19+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

mihaelacg, mersi ca ne faci sa ne simtim bine... ca ai zis ca si tu le-ai gasit greu prima data!

si pe laptopul meu tot unde ai zis tu sunt...

18+

gia

Mergi la inceput

Hai sa va amuz cu ceva

Cand vine vorba de pofte in sarcina toata lumea se gandeste la pofte culinare, cum este si normalDar a patit vreuna dintre voi asa ceva? Sa ma explic. La prima sarcina mi s-a intamplat de vreo 2-3 ori ca atunci cand faceam baie sa nu pot rezista poftei de a-mi infige dintii in......robinetul de la cada. In momentul in care am dat cu ochii de el si am vazut cum straluceste inoxul din care era facut mi-am infipt dintii si parca nimic nu era asa bun la gust
Iar acum la a 3-a sarcina am avut inca o curiozitate din asta. Intr-o seara dupa ce am culcat baietii stateam in fotoliu si citeam si am simtit dintr-o data ca trebuie sa ma duc la baie sa ma dau cu muuuuult deodorant Pret a Porter. In momentul in care i-am simtit mirosul mi-am zis ca nu este pe lumea asta miros mai placut. Desi eu inainte de sarcina foloseam doar genul roll on de cand sunt graviduta nu il suport decat pe asta.
Sper sa nu ma credeti nebuna, voiam sa va amuz putin si totodata sa aflu daca a mai trecut vreuna dintre voi prin astfel de ......... pofte

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - baietel- 19+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

shasa, esti tare simpatica, m-ai facut sa rad....insa sotul meu a ramas mut si cu ochii cat cepele(i-am citit si lui "poftele" tale).

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

Sa nu uit...astazi am schimbat si noi semnatura
Multumesc Doamne ca am ajuns la jumatate si suntem bine!!!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - baietel- 20+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

sasha, mi se pare suuuuper funny povestea ta! ca sa vezi unde ne poate aduce starea de greviditate...

eu patesc asa cu cartile! mi-am luat 2 carti si tot simt nevoia sa le miros si intr-o seara... mi-a ramas apa in gura de la miros ...

insa Pret a Porter, e chiar suuuper mirosul!

18+

gia

Mergi la inceput

Fetelor ma bucur ca va amuza.
Te inteleg perfect cu pofta de a mirosi ... carti si mie imi lasa apa in gura la robinet si deodorant

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - baietel- 20+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vaaai, nu pot sa cred ce vizibile erau parantezoaiele alea, dupa ce mi s-a spus!! Stupid me.
Sa vad daca am reusit ceva...Caruciorul n-am stiut de unde sa-l bag intre paranteze asa ca ma laud asa:

[18+]

Mergi la inceput