Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

florinela , nu fi supi, cel mai important e ca Albertel e bine sanatos. eu nu cred ca e prea devreme echo peste o luna, si pe mine ma cheama la 4 saptamani.

silvi 8, si eu simt asa niste vibratii pana in vagin, credeam ca numai eu simt asa ceva.ce m-am speriat prima data...mama mama

iuca, incepe "distractia", sa vezi de-acum impunsaturi...

pisigri....tinem pumnii stransi stransi pt tine, sa ne aduci vesti bune de la echo.

lysbeth, din cand in cand mai am si eu greturi, dar nu ca inainte...ar trebui sa scapi de ele, inca putin mai rezista

olga tarziu, imi pare rau ca ai trecut prin astfel de momente, stiu ca e greu, dar bb sigur simte ca esti trista si nu e bine. luni l-a inmormantat pe un unchi de-al sotului, si nu a vrut sa ma ia nici macar sa-l vad pt ca stie ca eu is cam fricoasa si as fi stat cu gandul la el....trebuie sa ne gandim si la bb-ii nostri, ca le transmitem toate starile....asa cum se zbenguie cand suntem fericite sau facem cate un lucru care ne place noua asa cred ca simte si cand suntem triste, suparate.

ilinca....trista povestea mamei tale...se pare ca instinctul matern ni s-a dezvoltat din prima luna, de and stiam ca avem ceva in burtica, desi era ceva mic mic mic

simina, ati fost niste miri tare frumosi si veseli....dar cu ce ti-am gresit noi de-ai pus si poza cu tortul?

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

Gigelica LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa, fericita, iubita .
Sa ai o nastere usoara si un bb sanatos.

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

ILINCA M. - si eu simt la fel. Acum abia imi dau seama de multe lucruri si ma gandesc cat de superficial tratam gravidele inainte. E uimitor cum ti se dezvolta instinctul de "tigroaica" cand vine vorba de propriul pui... cateodata imi vine sa plang de fericire!
FLORINELA - stiam ca unul dintre cei trei "faimosi" e si foarte uracios si vulgar. Poate ca e chiar asta la care ai fost tu. Nu te mai necaji si chiar ar fi trebuit sa il repezi sau sa il pui la punct atunci. Pe bune.

Eu am fost la Hematologie iar. Numarul meu de trombocite a scazut de la 114.000 la 108.000 intr-o luna. Mi s-a pus diagnosticul de trombocitopenie. Am inceput sa am ameteli si mi s-a spus ca de acum incolo bebe se va "hrani" mai mult ca trebuie sa creasca si voi avea mai des diverse stari mai rele.
Cat despre cumparaturi, pentru cele din Bucuresti, e un targ acum la Sala Polivalenta, mai micut. Eu ma voi duce la cel de la Romexpo care e intre 4 si 7 decembrie. Abia astept. Am mai cumparat pentru bebe diverse insa cumparaturile strong abia acum incep. Anyway, as vrea ca pana la sf. lui ianuarie sa am absolut tot. In februarie sa stau acasa linistita asteptand sa vina mititelul meu. Programat intre 1 si 10 martie. Dar cine stie, poate vrea ma devreme cu o saptamana-doua...
Va pup fetele!

Gina 24+ mami de CALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Iuhuuu, m-am intors de la doctor...e rrrrozzzzz! Adica intr-un final mie totuna mi-ar fi fost, as fi fost incantata de orice, dar sotul meu si mama mea taaare mult isi doreau fetitza, de la inceput numai in termeni de fetitza se adresau burticii mele.
Doctorul a intarziat 50 de minute, o fi fost prins in ceva, dar eu am fost prima programata asa ca bine a fost. El imi tot arata pe acolo: aici sunt manutzele, aici piciorusele...acum e cu burtica in sus.Hopaaa...ma gandesc eu:"nu se vede ce e?" "Ba da", zice el cam hatru si continua cu DBP, DFO...ma lasase-n ceatza acolo:)). Apoi l-am intrebat direct ce e si a zis ca fetitza.
Acum ma duc cu Manolica la plimbare (desi e uraaat si frig) dar cand ma intorc va rog sa ma instruiti si pe mine cum pun saptamanile si caruciorul roz la semnatura;).
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/toate-6267/pagina-168.html
Votati "fratiorul" fetitei mele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Ilinca M felicitari pentru . Era cazul sa ma apara niste fetite ca suntem in minoritate

Gigelica LA MULTI ANI!!!!!!

23Ariana

poze

Mergi la inceput

ilinca, pt fetitza ta si pt mamica ei.

uite cum faci sa te poti mandri si tu cu fetita ta in carucior roz.
te duci in contul meu-profil personal-editeaza profil-bagi parola.
la editeaza profil pers. te duci jos la sf. paginei la optiuni profil si te duci pe + ai acolo semnatura si scrii intre paranteze patrate gravi , dupa care scrii nr. de sapt si la fel intre paranteze patrate .
bine?
sper ca m-am facut inteleasa, daca nu, is aici

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Ilinca, felicitari pentru fetita! Sa iti traiasca si sa se nasca cu bine si sa fie fericita! Uite cum trebuie sa faci pentru a pune caruciorul roz: scrii numarul de saptamani in fereastra in care scrii mesajul catre noi si, in stanga, este mai jos (sub smiles-uri) Arata toata lista de emoticonuri, dai click acolo si iti apare o lista luuunga de emoticonuri... De acolo, alegi fetita - o sa vezi in stanga tabelului caruciorul roz si in dreapta dai click pe explicatia din dreptul tebelului - adica fetita.

Am vrut sa te iti spun ca si eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste participarea tatalui la nastere. Mi se pare ca ceea ce ne face cu adevarat pe noi "deosebite" fata de barbati, e tocmai misterul prin care dam nasrere copiilor lor. Si ar trebui sa pastram asta ca un mister. Altfel, nu stiu cat de mare deosebirea este intre o noi si o vitica asistata la nastere de toti curiosii... Scuze daca am fost prea sugestiva!

Si mai am o problema, de cand am ramas insarcinata: toata lumea ma protejeaza intr-un mod atat de excesiv incat ma simt presata, in nici un caz bine. O prietena - care a nascut de 2 ori pana acum si a facut si MAAARE caz pe tema asta - mi-a spus ca ar trebui sa ma simt speciala in perioada asta. Personal, eu ma simt speciala pentru toti oamenii care ma iubesc, nu astept "aprecieri" si "recunoastere" din partea unor straini doar pentru faptul ca sunt insarcinata. Cred ca femeile care cersesc recunostinta pentru faptul ca poarta un copil in pantec nu au realizari personale si cu atat mai putin o buna parere despre ele. Asadar, nu faptul ca vom fi mame ne face deosebite si tot ceea ce vom face de acum incolo pentru a fi niste mame bune, niste sotii iubite si niste femei de succes. Fiecare, in felul ei personal de a vedea succesul!

18+

gia

Mergi la inceput

MIHAELACG, multumesc ca m-ai lamurit si pe mine cu semnatura si toate cele... Ilinca, sorry ca am zis aiureli... Eu asa procedez!

18+

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Problema e ca eu nu gasesc parantezele patrate pe tastatura!! Nu le-am folosit niciodata! Unde sunt?!

Mergi la inceput

ILINCA, ma uit de 10 min pe tastatura si nu gasesc!!!

daca nu, incearca asa cum am zis io... vezi tu!

18+

gia

Mergi la inceput