Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
alina.n spune:
Simina foarte frumoase pozele, ati fost amandoi foarte frumosi.
vai fetelor voi chiar va puteti ulita la linkurile alea cu nasterea ? brrrr
Eu am vazut 3 poze si m-am speriat rau 
curea caruciorul lui plici plici e de la mini blu intr-adevar dar o las pe ea sa - ti faca surpriza cu pretul
,mie mi-a placut tare mult si scoica.
florinela79 nu te mai supara , refa inca o data eco in alta parte ...important e ca bebe sa fie bine si tu la fel. Sunt uneori momente cand bebe nu se vede bine si din cauza pozitiei..de multe ori dr te pune sa te mai plimbi putin pe hol si sa revii...
18+ cu
Maria
Vine barza!
lysbeth spune:
iuca, sa te tii vanzoleala de acu![]()

florinela, eu nu pot sa dorm pe stanga si foarte putin pe spate. Asa ca dorm numa pe dreapta. Mai icnerc eu sa dorm pe spate dar in somn tot pe dreapta ma intorc vreau nu vreau. Sper ca bebitz sa-si schimbe pozitia si sa pot dormi cum spuse domn' doctor ca shtiu ca are dreptate. Dar cat timp ii vine micutului puid e alien sangele in cap cat stau pe stanga n-am sanse
19+
Damian
OlgaTarziu spune:
Multumesc mult de cuvinte. Marti i-au scos corpul si acum il inmormanteaza. Am vorbit cu sotia lui ieri... Nu am cuvinte. Durerea e mult prea mare. Sotul meu e cumplit de marcat. Erau ca doi frati....
Noi nu mai dormim de 4 nopti. In parte din cauza cosmarelor, in parte din cauza bolii lui Tony. Cara raceala asta de 1 luna jumate. A facut antibiotice, dar a continuat sa tuseasca si sa aiba secretii nazale. Azi noapte s-a reintors cu febra si tot tacamul. Sa ma picuri daca inteleg cum.
pisigri spune:
Florinela,
Eu echo 2D am facut lunar, la cererea mea; inainte de 11 saptamini, cind am ajuns la dr asta, am avut o perioada cind am facut si mai des de atit, pt ca ba am avut o singerare, ba am schimbat dr si asta nou a vrut sa vada si el cum se prezinta sarcina...deci nu cred ca daca refaci echo peste o luna se intimpla ceva.
Am emotii, azi ma duc si eu la morfo-fetala de 22 saptamini...am morcov, am vb cu o graviduta mai "inaintata" cu 1-2 saptamini, si mi-a zis ca s-a ingrijorat (ea) desi doctorii i-au zis ca nu ar avea motiv...
Sa-mi tineti pumnii....
if you can't say something nice, then don't say it at all
Ilinca_M. spune:
Uhuhuu, inca doua ore pana la intalnirea cu RECLAMA ILEGALA, abia astept, dar va zic ca am si niste emotii!!Uf.
Ce mi se pare interesant e ca majoritatea dintre voi intra la eco si apoi cu rezultatele de la eco intra la doctor; deci va controleaza doua persoane diferite? La mine ecograful e in cabinetul ginecologului si el face ecografia.
Aveti dreptate, discutia cu tatal prezent sau nu la nastere e pur subiectiva, fiecare are argumentele sale, e bine
. E adevarat ca tatal nu are cum sa simta toata "procedura" de aducere pe lume a unui copil, dar depinde de personalitatea si sufletul fiecaruia cum se va comporta cu copilul. Eu am simtit iubirea tatalui meu clipa de clipa, de cand am primele amintiri si maica-mea imi spunea ca imi canta si imi pupa fiecare cm de corp, incepand de la degetele de la picioare, nu stia cum sa-l trimita de langa patutz:)). Bine, taica-meu avea o fixatie sa-mi cante, si cand eram deja scolarita avea el un cantec care ma distra:"si piticul 1-spala rufele; si piticul2- duce rufele; si piticul3-stoarce rufele..." si tot asa pana la piticul 10 caci fiecare pitic era un deget de la picior pe care mi-l framanta taica-meu in timp ce fredona de muream de ras![]()
Of, am intrat intr-o pasa melancolica.Saracul tata a murit cu un an inainte de a ramane eu insarcinata
Fiind intr-o pasa asa melancolica imi vine sa va povestesc ceva despre parintii mei, sper sa nu va plictisesc.La 23 de ani maica-mea era insarcinata, a dus sarcina la capat fara mari probleme, nascand un baietzel.Din pacate baiatului i s-a taiat cordonul ombilical prea scurt, ceva de genul asta, astfel incat a facut o infectie la buric.Medicii au decis sa-i tina in spital pana trateaza infectia, pe care o ungeau cu ceva la suprafatza zi de zi.Dar infectia progresase in interior, fratele meu a facut septicemie si a murit.Maica-mea atunci a plecat din spital in capot si picioarele desculte in papuci.Era decembrie si o zapada imensa.N-am zis asta sa va speriu, toate s-au petrecut in 1967, nu mai e cazul de asemenea povesti horror acum, sper!
Ce vreau sa va spun, cu mare rusine: eu nu am reusit sa inteleg pana am devenit si eu insarcinata drama mamei mele! Adica imi inchipuiam ca a fost greu, dar cu mintea mea de copil si chiar mai apoi, cu mintea mea de femeie, imi ziceam:"bine, dar cat apuci sa te atasezi de un copil care n-a trait nicio luna?! Bine ca nu s-a intamplat mai tarziu!" Doamne, ce tampita am fost...eu acum, ca-s abia in 4-5 luni, doar cand ma gandesc ca ar putea pati ceva copilul meu in mine, simt ca ma sufoc.Abia acum sunt capabila de empatie sa-mi dau seama prin ce a putut trece mama mea, dupa 9 luni de fericire asteptand un copil, pe care l-a vazut, l-a tinut in brate si la alaptat!!
Dupa intamplarea aceasta parintii mei nu au mai putut avea copii 10 ani; mergea maica-mea la toti doctorii, aia nu gaseau nimic de ordin fizic in neregula, totul era ok si apt de reproducere si nimic...Se saturasera deja medicii de maica-mea, o sfatuiau sa se lase pagubasa si sa adopte un copil.N-o cunosteau pe maica-mea ce incapatanata
.Intr-un final, dupa 10 ani, am aparut glorios eu:))
Si cand eram prin facultate am citit un studiu foarte interesant ca exista sterilitate pe baza psihica si se manifesta la femeile care au pierdut un copil!!
Votati-l pe Manolica al meu:
http://concurs.infopro.ro/ferma_animalelor/toate-6267/pagina-168.html
Sper ca nu va enervez prea rau cu linkul asta dar concursul mai dureaza o saptamana si poate mai sunt gravidute care sa vrea sa-l sustina
Ilinca_M. spune:
Vai de mine, am scris "pana la intalnirea cu bebe" dar in loc de bebe am scris un diminutiv pt. acest cuvant si mi-a aparut mare in text "reclama ilegala"
!!
Sorry, habar n-am avut ca exista vreo marca de...ceva, care sa se numeasca asa cum ii zic eu la bebelush![]()
doranna spune:
Ilinca_M, funny treaba cu reclama ilegala, dar ce ma amuza si mai tare e ca nimanui nu i se pare 'reclama' faptul ca peste jumatate dintre burtici spun ca fac echografii la cei 3 'cei mai buni' medici din tara: Pop, Iosup si Herghelegiu
dorana
20+
curea spune:
Multumesc mult pentru raspuns alina n. referitor la caruciorul cumparat de plici plici. Sotul meu este innebunit dupa acest model, dar pretul ii taie rasuflarea...de aceea am intrebat ma gandeam ca poate au mai aparut importatori in romania.
referitor la cei mai buni 3 medici ecografisti din romania, eu mai stiu inca unul care la o prietena de-a mea doar unul dintre cei mai buni a observat ceva in neregula cu bebele, acel doctor este Meclea. Si eu am fost la dansul si m-am linistit chiar daca nu este cotat printre cei 3.....
Iulia M m-a impresionat tare mult povestea parintilor tai, si eu ma gandesc numai la bebelusul meu daca totul este bine si orice activitatea pe care o fac sa nu il afecteze...
Sentimentul de mama este unic si nu cred ca exista ceva mai puternic ....
Adee spune:
Ilinca M ii mortal Manu al tau, cu fata aia de milog
Bafta la eco.
Simina f frumoase pozele si tu ai fost o mireasa superba
Georgiana si eu am dureri de spate de cateva zile, in partea dreapta cam in zona plamanului. Cica de la prea mult stat pe scaun.
Apropo de mancare, eu mananc cam ca si inainte, mai putine prostioare gen chips, napolitane, ciocolata...culmea ca nu prea am pofta si inainte sa fiu gravida eram disperata dupa ele. Dimineata beau suc proaspat stors de portocale sau gref (cu asta imi iau fierul, cica se absoarbe mai bine) si seara mananc cat de multe lactate: lapte, iaurt simplu, iaurt cu fructe...
23
Ariana
poze
lysbeth spune:
Fetelor, mie nu-mi vine sa cred ca sunt la jumatea sarcinii si inca mai am greturi
Mai are cineva greturi dupa 20 de saptamani?
Dupa o zi intreaga de mancar lamaie goala si mere acre tot imi vine sa dau la ratuste
:(
19+
Damian