Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Scurgerile acelea din sani (colostru) sunt absolut normale si nu depind de marimea sanilor. De asemenea, nu e obligatoriu sa apara la toate gravidutele. Eu nu am avut deloc, pana a treia zi dupa cezariana.

Am si eu o intrebare legata de triplul test de sarcina. Inca n-am ajuns la medic sa ma lamuresc si nici prea curand nu cred ca voi ajunge.
Valoarea la estradiol mi-a iesit 6490 pg/ml, in conditiile in care in tabelul cu valori normale maximul e de 649 pg/ml (la faza ovulatorie - ceea ce nu e cazul meu, ca deja sunt insarcinata ), deci eu am de zece ori mai mult decat maximul posibil din tabel. Oare ce o fi insemnand asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Plici plici , mersi !!!

24+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

misha - tu ai pe rezultatul la triplu test doar valorile hormonilor? nu ai si o interpretare gen: risc triplu test 1 la x?? valorile hormonale se interpreteaza de catre un soft special in fuctie de masuratorile ecografice, varsta ta, diverse aspecte medicale.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata burtici!

azi fac cinste ( tati lu fetitza mea, implineste o varsta)pt inceput cu o cafea pt cele care au tensiunea micuta si pentru restul cate un suc de portocale sfecla lamaie si mar.
restul mai tarziu .

monnvas, eu de cand tot astept sa-mi dea "laptele". cumnatei mele i-a "dat " colostrul prin luna a 5-a , si eu tot astept.....las ca nu-i bai ca ti-a dat acum, depinde de organism.

al meu sot acum cativa ani zicea ca o sa imparta titelele cu bb, acum nu mai zice nimic.

fetelor......m-am pus pe cantar dimineata......5 kg in plus, am 59 ssi 1.65.
nu mi-e de ingrasat ci de cat poate duce spatele meu. am pb cu spatisorul si kg in plus peste limita normala imi vor crea mari pb.

aaaa...si inca ceva....
voi aveti fata aia de gravida? adica.....i-am spus sotului despre o prietena ca e gravi in 3 luni si el mi-a zis ca stia, ca cica se cunoaste pe fata, a zis ca are ceva (sigur nu are nicio contributie ca tipa a nascut baietel iar el se lauda ca stie sa faca fete) ca se cunoaste dupa fata ca e gravi.

da la mine nu se vede nic pe fata, daca n-ar fi burta nu s-ar zice ca-s gravi.....si mai sunt si hainele groase care acopera burtica (desi am o mama de burta....)nu de alta dar eu vreau sa ma mandresc cu minunea mea.

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza
Mihaelacg..de obicei..femeile care fac fete se schimba foarte tare la ten in sarcina...asta o stiu si din vazute si din auzite. (din cauza hormonilor care sunt diferiti de cei de la o sarcina cu baieti). Eu nu m-am schimbat deloc...nici la prima sarcina, nici acum...decat ca m-am "rotunjit"...
eu am la 1.65 60 kg:((acum...si mai am 4 luni..nu?

Bogdana
23+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

da, si mie mi-au mai zis diversi oameni ca am noroc ca la mine nu se vede la fata ca sunt gravida, cica in mod normal o gravida e mai buhaita la fata sau poate chiar sa aiba masca de gravida(o pigmentare mai puternica ca o masca)

22+

Mergi la inceput

petrean...sa inteleg ca astept sa ma " transform"?
ce-mi place... sa-mi fac niste poze....acum cat mai pot
tu stai super bine avand in vedere ca ai 2 bb-i

burtica mea e tuguiata insa vad ca parca se mai duce "carnita" si in sale
fata mea sta in picioare.
dimineata i-a zis la multi ani lu taicasu in "legea" ei a lesinat taicasu cand a vazut ca reactioneaza la comanda

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

mihaela - la multi ani viitorului tata

22+

Mergi la inceput

fetelor mie mi se pare ca au trecut usor lunile astea de sarcina...adica trece timpul...mai ales ca vor veni si sarbatorile....eu vreau sa ma bucur cat mai mult de perioada asta...ca tere-mi mai place sa fiu gravi...
dupa asta o sa ne placa la nebunie sa fim mamici cu bb in brate....mi-e frica de mor dar abia astept sa- mi vad bubulina

mitzica22+ sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

LA MULTI ANI sotuluitau Mihaela, sa fie saantos si sa fiti fericiti

Bogdana
23+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput