Prezicator Carmen Harra

Prezicator Carmen Harra | Autor: analessya13

Link direct la acest mesaj

Am urmarit zilele astea la Maruta emisiunile cu prezicatoarea Carmen Harra.
Voi ce parere aveti? Ma gandesc si la emisiunile din sezonul trecut ca la aproape tot ce a zis, mie nu mi se pare ca s-a adeverit: ca Euro 2008 vor fi castigate de Germania, ca in America Obama nu va castiga, ca Elodia va fi gasita si mai multe poate vi le mai amintiti si voi.
Acum faptul ca prezice ca peste 20 de ani vom fi super inteligenti si ca ne vom folosi mai mult creierul mi se pare fabulos. Se poate sa fie adevarat, desi nu cred ca lumea va fi doar lapte si miere, din totdeauna a existat lupta pt suprematie, razboaie, saracie. Viziunea dumneaiei mi se pare mai mult ca acele preziceri pe care le mai citeam in brosurile din Martorii lui Iehova (evident, nu vreau sa jignesc pe nimeni). Dar oare sa fie profetul lumii contemporane in Carmen Harra, ar trebui sa dam ascultare si sa ne incredem in ceea ce prezice chiar daca pana acum a zis numai de bine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Acum faptul ca prezice ca peste 20 de ani vom fi super inteligenti si ca ne vom folosi mai mult creierul mi se pare fabulos.

Eu sint convins ca peste 20 de ani audienta doamnei Harra va folosi mai mult creier dar asta doar pentru ca astazi foloseste undeva intre putin si deloc

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:

Acum faptul ca prezice ca peste 20 de ani vom fi super inteligenti si ca ne vom folosi mai mult creierul mi se pare fabulos.

Eu sint convins ca peste 20 de ani audienta doamnei Harra va folosi mai mult creier dar asta doar pentru ca astazi foloseste undeva intre putin si deloc

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Inseamna ca ai urmarit si tu ceva ceva. Stii despre ce este vorba in propozitie.
Daca e sa ne luam dupa nivelul de inteligenta a celor care urmaresc acest gen de emisiuni, atunci ar trebui sa ne preocupam. Bine ca nu peste mult timp ne vom folosi creierul asa cum trebuie si la ce trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:

, ca in America Obama nu va castiga,

Obama a castigat

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Analessya, te rog sa postezi la subiectul tau initial pe care l-am mutat la sectiunea potrivita.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput