Prezicator Carmen Harra
Am urmarit zilele astea la Maruta emisiunile cu prezicatoarea Carmen Harra.
Voi ce parere aveti? Ma gandesc si la emisiunile din sezonul trecut ca la aproape tot ce a zis, mie nu mi se pare ca s-a adeverit: ca Euro 2008 vor fi castigate de Germania, ca in America Obama nu va castiga, ca Elodia va fi gasita si mai multe poate vi le mai amintiti si voi.
Acum faptul ca prezice ca peste 20 de ani vom fi super inteligenti si ca ne vom folosi mai mult creierul mi se pare fabulos. Se poate sa fie adevarat, desi nu cred ca lumea va fi doar lapte si miere, din totdeauna a existat lupta pt suprematie, razboaie, saracie. Viziunea dumneaei mi se pare mai mult ca acele preziceri pe care le mai citeam in brosurile din Martorii lui Iehova (evident, nu vreau sa jignesc pe nimeni). Dar oare sa fie profetul lumii contemporane in Carmen Harra, ar trebui sa dam ascultare si sa ne incredem in ceea ce prezice chiar daca pana acum a zis numai de bine?
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Eram si eu curioasa, am cautat pe net despre ea si am gasit pe siteul ei predictiile care s-au adeverit: http://www.carmenharra.com/predictions.html
goldi spune:
Mey, eu o stiam pe femeia asta cand canta in nu stiu ce formatie, pe vremea lui Ceasca.
Faza cu predictiile am pierdut-o, insa am vazut o secventa din emisiunea lui Maruta si tipa mi s-a parut absolut banala, debita aceleasi clisee pe care le spun si "prezicatorii" lui Dan Diaconescu la OTV.Adik, zero absolut !
rory76 spune:
Cred ca a gasit o modalitate facila, folosindu-se de natura umana, de a face bani. Ne zice exact ce vrem sa auzim. A fost mishto data trecuta cand a fost la Maruta, o dadea fix pe langa, ca sa zic asa! Pe mine m-a inspirat, am zis ca daca oi muri de foame vreodata o sa ma apuc si eu de asta!!!
"sky is the limit!"
bibyrox spune:
Eu stiu ca a prezis ca, din contra, Obama va iesi presedinte. Am vazut si eu pe net faze din timpul emisiunii lui Maruta si sincer, nu cred o iota din ce prezice ea.
O mamica in al-!!!
Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007
Poze Bogdan
Casuta noastra
dana d spune:
Mei, la un popor care a ridicat maneaua la rang de arta ce pretentii mai aveti sa aiba un dram de cultura si bun simtz si sa taxeze o ghicitoare. Femeia asta... pacat de ea, putea fi o doamna respectabila cu oarece aspect placut si poate talent muzical... pacat la s-a coborat la nivelul lui Mama Omida.
Iar de la Maruta parca aveam alte asteptari, parea un tip inteligent si cu bun simt, dar ce sa-i faci, pentru audienta faci si compromisuri...desi nu cred ca era nevoie.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
bibyrox spune:
Dana nu Maruta alege invitatii. Oricum ii ia la misto pe toti.
O mamica in al-!!!
Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007
Poze Bogdan
Casuta noastra
april spune:
Nu cred nimic din ce zice. Bla...bla...bla...
o da cu presupusu. 50% are sanse oricine sa nimereasca. da sau nu? cam de genul asta sunt intrebarile ce i se pun. iar apoi la faptul ca X sau Y o sa traiasca 97 de ani sau mai stiu eu cati sa fim seriosi....e la plesneala.
lunna27 spune:
nici eu nu cred in ce spune ea,eu ma intreb totusi cum de a ajuns asa de 'sus' in SUA si cum de a devenit asa de renumita?
analessya13 spune:
Pai aici e buna, ma mira faptul ca e foarte cunoscuta in America, o cunosc toate personalitatile, o suna sa se sfatuisca cu ea, e invitata la emisiuni tari. Recunosc ca le are cu papagalul, dar a zis cineva aici si are dreptate, Carmen Harra povesteste ceea ce oamenilor le place sa auda, ne mintim asa de frumos unii pe altii. Dar faza ca ea aude si vede mortii, ce mai ziceti de asta?! Si Andreea Banica a ramas masca.
ingeras70 spune:
asta vara a prezis finala la euro :spania cu rusia si n-a fost nici pe departe asa.prezicatorii sunt mincinosi,punctul meu de vedere,Dumnezeu si rugaciunile noastre hotarasc viitorul.Si apoi de ce sa stiu viitorul??ce cistig?Doar dumneaei cistiga de la creduli.