Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Imi pare foarte, foarte rau sa vad ca s-a lasat cu certuri si la noi Sper, totusi sa se mai lase ba de la una ba de la alta si sa se revina la sentimente mai bune
Elle multumesc pt raspunsul referitor la intrebarea cu pestele. Din pacate am congelat restul de stiuca, acum mi-e ciuda!
Deci avem voie mai mult fiert, nu? Iar la cuptor nu in ulei, ci in folie?
SPor la regim Eu am inceput sa fac si LPG (celluM6), ca aveam abonament pe 20 de sedinte facut din vara, la oferta (35% reducere) + aerobic de 2/3 ori pe sapt. Astept sa vad rezultate dupa procedura asta (am fot abia de 4 ori), dar tre sa renunt si la dulciuri si nu prea pot
Ramona mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ce bine merge Razvi, ce surpriza ti-a facut: sa-l vezi tu ca vine in picioruse Dragul de el! Felicitari si la cati mai multi si fara bushituri (P.S. ai primit banutii?)
Roxana multa sanatate!
Creata sper, totusi sa nu ne parasesti de tot!
Ereena sar'a pt raspunsul despre peste. Dar tot nu-s lamurita: stiuca e grasa sau slaba? Multa, multa sanatate si tie si sotului si speram sa nu fie afectat Matei!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici stiuca nu e un peste gras .. se poate da la copii ca ai nostri. insa exclus sa-l prajesti .. la cuptor cu un strop de ulei masline sau fiert ..

si eu abia astept sa incep maine procedurile .. si abia astept rezultatele .. anul trecut, intr-o luna si jumate am dat jos 10 kg ... dar dupa aia am ramas si m-am facut ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LauraD chiar asa: daca am insistat amandoua, ni s-a raspuns
Deci zici ca merita aparatul de aeorosoli! Ne recomanda cineva un model? AM vazut ca sunt cu compresor si cu ultrasunete (astea-s si f scumpe).
Elle sunt suuuper papuceii! Ce-mi plaaac! Dar de unde ai stiut ce nr sa iei pt vara 2010? (mare zapacita esti, ca si mine: i-am luat de pe LR.fr geaca pt la 3 ani).

Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

daca vreti sa vedeti pantofiorii ..

PANTOFIORI

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

sunt deliciosi pantofiorii .sa ii poarte sanatoasa. pacat ca nu pot ajunge si eu pe acolo. m-au inebunit mgazinele pe aici , inafara de negru si maron nu au nimic.

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

dana, ce repede a trecut timpul . felicitari ,mamicule.de abia astept sa scoatem majoretele de la naftalina, sa facem galerie

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

De cand am citit mesajul Cretzei am parcurs `in dunga ` restul paginilor. Ma scuzati, o sa revin la toate paginile pierdute.

Io apreciez fiecare persoana de aici, in primul rand pentru ca e mama si apoi pt alte lucruri frumoase pe care le`am descoperit in timp la fiecare.

O apreciez pe Ven ca e mama de 2 ori si totusi asta nu o impiedica sa fie o femeie frumoasa, o femeie activa cu un job solicitant. O apreciew pt familia frumoasa pe care o are si nu in ultimul rand pt sfaturile pe care ni le da.

De asemenea, mi`a intrat la suflet Creatza. Ca deh.... nu poti dicta sufletului pe cine sa indrageasca. Imi aduc aminte cu emotwie cat de dragastos ma intreba de Pipeta cand era inca in burtica. imi amintesc cand am ales`o zuza mea pereche pt ca simteam ca ii pasa de mine (hormonii sarcini - caci voua va pasa la toate). Cand ma gandesc la forum ma gandesc fara sa vreau in primul rand la zuzele mele pereche si apoi la voi toate.
Mesajele Cretzei fac parte din motivele pentru care eu intru zilinic aici.
As vrea - ca daca Dumnezeu a facut in asa fel incat sa nastem toate fara probleme, sa avem bblusi sanatosi - as vrea sa ramanem in formatie completa.
Creatza, gandeste`te numai la asta inainte sa pui punct.

ps: poate o sa wicetzi ca trebuia sa trimit mes. asta pe PM la ea, dar o fac aici, pt ca aici am purtat toate converastiile cu ea, niciodata in particular. (exceptie smsurile).

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

laura, stiuca e peste rapitor, deci dumneaei e o zvarluga. nu-i grasa deloc

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Fetelor am mai pus si noi cateva poze

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
LauraD chiar asa: daca am insistat amandoua, ni s-a raspuns
Deci zici ca merita aparatul de aeorosoli! Ne recomanda cineva un model? AM vazut ca sunt cu compresor si cu ultrasunete (astea-s si f scumpe).
Elle sunt suuuper papuceii! Ce-mi plaaac! Dar de unde ai stiut ce nr sa iei pt vara 2010? (mare zapacita esti, ca si mine: i-am luat de pe LR.fr geaca pt la 3 ani).

Si eu vreau model de aerosoli!! Sa vad ce gasesc apoi pe aici ca la cati muci vom avea de acum inainte o sa imi fie tare de folos.

Elle sunt super ghetutzele! Sa le poate sanatoasa.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
Fetelor am mai pus si noi cateva poze

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

E mortala cum s-a baltit in iaurtul ala!! Iar tu ai nervii buni de ai curaj sa o lasi sa pape singurica. Bravos!!
Eu recunosc ca ii dau momentan numai alimente care produc minimal dezastre ca n-am nervi sa strang dupa ea.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput