Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

In alta ordine de idei fii-mea s-a trezit la viata!!
A papat cerealele cu fructe si de jumatate de ora investigeaza toata casa (bine ca am apucat sa dezinfectez pe jos cat a dormit ea). Poate s-a modificat ceva de sambata incoace si ea nu stie.

Plus ca reuseste sa se ridice de pe burta in genunchi prin agatare de diverse obiecte. Iar in patutz a reusit din pozitia asta sa se ridice si in picioare. Dar nu prea are stabilitate asa ca e tare prudenta.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ele foarte frumosi papuceii!Sa ii poarte sanatoasa Eva.

Kalosalina, ce mult ii place Dariei pe calut!Da pe varu sau l-a smotocit un pic?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Citat:
LauraD chiar asa: daca am insistat amandoua, ni s-a raspuns
Deci zici ca merita aparatul de aeorosoli! Ne recomanda cineva un model? AM vazut ca sunt cu compresor si cu ultrasunete (astea-s si f scumpe).
Elle sunt suuuper papuceii! Ce-mi plaaac! Dar de unde ai stiut ce nr sa iei pt vara 2010? (mare zapacita esti, ca si mine: i-am luat de pe LR.fr geaca pt la 3 ani).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria

Si eu vreau model de aerosoli!! Sa vad ce gasesc apoi pe aici ca la cati muci vom avea de acum inainte o sa imi fie tare de folos.

Elle sunt super ghetutzele! Sa le poate sanatoasa.

roli cumparase un model de la Omron , dar nu mai gasesc linkul. poate o intrebati cand intra, era un model mao complex, nu f scump

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

kalosalina, il cam inghesuise mititica pe verisor. vad ca ii place pe calut, abia astept sa ii iau si eu lui matei,sper sa gasesc vineri la BE.cat e de dulce in iaurtel

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Monicaa nu stau asa bine cu nervii...din intamplare, in timp ce-i dadeam papa a bagat mana in castronelul cu iaurt, si din momentul ala am lasat-o sa faca ce vrea Oricum nu cred ca o sa se mai intample prea curand
Ramona l-a smotocit putin pe varu'...ar fi facut-o mai mult, dar nu am lasat-o noi

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Buna zuzici am mai reusit si eu sa intru pe net,am avut 2 saptamani tare naspa pe motiv de dintisori.Ma capiat efectiv daca inainte se trezea de 2-3-4 ori pe noapte,acum se trezea din ora in ora in plansete.Abia astazi a iesit un golan si maine cred ca da si al 2-lea(deci ieseau 2 odata).Saptamana trecuta m-am dus si la surgery ca nu mai stiam ce sa ii fac,nu vroia nici sa mai pape,era mereu nervoasa,i-am dat eu diverse chesti dar zic sa vad ce zice si nurse-ul.Ele au cantarit-o au zis ca nu a scazut in greutate iar pt somn daca nu e vb de dintisori sa o pun intr-un program de sleep cum zic ele.Asa ca a venit o tipa acasa mi-a adus un DVD despre acel program de somn,a mai stat cam o jumatate de ora si am vb despre alimentatie,somn,dintisori.
Am vazut odata ca voi discutati ca nu se da galbenus de ou si carnita in aceeasi zi,aici ele au spun ca nu are nimic daca ii dau asa.Tipa era asistenta si la cresa mi-a spus asa:daca Bianca s-ar duce acum la cresa ar primi in aceeasi zi ousor(albus inclus)carnita sau peste.Deasemenea ea ar manca acolo inclusiv carne de porc,cascaval,branza topita.Eu sincer nu ii dadusem din astea si nici nu i-as da inca carne de porc,i-am dat un pic de cascaval si branza topita care ii plac.Deci revin iarasi la vorba aceea cate bordeie atatea obiceie.
Alceva ce sa zic Bianca a inceput sa paseasca cu jucaria ei,merge cu premergatorul si cum ziceam avem primul dintisor.
Incerc si eu sa citesc ce ati mai scris pe aici
Pup toate zuzele si clopotei

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Biancahttp://community.webshots.com/user/aurel_cris
Primul 18.11.08

Felicitari pt dintzuci!
E interesant abordarea diversificarii acolo.Eu parca mai astept asa pana spre un an sau cat mai aproape de varsta de un an pt branza topita si cascaval, iar cu carnea de porc, prefer sa lungesc cat de mult pot sa nu ii dau.Fixu meu.

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Citat:
LauraD chiar asa: daca am insistat amandoua, ni s-a raspuns
Deci zici ca merita aparatul de aeorosoli! Ne recomanda cineva un model? AM vazut ca sunt cu compresor si cu ultrasunete (astea-s si f scumpe).
Elle sunt suuuper papuceii! Ce-mi plaaac! Dar de unde ai stiut ce nr sa iei pt vara 2010? (mare zapacita esti, ca si mine: i-am luat de pe LR.fr geaca pt la 3 ani).

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria

Si eu vreau model de aerosoli!! Sa vad ce gasesc apoi pe aici ca la cati muci vom avea de acum inainte o sa imi fie tare de folos.

Elle sunt super ghetutzele! Sa le poate sanatoasa.

roli cumparase un model de la Omron , dar nu mai gasesc linkul. poate o intrebati cand intra, era un model mao complex, nu f scump

Ereena saru'mana.

Roli bagi un ochi aici http://www.omron-medizintechnik.de/inhalationsgeraete.html sa imi spui daca e unul din modelele astea?? Ca se pare ca OMRON e firma nemteasca.
Mersi frumos.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

ciao zuzici!n-am apucat sa citesc de mult,sper ca sunteti bine si clopoteii sanatosi! noi un pic raciti da suntem pe cale sa scapam..
robi umbla singurel prin casa,e tare incantat de progres si n-are stare merge peste tot se invarte schimba directia si tot cu zambetul pe buze...
am fost ieri la pediatr si mi-a zis sa incep incet sa-l intarc...dar nu stiu cum s-o fac ca e tare dependent..am incercat o noapte si nu m-au tinut nervii...aveti vreun sfat??am tot incercat sa-i dau bibe dar nu vrea nicicum nici apa nici suc nici ceai nimic...el numa titzi...pediatra zice ca trebuie sa-i dau dar cum??ca-mi da peste maini se enerveaza urla..pls daca aveti sfaturi!
ALI mersi mult inca odata pt cadou, ma simt prost ca nu ti-am trimis nimic pt sara...dar eram zapacita de cap...mi-o placut tare mult botoseii si fularul!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Ehei mai avem un plimbaret.Felicitari si pt Robi.
Despre intarcat nu stiu ce sa iti zic, poate te sfatuiesc fetele.

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna!Azi am implinit 20 de saptamani si sunt fericita ca am ajuns la jumatatea drumului.Sper sa fie totul bine pana la capat si sa nasc un copil sanatos.Ceska inca nu i-am ales numele puiutului si nu stiu de ce inca nu am curaj sa ma hotarasc asupra unui nume.Mi-e frica sa nu se intample ceva si am impresia ca mi se blocheaza si inima si creierul cand deschid vreo carte cu nume.Cati ma bucur ca esti mai bine si multumesc pt numele pe care mi l-ai sugerat.L-am trecut pe lista.Pupici tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Si continui cu felicitarile, de data asta pt burtica de 20 de sapt.

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Despre conflictele din ultima vreme...nu prea am ce zice, decat pacat
Roxana, Ereena, Monicaa multa sanatate, sa scapti repede de raceala!

Raportam si noi la 10 luni o greutate de 9850 g si aparitia in sfarsit celui de al 8-lea dintisor!!! I-a luat cam mult sa iasa...vreo 2 luni jumate, nu i-a mai iesit niciunul .

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mama mia, al 8 lea dintisor? Wow cw rapizi sunteti.
Si la greutate stati foarte bine.

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput