Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Buna fetelor,
merci frumos ca ati intrebat de noi
Suntem bine , am avut un weekend plimbaret.

La multe lunite clopoteilor serbati zilele acestea! Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti puiutilor!

Felicitari clopoteilor care fac pasi!!!!! am vazut filmulete si poze cu micii curajosi/curajoase!!

Imi pare rau de disensiunile de pe-aici!Tot intrebam de tine Creata si m-am bucurat mult ca ai scris, am vazut pozute cu Mariuca frumoasa, nush daca ai citit mesajul meu, l-am scris cand ai revenit pe forum . Imi pare rau ca esti supi, tb sa recunosti ca si tu esti un pic impulsiva .(si eu sunt dealtfel dar nu stiti voi, hihi). Si daca tot m-am 'bagat' in discutie, tb sa mai spun si ca eu cred ca Ven nu banuieste ce tare te-a deranjat mesajul ei. Am recitit schimbul vostru de idei, care din nici o parte nu a inceput rautacios, a degenerat fara sa vreti si ati ajuns la mici ironii insa nu mi s-a parut ca a fost jignit vreun clopotel, era vb de o replica la o replica la o replica s a m d.
Eu sper sa revina toata lumea la sentimente mai bine. Pup fetele!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

daca vreti sa vedeti pantofiorii ..

PANTOFIORI

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Cat de frumosi sunt!!! Mai ales sandalele...Vreau si eu! Unde este mai exact fabrica asta, ca habar n-am...Sa le poarte sanatoasa Evita!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

pe soseaua viilor mergi drept, ajungi in intr-o intersectie mare, treci linia de tramvai si la 50 de metri pe partea dreapta e magazinul .. mic cu gratii de fier.

sa vad daca gasesc o harta ceva sa fie mai clar ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

EllenutaAlina.Sper sa fie bine si sa ajungam la termen.M-am uitat ieri la primele hainute ale lui Albert si mi se par incredibil de mici.Vanessa foloseste deja cateva pijamalute sa isi imbrace bebelusii.Uneori ma intreb daca trebuie sa ii iau hainute noi sau sa i le dau pe cale ramase de la Albert.Voi ce ziceti?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Razvanici felicitari!!!
Zuzici eu simt ca nu mai pot,stiu ca nu e bine sa facem comparatii,ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare...da mi se pare ca Bibi e mea e pre bolovan...
La 11 luni stie:sa se tarasca,sa ma excaladeze pe mine,se ridica in picioare numai daca stau eu jos si se agata de mine,merge tinuta de amandoua mainile sau de guler dar paseste pe varfuri,zice mama si facde "bavo"...deci eu zic ca e prea bolovan
Si fiindca vorbeati de papa...Bibi atrecut la meniul de 11 luni si serveste la cina budinci la care pun doar galbenusul si ii plac foarte mult pastele cu branzica la cuptor...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

va pup, tb sa ma pregatesc de mers la sala, dar strig si eu

Mitsu, Cynthia, MikyBaby! si care va mai stiti, vorba lalei 20!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Si daca tot m-am 'bagat' in discutie, tb sa mai spun si ca eu cred ca Ven nu banuieste ce tare te-a deranjat mesajul ei. Am recitit schimbul vostru de idei, care din nici o parte nu a inceput rautacios, a degenerat fara sa vreti si ati ajuns la mici ironii insa nu mi s-a parut ca a fost jignit vreun clopotel, era vb de o replica la o replica la o replica s a m d.
Eu sper sa revina toata lumea la sentimente mai bine. Pup fetele!

Si eu cred exact ca tine
Mai ales ca eu chiar am comentat ca am contribuit la dezvoltarea patriei cu un mic geniu
Al doilea nu a iesit la fel de genial dar compenseaza prin dragalasenie si ...tipat
Dar personal nu m-am simtit jignita deloc.

Pup mamica si pe Milan cel dragalas

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Dana felicitari pentru cele 20 de saptamani
Sarcina usoara in continuare
Mai ai un pic

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Multumesc!Nu mai e asa mult si sper sa treaca repede mai ales ca vin sarbatorile si aniversarile.La noi tati e nascut pe 19 dec iar Albert pe 20.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 20+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Razvanici felicitari!!!
Zuzici eu simt ca nu mai pot,stiu ca nu e bine sa facem comparatii,ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare...da mi se pare ca Bibi e mea e pre bolovan...
La 11 luni stie:sa se tarasca,sa ma excaladeze pe mine,se ridica in picioare numai daca stau eu jos si se agata de mine,merge tinuta de amandoua mainile sau de guler dar paseste pe varfuri,zice mama si facde "bavo"...deci eu zic ca e prea bolovan
Si fiindca vorbeati de papa...Bibi atrecut la meniul de 11 luni si serveste la cina budinci la care pun doar galbenusul si ii plac foarte mult pastele cu branzica la cuptor...

Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

Tizo tu vrei un slap ?!
Face multe Bibi , mai citeste un pic ce ai enumerat .
Nu toti se dezvolta in acelasi ritm sau in aceiasi directie.
Daca ar fi sa ii compar pe Bogdan cu Andrei la varsta de 10 luni m-as impusca sigur sau as pleca la balamuc ...si sunt amandoi facuti de mine si crescuti/stimulati la fel .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Razvanici felicitari!!!

Printesa mea ...NOU!!!
Bibi se face mare!
VIDEO

Lala nu mai fa comparatie intre copii!! Tine cont ca Biencutza este si prematur! Nepotelul meu, care s-a nascut la 34 de saptamani, luna asta face un an. Si nu merge deloc de-a busilea (incepe sa planga cand il pune jos pe covor in 4 labutze), merge in picioare doar tinut de manute, inca nu zice "mama", nu stie sa tina in manute un biscuite si sa-l rontaie...asta e, fiecare copil se dezvolta in ritmul lui. Nu te mai stresa, ca fata este ff bine!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Ma duc dupa Vanessa la gradinita asa ca va parasesc.O seara placuta tuturor!

poze albert

Mergi la inceput