Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 7

Stellutza spune:
Buna ziua burtici,
Am sosit si noi sa va salutam dupa 2 saptamani de concediu fortat. Vom fi si noi prezente la Baby Expo sa ne cumparam 'vehicul de printesa' si sa ne documentam despre patut, insa in privinta camerei galustii mele mai astept pana pe 5 decembrie sa mergem si la Kika pentru ca cel putin in Austria la Kika am vazut super combinatii de mobilier si accesorii pentru bbii, poate ne vedem acolo...
Pentru hainute, noi am apelat la o metoda mai comoda si am facut comanda de TOATE hainutele e care avem nevoie in primele luni pe net, din USA pentru ca preturile sunt intradevar mult mai rezonabile si calitatea la fel
va dam si voua linkul ca poate va place si voua
http://www.babymallonline.com/
a a a si uitasem, am vazut ca in perioada asta de sarcina sunt f intanlite durerile de burtica, dar eu ( care intodeauna sunt pe dos) am dureri f f puternice sub sani, dureri si intepaturi puternice de coaste si am probleme cu somnul din cauza asta sunt singura?
In rest va pupam dulce pe toate si pe toti si va dorim multa sanatate!!!+29 cu
Maya Maria -Aida

roxanaz spune:
Lavinia, bine ati revenit. imi pare bine ca suntem pe aceasi lungime de unda. ce ziceai ca ai cumparat?
Cata, la internarea ptr nastere se aplica alte reguli. nu conteaza daca esti angajat sau nu, nasterea este gratuita. eu asa stiu. am sa caut si articolul din lege sa ne edificam daca gresesc au ba.
Anuc succes la cardiologie. nu te ingrijora, exista anumite medicamente permise in sarcina pentru aritmie. va fi totul ok mai ales daca respecti putin regim.
claudia dobre, anemia asta lejera este absolut normala in sarcina. intr-adevar, scad depozitele de fier daca ele au existat vreodata, nu neaparat si fierul circulant. (off topic... esti cumva din constanta...? )
albinut, este posibil ca durerile tale de cap sa fie date totusi de tensiunea mica, mai ales daca nu era atat de mica pana acum.
Andreea - Ciufik felicitari petnru baiatul grasunel!
Andre_ea nici eu nu sunt de acord cu alea dar... sunt destule de comentat pe lista. dar eu nu am folosit niciodata canita pentru umplut... si nici pentru clatit maimutica. il clateam cu mana. iar cada era umpluta de mandrul tata. cand nu era el ii faceam baie in baie.
RalucaAlexa, Selene, nu are legatura productia ulterioara de lapte cu prezenta acum a colostrului sau mai ales de marimea sanilor.
Eli, 1841g are mandra????? bravooo... dolofana!
Cristi sabii de star wars sunt in metro/selgros la jucarii. sau carrefour dar nu stiu daca ai. sau de pe net de la crazytoys.ro

cristi_2003 spune:
rox - nu din aia sabie vreau eu. din aia de 6-7 milioane, care are lumina lumina si sunet ca in filme si tot - pt copiii mari din casa, nu pt prunci...
http://www.thinkgeek.com/interests/giftsforhim/69de/ 32+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 SAPTAMANI

roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 rox - nu din aia sabie vreau eu. din aia de 6-7 milioane, care are lumina lumina si sunet ca in filme si tot - pt copiii mari din casa, nu pt prunci... http://www.thinkgeek.com/interests/giftsforhim/69de/ |
nu stiu la care zici tu ca ma refer. dar sunt sabii din astea care au lumina si scot zgomote, ca doar le-am testat

edit: habar nu am cat costa. ca la asta nu am ajuns.
uite aici: http://www.jucarii.store.ro/html/content.php?menu_item=Produse&record_id=921
sau pe okazii am mai gasit o licitatie dar expirata: http://www.okazii.ro/catalog/6665465/electronice/altele/Sabie-laser-Star-Wars-Force-FX-Luke-Skywalker-Ep-4-ANH-.html

cami_antonia spune:
BEE asa voi face cu siguranta daca nu cumva voi lua legatura direct cu ei la baby expo ... multumesc de raspuns ....
lista e intr-adevar maricica ... si eu as vrea ca mare parte sa le am luate caci de sarbatori voi avea musafiri ... deci mese si vizite si plimbari .... apoi intre craciun si anul nou voi boteza inca o bebica .... si va trebui sa mergem si pe la ai nostrii care nu sunt din constanta ....
asa ca vom fi cam full si vreau sa stau relaxata si destresata .... de aceea vreau sa mai rezolv cate una zilele astea .... 27+
ANTONIA IOANA
Camelia

eli spune:
legat de babetele, noi am avut de la inceput. le foloseam cand alaptam si-i mai curgea din gurita laptic, cand ragaia si dupa.
Perie si piepten de par , cred ca doar peria e suficienta. Stef si acum o foloseste pe a lui.
la imbracaminte, body si costumase din alea cu totul, nu stiu sa zic un nr, ca in list, vreo 6 de fiecare???. aici pantalonasii normali sunt recomandati pt mai tarziu.
nici lapte praf si suzete nu am luat de la inceput, suzeta nici nu am folosit-o.
la carucior, daca nu are inclusa, e buna o husa de ploaie. apoi, pt ca va fi iarna, daca se cumpara incorporata la carut sau separat, dar potrivita landoului, o husa pt picioare.
batistute pt bebei de 20 sau 30 de cm, sunt bune pt curatat fata, corpul cand nu se face baie, pt sters dupa masa, pus pe umar cand ragaie bebe...
O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi

flowerbee spune:
Nu mai zice nimeni nimic?
Eu numar minutele pana plec de la servici si nu mai am rabdare.
De unde ati luat lenjerie de pat pt bebe si aparatori pt patut? Eu am vazut la Mothercare, Miniblu si Premanan insa mi s-au parut tare scumpe. O sa cumpar, normal, dar poate gasesc si in alta parte.
Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Carmen_Marieta spune:
Pentru fetele din Bucuresti: Sunt singura care naste la Giulesti??
Am 2 prietene care au nascut: una la CFR2 alta la Filantropia, si ambele ma bat la cap sa nu nasc la Giulesti. Nu stiu ce sa fac, intr-adevar conditiile din cele 2 maternitati difera mult fata de Giulesti, dar eu la Giulesti am medicul, si nu am chef sa fac experiente acum in apropiere de luna VII-a, sa caut medic, sa ma inteleaga, etc. Chiar nu stiu ce sa fac, radu mi-a zis sa merg unde consider ca mie si copilului ne va fi cel mai bine. Am citit si eu ca maternitatea Giulesti nu este cea mai curata, dar nu cred ca sunt singura care naste acolo.
Voi ce ati face in locul meu??
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png26+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

ingrid70 spune:
Eu am cumparat de la Carrefour lenjerie de pat cu 8 piese care include si aparatori de pat cu 110 lei.Am reusit sa citesc de ieri, ca azi, la serviciu, nu am avut timp (mi-a venit schimbul-colega care-mi va prelua treaba si acum o dadacesc pe ea, nu mai pot sa intru pe net ca ma vede).Ledi, felicitari si casa de piatra!Lisa, eu cand am fost internata am dus o adeverinta cum se face si nu a verificat nimeni de la spital (internare) ca nu era platit la timp (firma intr-un judet, spitalul in altul). Si firma mea are prostul obicei de a depasi termenele de plata la contributii pentru salarii cu cel mai putin o luna cel mai mult cred ca au fost vreo sase luni. Acum am vazut ca au primit de la ANAF hartie cum ca nu au platit contributiile la septembrie desi termelele le-au avut in 8 si 15 octombrie (noi avem avans si lichidare). Sper sa nu am probleme. Daca ei fac figuri eu imi fac adeverinta singura, ca am acces la stampila si registru de inregistrari (bag o plastografie de semnatura) si sa se descurce!Si la firma mea si la firma sotului se intarzie curent salariile cu cate o saptamana.Crisspoliss, esti in saptamana 30+ (adica in cursul saptamanii 31) si mai 6 saptamani de serviciu? Dar ce, o sa lucrezi pana in saptamana 37? Daca nasti direct de la serviciu? De ce, asa vrei tu? Nu te lasa ei? Sau nu te induri tu sa lasi serviciul?Si mie mi se intareste burta destul de frecvent, urinez des, obosesc imediat si nu mai dorm bine noaptea. Nu-mi gasesc locul si cand in sfarsit adorm mai bine suna ceasul sa ma duc la lucru! Asa ca de-abia astept sa stau acasa!Fetelor, voi aveti pofta de dulce? Eu, de vreo doua saptamani, am o pofta de dulce de tampesc. As manca intr-una! Oare ce-o fi? Analizele la glucoza le fac in fiecare luna si mi-au iesit bune pana acum. Sambata le fac din nou! Sper sa iasa bune!Micola, si eu vreau sa-mi iau masina de cusut. Pana acum am avut una Ileana, antica, de-a maica-mi si vreau sa-mi iau una electrica! Nu strica la casa omului! Cadia, am semnat petitia! Si eu vreau acasa 3 ani! Chiar si mai multi, daca se poate! Work is no fun!26+AMR 9 ZILE LUCRATOARE!!!

ingrid70 spune:
Fetelor, care stiti, am o problemuta! Cand stranut sau tusesc scapa un pic de pipi! O fi grav? Sper ca nu fac incontinenta urinara! Sper sa fie ceva trecator, doar de sarcina! Voua vi se intampla?26+AMR 9 ZILE LUCRATOARE!!!