Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 6

Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RalucaAlexa Apropo de alaptat, eu am o mare problema... Pe langa faptul ca n-am nici un fel de scurgeri - nici daca ma chinui (am incercat sa vad ce se-ntampla), vorba lui Selene - nu-mi simt sanii plini de nici un fel... E posibil sa nu ai destul lapte??? Adica natural sa fie o problema asta?? Eu imi doresc f tare sa-l alaptez pe mic, dar ma tot gandesc daca o sa pot... ![]() ![]() miscaretu lu' mama :) AMR 8 saptamani!!!!!! |
Raluca, nu te zapaci de cap. Nici eu nu am avut scurgeri sau altele, si a mers ok alaptatul (prima saptamina nu, sau primele zece zile, a fost un chin, dar apoi a fost tot mai usor). Important e sa nu ne dam batute cand e mai greu, la inceput

veronica75 spune:
Eli - treci mai des pe la noi
Ma mai luminez si eu pe zi ce trece, binenteles cu ajutorul vostru.
Ariya - ce copiii draguti si intelegatori ai bine ca nu sunt gelosi pe bb.
Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

flowerbee spune:
Cami, am sunat la tel de pe site si mi s-a explicat f clar ce am de facut. Eu am mai testat piata si cei din Cluj au pe departe preturile cele mai atractive. Maine ii sun ca sa imi trimita contractele. De regula, se incep demersurile cu 6-8 saptaman inainte de data nasterii.
Nu mai am nici un chef sa stau la serviciu, parca trece timpul atat de greu.
Mie deja mi se spune Milka si sper sa ma ridic la asteptarile poreclei. Sunt o adevarata mamasha, insa nu conteaza marimea sanului, important este sa inceapa secretia de lapte, iar hormonii, asa cum ziceau si fetele, sunt cei mai importanti. Eu vreau sa ii spun dr ca tin f mult ca bebe sa fie alimentat la san, sa pape tzitzi mult, pentru ca sa nu imi faca ceza la rece, cum se zice. Nici nu stiu cum e mai bine sa procedez.
Arya, ai niste copii, o dulceata. Ca sa te fac sa te simti bine, iti spun ca eu am rupt doua tocuri, la 2 perechi de pantofi diferite (deh, greutatea si probabil modificarea pasului).
Fetelor, lista de cumparaturi e lunga rau. Oare ajung eu sa cumpar totul? Ma vor tine baierele pungii?
Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

eli spune:
ceva de genul asta am avut eu http://www.medela.com/ISBD/breastfeeding/products/mini.php
asta mi-au dat-o cat am fost internata http://www.medela.com/ISBD/breastfeeding/products/mini.php
am un scutec din finet (pelinca) are 82/79 cm . eu nu l-am infasat propriu zis pe Stef. adica il imbracam cu hainute si cand era mai agitat sau pt ca trsarea des in somn si-si misca ff mult manutele, il infasam in scutec si dormea mai bine.
Anuc, tinem pumnii pt la medic. capul sus, fii optimista!
fierul are tendinte de scadere in ult trim. trage bebe mai mult. eu il aveam 11.3, acum e 10.8. si asta in conditiile in care iau fier.
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny A, referitor la miscarile copilului, eu nu stiu cat loc are bebelina mea, dar va spun ca joaca fotbal in fiecare noapte... Se pozitioneaza in poarta adversa si suteaza spre poarta proprie, dupa care alearga in poarta proprie, sa pareze sutul, si tot asa... |
ce comica esti! faina descrierea!
ariya, ce moment special! Si Stef vb cu bebelina, dimineata o saluta, mangaie burta, ii canta. nu prea o prinde cand misca. i-a dat si nume "Ponyo" dupa fetita pestisor pe care a vazut-o sapt trecuta la film.
O zi plina de bucurii, Eli&

cami_antonia spune:
BEE asa voi face cu siguranta daca nu cumva voi lua legatura direct cu ei la baby expo ... multumesc de raspuns ....
lista e intr-adevar maricica ... si eu as vrea ca mare parte sa le am luate caci de sarbatori voi avea musafiri ... deci mese si vizite si plimbari .... apoi intre craciun si anul nou voi boteza inca o bebica .... si va trebui sa mergem si pe la ai nostrii care nu sunt din constanta ....
asa ca vom fi cam full si vreau sa stau relaxata si destresata .... de aceea vreau sa mai rezolv cate una zilele astea .... 27+
ANTONIA IOANA
Camelia

eli spune:
la controlul de sapt trecuta, am vazut o bebita dolofana, a luat 596 g doar in 12 zile, avea 1841g. ma ingrasasem 600 de grame, deci, eu am luat doar 4 grame. e un pic mai mare decat varsta dupa UM. de vreo 2 sapt e cu capul in jos, de aceea la ecografia 4D, ambele dati, am vazut ff putin din fatuca, mai ales ca si-o acoperea cu manuta. si mereu dormea, nu a fost chip sa o trezim, nici cu dulce, nici deranjata de medic.
andre_ea, sunt de acord cu tine la mesajul cu alaptatul. eu pe Stef l-am alaptat aprox 4 luni , apoi pt ca seara nu se mai satura, dupa ce golea ambii sani ii dadeam lapt praf completare. pot sa zic, cand am bagat laptele praf, deci mi-a scazut lactatia, mi-a venit si menstruatia. de la 8 luni a fost iarasi alaptat plus diversificarea de rigoare pana la 18 luni cand l-am intarcat. la 18 luni nu a vrut biberon, am inceput sa be lapte din canita sau cu lingurita.
RalucaAlexa, la Stef nu mi-au curs deloc sanii inainte de a naste. si colostrul a venit greu, l-am tras mai mult cu pompa ca Stef nu stia sa suga. cand am iesit din spital, mi s-au intarit sanii ca piatra si a inceput a curge la laptic (la 4 zile dupa nastere). acum rareori am sent ca sanii sunt mai plini. si nici acum nu curge colostru decat daca storc de sfarc tare, tare, de doare. nu-ti fa griji. pt laptic e imp optimismul, o alimentatie adecvata, lichide, bebe pus la san la cerere. succes!
m-ati facut curioasa cu lista de pe prima pagina, o sa trag un oki la ea, dar dupa ce il adorm pe Stefan. am fugit la el ca nu vrea cu nici un chip sa stea singurel.
AMR 8 sapt si 6 zile
O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi

CADIA spune:
REFERITOR LA LISTUTZA
Este intr-adevar cam lungutza.
Azi de curiozitate, am notat de pe net preturile principalelor articolelor din listutza si cand avazut ca depasesc 2000 ron, m-am oprit.
Trebuie sa intru in sedinta cu sotul maine seara, sa definitivam lista, ca sa fiu pregatita cu banutii pentru targ.
Cred ca va fi negociere la sange.29+cu
CLARA

ingrid70 spune:
Selenuta, da eu l-am pus. Patutul era de la Elga West si se numea PC6. Eu l-am cumparat deja, ca l-am vazut si in Carrefour si mi s-a parut o.k. La Carrefour costa 340 lei si iti dadea si un set de lenjerie gratuit (un fel de promotie la sfarsitul lui octombrie era asta, cu vreo 3 saptamani in urma). Nu am putut sa-l cumpar din Carrefour ca am avut masina plina si nu aveam portbagaj pe ea si eram mai multi in masina, dar l-am comandat direct la Elga West (Pitesti) si mi-a venit a doua zi cu curierul rapid. La ei costa patutul 280 lei, iar taxele de curier au fost 60 lei, cu ce i-am dat soferului ca sa mi-l care pana sus la etajul 4 = 350 lei.
Am mai luat o saltea ca nu are saltea si, buneinteles lenjerie. Daca intri pe site-ul lor ai sa vezi ca mai au si alte modele de patut.
Montajul acasa nu a fost prea greu pentru ca are schita.Nu stiu daca mai reusesc sa pun link-ul. O sa incerc dupa ce mai citesc ca sunt cam in urma!26+AMR 9 ZILE LUCRATOARE!!!