Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ingrid eu am pofta de ciocolata, si incerc sa mananc kinder ca sa aiba mai mult laptic sa nu il facem pe bebe nervos

Dar sunt mortale bodyurilenici nu stiam ca exista asa faine, vreau si eu.......

Lisa bafta multa mamei tale, ii tinem pumnii

Mai citesc si va mai scriu dupa ce termin

28+ Vlad Mihai

Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, abia astept sa ne scrii cum a fost la Baby expo.

Ledi, sa pui poze de la cununie. Sa stii ca schimbatul CI-ului nu dureaza f mult, mai ales ca nu cred sa te lase sa astepti cand vor vedea ce burtica rotunjoara ai. De regula la politie sunt barbati si ei sunt mai repceptivi decat anumite femei.

Billy, ai grija, ca eu de la dureri memstruale si contractii dureroase am ajuns de urgenta la doctor. Stai in patut la caldurica, pozitia semi-intinsa, papa bun si ia no-spa.

Cat despre dureri, si la mine au aparut cam prin toate partile. Mai ales in dreapta si cand mai da cate un sut puiuta mica.

Porumbita, ai 2 PM-uri de la mine.

Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cadia ma simt asa - si - asa, in prima parte a zilei e mai OK dar seara ma iau toate durerile din lume.
Ia lenjerie normala si fara aparatori.

ledi wow, duminica. Pai ... distractie placuta! (Casa de piatra iti zic dupa ca sunt superstitioasa )

bee ce bine te inteleg ...

billy nu cred ca sunt normale durerile astea, dar atata timp act cedeaza la no-spa zic sa nu iti faci probleme. Eu am avut la Ioana de la 12 saptamani contractii dureroase si uite ca am tinut-o pana la 40 s. fix.

ariya merci.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 31+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miere, lavini, bee multumesc am inceput augumentinul si ma gandesc la vreo sapt - 10 zile dupa ce il termin sa repet analiza si apoi sa o mai repet odata la inceputul lui ianuarie...

in perfuzie ti se pune oricum antibiotic dc ai avut streptococul ala in sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mi-au venit bluzele ce mi le comandasem de la quelle - pe dupa bebe, normal - si mi se par imense. da daac voi ziceti ca raman cu un pic de burta la inceput...

32+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cristi, sa porti sanatoasa bluzitele. Pune poze ca sa le admiram!

Vreau sa ninga la munte sa simta bebe fulgii de nea!!!!

Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumesc fetelor care mi-au raspuns. ma asteptam la mai multe raspunsuri, dar poate n-ati facut eco asta?
nastere usoara si bebeii sanatosi!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

multumesc - nu e nu stiu ce de admirat - 4 tricouri simple si inca 4 bluze gen casual, da 2 chiar is maaaari ca-mi trec peste burta de acuma...

philip - uitasem sa raspund. important e sa fie pliul sub 3. si ce spune doctorul tau.

32+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

billy cred ca incep sa fie normale starile astea cand mai ai doar cateva saptamani;
poate sa le intrebi pe fetele de la noiembrie decembrie?!

Mergi la inceput

aveti idee dc baby expo care incepe maine se poate plati si cu card? sau tr sa avem cash?

Mergi la inceput