Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mai - eu va zic numai ce stiu de la nasi, dar ei nu au folosit cea cu aspirator. un pic asta mi se pare scumpa - eu iau cu aspirator, si daca nu merge iau din asta

32+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, ai mare dreptate. trebuie sa inteleaga o data lumea ca nu le pot face pe toate si ca nu mai pot fi speedy gonzales cum eram pana acum. Bebelina e cea mai importanta!

Eu as cumpara si tipul de aspirator nazal pe care l-ai prezentat pentru ca poate da rezultate mai bune sau pur si simplu i se poate potrivi mai bine lui bebe. Plus ca nici nu implica zgomot sau particule de praf.

Asa voi face si cu pompele de san: iau una electrica si una manuala (sa vedem cu care ma voi impaca cel mai bine). Sa dea Domnul sa avem lapte si sa alaptam bebeii fara prea mare bataie de cap.

Nici azi nu ajung la perdele si nici sa imi iau pantaloni de gravi pt ca la 15:30 am o alta intalnire. Si cu asta basta, sa fie clar! De luni ma concentrez numai pe bebe, pe mine si pe tati!

Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

mai - eu va zic numai ce stiu de la nasi, dar ei nu au folosit cea cu aspirator. un pic asta mi se pare scumpa - eu iau cu aspirator, si daca nu merge iau din asta

32+ cu Stefan Carol

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Salutare burticilor!!

Dragelor, eu mai toata noaptea n-am putut sa dorm, iar in a doua jumatate am avut niste dureri infundate ca de menstra, care s-au domolit initial cu un no-spa, dar n-a tinut minunea mult si au revenit pana dimineata. Acum stau la orizontala in pat la caldura si sper sa fi fost doar un episod trecator. Nu prea stiu cum sa le interpretez, vad ca si Naty a inceput sa aiba. Este ceva normal de acum incolo? Si ma misc in reluare, simt greutate pe solduri, cred ca a mai coborat pitica...mi-e si frica sa merg. Cine stie sa-mi dea si mie un sfat?

Si din ciclul "Batista sugarului - a never ending story" ep 128 , va redau parerea unei prietene, pe care bine-inteles ca am chestionat-o referitor la batistuta si uite ce-mi raspunde pe email:

...batista bebelusului care stirneste reactii atit de contradictorii intre mamici, la fel a fost si la mine la inceput. Ba sa iau, ba sa nu iau, si exact ca si tie imi repugna ideea de conectare la aspirator, nu doar din cauza de puterea de aspirare (care mi se parea imensa, ma gindeam ca-i aspira si organele interne pe-acolo!!) dar si din ratiuni de igiena, avind in vedere ca aspiratorul casnic are treaba doar cu praful din casa.. In fine, pina la urma m-am decis sa-l iau, pe vremea aia costa 500 mii lei si m-am gindit ca daca n-o fi bun, asta e, nu-i chiar o avere. Ei, cind l-am primit am facut proba pe mine, mai intii, si-am fost extrem de surprinsa sa observ cit de finut imi extragea toate alea din nas, simteam doar ca un fel de briza racoroasa in nari, atita tot. Desi in exterior narile pareau ca se muleaza pe chestia aia, senzatia interna era suportabila. Ok, e adevarat ca eu n-am avut nevoie prea des pt Briana, din moment ce ea n-a racit niciodata dar totusi cind mai veneam de la plimbarile noastre lungi, iarna, mai facea cite un muculet. Pe care i-l extrageam imediat cu aspiratorul, iar in prealabil ii puneam putin Sterimar (spray cu apa de mare) ca sa-i moaie mai bine. Sunt sigura ca si asta e un motiv pt care n-a racit, niciodata n-am lasat sa-i coboare secretiile pe caile respiratorii.
Nu stiu, poate acum or fi aparut si altele dar din ce am auzit eu pe vremea mea, asta ramine cel mai benefic mijloc de a mentine aparatul respirator in stare perfecta de curatenie. E si logic, de altfel, cu cit nu lasi bacteriile sa se cuibareasca in nasuc, cu atit mai putine sanse sa se infecteze in vreun fel. Sau in timpul noptii, daca o auzeam ca firniie pe nasuc, imediat dimineata (si acum, inainte de a pleca la servici) ii pun putin sterimar, las sa se moaie 2 minute si bag aspiratorul la lucru. Este incredibil ce rapid si fain ii scoate toate mucozitatile. Draga mea, am scris o tona numai despre asa un subiect marunt dar ambele stim ce important este sa prevenim decit sa vindecam si pt mine aspiratorul asta a devenit cel mai bun prieten pe timp de iarna.

aryia dragalasa rau fetita ta cu declaratia de iubire burticii miscatoare!

alinuca f buna listuta si multumim pentru ca ne-ai oferit-o!

rox pai si eu tot de nastere vorbeam, ca altfel n-am treaba cu spitalul (sper). Da' sincer nu vad rostul adeverintei, pe care vad ca o cer mai multi dr, nu numai al meu, pt bagajul de spital daca gratuitatea nu s-ar referi doar la asiguratii in sistemul public de sanatate. In cazul meu voi plati totusi cazarea in rezerva. N-am citit nici o lege si adeverinte imi ofer 100, dar asa ma duce pe mine logica la ora asta

Catalina

34+ Ana-Maria ingeras de

AMR 6 saptamani

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.
Naty,da,in sfarsit am terminat si cu actele.A durat mai mult ca a fost cerclajul,apoi stat numai si numai in pat..apoi mi-am facut CI nou ca asa voiau astia,mi-am schimbat si domiciliul..ca dupa casatorie sa-mi fac alt CI..nah,birocratia lu' peste.
Duminica ma duc sa dau cu batul...iar la anul nunta.

Eu m-am apucat sa cumpar lucrusoare pt mine,pt spital...si mai tai de pe lista una alta.Camasile sunt hidoase,ma rog,una din ele e hidoasa rau,arat de parca mi-am pus un sac pe mine,deci aia va fi de sacrificiu.Oricum nu vreau sa investesc prea mult in chestiile astea pt ca dupa nastere,le voi arunca...Mi-am facut si lista cu ce iau cu mine la spital,ca deh,trebuia sa stiu ce-mi trebuie si ce am de cumparat si e cam lunguta..Si sa va zic sincer imi pusesem in cap c-o sa iau o gentuta mica,de mana,dar cand am vazut cate sunt de luat si pt mine si pt bb mi-e ca-mi trebuie ditamai geamantanul

Porumbita,relax,nu e o tragedie ca ai streptococul.L-am avut si eu,ti-am mai zis,am facut tratament si a trecut.O sa mai fac o urocultura prin sapt 35-36,plus cultura de col..si voi vedea cum stau.Pana acum nu a mai aparut.Eu am luat ampicilina,pt ca la antibiograma a iesit sensibil la ampicilina,printre altele.

Bee sa treaca nervii.

POZE CU NOI
Minunica mea
32+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Bee si eu abia astept sa intru in prenatal din 2 dec, vorba ta, sa ma mai concentrez si asupra lcrurilor care-s cele mai importante acum in viata mea.

Presimt ca voi lasa ceva banuti la targ, ca vreau sa-mi iau si pentru mine: o hainutza, un pantalon...etc.

Cine are pat pliabil (nu din lemn), sau cine se pricepe:ce lenjerie trebuie sa cumpar?Trebuie sa iau si apartoare de pat?????

29+cu CLARA

Mergi la inceput

Si am uitat sa va zic ca eu dorm prost de multa vreme,azi noapte abia am adormit,iar la 6 fix eram in picioare si abia pe la 8 am mai atipit un pic.Ma trezesc sa merg la baie cel putin o data pe noapte,ma mai trezesc ca ma doare bazinul,spatele..etc(etc.insemnand inca un loc
Eh,oricum nu mai e chiar asa mult si vine si bebe.

POZE CU NOI
Minunica mea

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

lenjeria o iei normala - dupa dimensiunea patului

si nu iti trebuie aparatori - alea is ca sa nu se dea cu capul de barele de lemn, la din asta textil nici nu ai cum sa le prinzi

32+ cu Stefan Carol

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Cadia,eu am luat lenjerie normala...de fapt 2 lenjerii am luat.Una este simpla avand cearsaf simplu,cearsaf plic si fata de perna si una este formata din cearsaf simplu,cearsaf plic,pilota si pernita.Nu iau aparatori de pat ca nu am de ce...Pt ce vrei aparatori de pat din moment ce patutul e din material?
Pe parcurs o sa-i mai iau,dar pt inceput 2 lenjerii sunt de ajuns.Aaa si vreau sa-i mai iau 2 cearsafuri cu elastic,dar nu stiu daca merg puse pe salteluta patutului,daca nu,nu-i bai ca le voi pune pe salteluta de la nivelul inferior cand o sa-l mut acolo.

POZE CU NOI
Minunica mea

AMR- CEL MULT 8 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cristi, Ledi, multzam frumos.

29+cu CLARA

Mergi la inceput