Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 18
cami_antonia spune:
porumbita nu sunt sigura dar cred ca cel mai bine e sa ai cash ...
27+
ANTONIA IOANA
Camelia
bebelusi spune:
Alina si mie imi vine suc gastric inapoi pe gat in fiecare seara incepand de vreo saptamana si ma duc la baie de 10 ori pe noapte tot cam de vreo saptamana, cred ca de cand s-a pus el cu capul in jos.
Fetelor, pe voi va dor sfarcurile la atingere?Pe mine ma dor tare
28+
Vlad Mihai
Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere
micola spune:
cadia, multumesc pt linkuri, o sa ma gandesc si eu sa vad ce decid...imi par cam scumpe, dar daca ziceti k pot evita raceala lui bebe cu asa ceva...e de gandit..
30 + cu
!
AMR 10 saptamani...
!
!
!
bebelusi spune:
Bee draga mea, cred ca ai luat o decizie foarte buna cu muntele, concediul si inchisul telefoanelor. Bebe e cel mai important in momentele astea
si eu aseara am avut niste nervi de nu mai puteam ca ne-a ajuns cumva criza financiara si pe noi.
Sotul meu se ocupa si de constructia unei mansarde pe un bloc (e doar beneficiar nu si constructor), au inceput constructia au cam si terminat-o, si cumparatorii care erau deja existenti de mult timp au renuntat pe motiv ca nu se mai incadreaza la credit....imaginati-va in ce rahat suntem....nu mai avem nici un cumparator, iar constructorul trebuie platit....gazul ....curentul (cei care instaleaza)trebuiesc platite
etc. Au scazut preturtil;e la apartamente extraordinar de mult si cumparatorii tot nu se arata
nu stiu cum o vom scoate la capat
28+
Vlad Mihai
CADIA spune:
Porumbita, exact la asta ma gandeam si eu acum cateva minute, daca se poate plati sau nu cu cardul la targ.
Eu merg maine de dimineata si mi-am scos deja bani, ca sa nu am vreo surpriza acolo si sa umblu dupa bancomat.
Bee, cand o sa ajung la calculat povestesc cum a fost la targ.
Sa ai vreme frumoasa si odihna placuta la munte.Eu intelesesem ca a nins, dar nu stiu exact in ce zone.
Naty,
pt. PM. Ai grija de tine.
Maine si poimaine am 2 zile libere.

Sper s ma tina picioarele pentru alergatura de maine.
29+cu
CLARA
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita aveti idee dc baby expo care incepe maine se poate plati si cu card? sau tr sa avem cash? |
Cash.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
32+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
jasmi spune:
Salut fetelor!
N-am mai scris de ceva vreme, ca am avut tare mult de lucru.
Nici la citit nu m-am putut concentra cum trebuie, dar promit ca de acum o las mai usor cu lucrul si ma axez pe ceea ce e cu adevarat important![]()
Jasmi
27+ cu 
way to go, BB
bebelusi spune:
Bee unde mergeti la munte?
28+
Vlad Mihai
flowerbee spune:
Bebelusi, mergem la Sinaia, de maine pana duminica. Nu am cu ce ma imbraca, dar nu conteaza. Am un pantalon de trening care merge la orice, eventual cumpar o pereche de blugi de gravi in drum spre munte (ca oricum ne oprim la Carrefour) iar geaca este a sotului. Gasesc eu un pulover gros si in rest, nu ma intereseaza ce va zice lumea cu privire la vestimentatia mea. Sper la cativa fulgi de nea, asa pentru atmosfera
.
Criza asta financiara ne afecteaza si pe noi, mai ales in activitatea sotului meu. Sper sa treaca mai repede ca sa ne revenim si noi si toata lumea.
Porumbita, si eu zic ca e bine sa ai si niste bani gheata la tine, ca poate unele standuri nu au POS.
Bee
29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

la toate fetele care mi-au raspuns!