Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 11

cristi_2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariya 'neata!philip stiu ca tre sa fie pana in 3mm,dar depinde si de varsta sarcinii...eu zic ca sunt ok masuratorile...sanatate multa.. fetele din america vroiam sa va rog sa-mi dati si mie niste site-uri cu haine de copii mari,care le si trimit in Ro,cam cum e babymallonline pt bebei,daca stiti...multumesc anticipat... lisa da' tie nu ti-e greu sa stai toata ziua la volan ca pe mine ma bate asta mic de ma rupe cand conduc!pot sa jur ca vrea sa-mi iasa prin buric... ![]() ![]() ![]() in rest sunt nervoasa rau pt ca,de ieri dupa-masa,ma dor cele doua cezariene,iar,azi-noapte,pe langa ca m-am dus de 3 ori la baie,ma dureau taieturile si nu mi-am gasit deloc pozitia in pat!imi ,,atarna" burta,e grea,iar asta mic tropaie ca nu-i convine nimic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, ![]() ![]() |
in afara de faptul ca nu ma dor cezarienele pe care inca nu le am, te inteleg perfect la toate. plus ca asta mic s-a obisnuit cu ora de trezire la 6.15 si azi pana la 7 cand am binevoit sa ma dau jos din pat m-a tot batut. si si al meu cauta iesirea prin buric...
lisa - e normal pt copii sa isi descopere corpul - care include si sexul. si nu trebuie sa li se interzica ca isi dezvolta diverse chestii - e important sa li se explice frumos ce si cum. (macar asa am citit eu).

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

cami_antonia spune:
offfffff mai ariya imi pare sincer rau ca nu ai avut o noapte prea placuta ... aseara eu am dormit bine ... am zis niste rugaciuni inainte de somn ca inainte cu 2 nopti nici eu nu prea dormisem ... ai grija de burtica ta .... te dai cu ceva crema pe ea????
eu in dimineata asta am fost tare matinala si acum sunt chioara de somn dejaaaaa .... voi incerca cu siguranta sa dorm ceva pe la pranz ....
eu cred ca voi face recoltare de celule stem pt ca ma bazez pe stiinta si evolutia ei .... eu am avut cateva cazuri in familie de tot felul de chestii si nu as vrea sa imi dau una in cap peste cativa ani ...
si CADIA sa nu uiti sa imi scrii maine seara dupa ce ajungi acasa cum este la targ .... ce ai gasit .... si cum este programul pt vineri .... plssssssss27+
ANTONIA IOANA
Camelia

mvb spune:
Neatza!
Cami m-ai inebunit cu targul ala......au dat faliment magazinele de profil? 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!

andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik pai ce treaba ai cu medsana? badiu e si acolo? sau acolo iti faci analizele? vezi ca trimitere poate sa-ti dea si pt CMU, dar cred ca deja stii asta..si la cum se misca cei de la CMU cu rezultatele..mie mi-e frica ca ultimele analize nu o sa apuc sa am rezultatele la ele pana nasc ![]() la Municipal ai facut vreodata recoltari pt analize? au fost moca cu trimitere de la badiu? Hai ca te-am zapacit. pup si astept vesti de la control Andreea ![]() ![]() |
Ciuf, din motive personale, n-am mai ajuns ieri la Badiu. Ma duc joi, ca e de garda.
La Medsana am abonament de la firma, si ma gandeam eu sa ma duc acolo pe la o eco. si monitorizare in perioada concediului dr. Dar cum spuneam, au mai mult liber.
Am facut analize la Municipal, dar le-am platit. Poate daca aduci adeverinta de la medicul de familie sa nu le platesti, nu stiu sigur.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Delu Prichindelu'
Prichinduta

eli spune:
buna!
imi pare rau ca nu va odihniti bine. si pe mine ma dor oasele pe jos, cand se misca asta mica pe sub coaste si acolo. noaptea cam de 2-3 ori la baie tot merg, dar azi noapte eram franta si am dormit neclintita 4 ore. asta a fost si tot somnul, din pacate. din fericire am mai tras un pui de somn dupa ce s-a dus Stef la gradi.
miereamara, imi place planul tau de nastere. seamana ff mult cu modul in care s-au petrecut lucrurile la Stef (mi-au provocat nasterea pt ca bb era stresat dupa atatea ore de travaliu) si cum as vrea sa fie si de data asta. cu exceptia nasterii, sper sa fie mult mai usoara. pt ca nasc la alt spital, sa vedem.
Alina1976, legat de list de pe prima pagina, eu ieri am citit-o pt prima data. mi se pare ok, e la obiect. cum ziceam in mes trecut, eu cred ca ar mai fi necesare babetele, costumasele si batistute. la Stef citisem liste mult mai lungi si cu multe chestii complet nefolositoare si multe lacune la strictul necesar. oricum fiecare mamica mai ia una alta nu ca ar fi necesar nevoie, ci pt ca asa isi doreste ea. doar fiecare mama si fiecare bb e unicat.
si la Stef ni s-a oferit sa ii recoltam celule. nu am facut-o din motivele expuse de voi mai sus.
si eu am pofta de dulce si de fructe, as manca incontinuu.
pe mine ma doar burta, jos, jos cand stranut. ma dor si muschii dar si inauntru, nu stiu cum sa explic.
o zi placuta, pupicei!
AMR 8sapt si 5 zile
O zi plina de bucurii, Eli&Stefan&bebe din burtica
vechi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
noi

mvb spune:
Eu am cumparat cam tot si lista aia nu e chiar atat de interminabila.....si fara carut, cumparaturile au costat cam 2.500 lei.....eu una nu m-am bagat la mobila si perdele, pt ca le aveam cumparate de 2 ani.....n-are rost sa iau o mobila care peste 4-5 ani cand o intelege BB ca aia e camera lui sa nu-i placa sa sa para haioasa.....plus ca BB va sta la noi in dormitor, cel putin 6 luni daca nu chiar un an 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani

cristi_2003 spune:
lista aceea e chiar buna, mai ales pt noi care suntem la primul bebe
da de exemplu mie mi-a zis nasa care tocmai a nascut la acelasi spital sa nu duc body sau pantaloni pt bebe - acolo il tin in bluzica care se inchide in fata cu capse si pampers - pretentia neonatoloagei ca sa nu piarda timpul cand consulta bebeii.
vestea buna e ca fiecare salon are baie proprie 32+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 SAPTAMANI

mvb spune:
Iar aspectul cu celule stem, e o chestie mai mult "la moda"....ceva de genul, de ce nu?...fireste ca nici un parinte nu ar vrea sa foloseasca vreodata celulele alea...toti vrem copii perfect sanatosi.....si la urma urmei, chestia asta e in faza de pioonerat si pt medicina, sa recunoastem......"nebunia" asta cu celule e de vreu an-doi, pana atunci nu se stia nimic!
Si eu am facut contracte cu cei de la CBC Cluj mai mult pt a intaria zicala ca pavaza buna trece primejdia rea 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani

cami_antonia spune:
mvb nu au dat faliment ... dar in cta sunt cam putine ... iar mie mi-a placut cealalta editie la care nu am cumparat nimic ... si imi place ca se dau lucrurile f scumpe cu 20% discount ... si la sume mari chiar se simte .... nu merg pt lucrusoare .... ci pt carut ... patut sau altele ....
alina si mie imi place listuta ... aproape in fiecare zi o recitesc ... si ma gandesc ce as mai avea de luat ....
si eu merg de 2-3 ori pe noapte la wc dar asa merg de la inceputul sarcinii ... pt mine nu e ceva nou .... in schimb ziua merg si mai des .... pt ca beau f multe lichideeeeeee ....
lisa ne vom ruga pt mama ta .... sa ne spui cum i-a mers .... dar eu am toata nadejdea ca va fi bine ...27+
ANTONIA IOANA
Camelia

mvb spune:
Cristi si la noi e la fel cu hainutele. Nu vor salopete sau body-uri, ci bluze si pantaloni(2 piese), desi mie mi se pare mai greu la imbracat asa din 2 bucati 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani