Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (85)
Raspunsuri - Pagina 12

cristi_2003 spune:
la noi nici cu pantaloni nu e voie in spital 32+ cu
Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 6 SAPTAMANI

mvb spune:
La maternitate tre sa luam cu noi si o paturica pt BB? sau sunt acolo? V-am zis ca sunt nebuna rau si o sa ma duc la spital cu 2 valize..... 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!

mvb spune:
Si cum, ii tine la bulanele goale? le face calirea? 32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani

cristi_2003 spune:
mvb - vezi ca difera mult de la un spital la altul, asa ca mai bine intrebi acolo 32+ cu
Stefan Carol
AMR 6 SAPTAMANI

cristi_2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Si cum, ii tine la bulanele goale? le face calirea? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da - da cica e cald de pici pe jos la copii in salon

lavini spune:
Salutare gagici!Ce faceti?Ziceam ca revin ieri, da nu am mai apucat, so…
Porumbita, la sarcina trecuta si mie mi-a iesit positiva analizza pt streptococ B, prin saptamana 35.Am luat o saptamana Augmentin, ca cica era sensibil cf antibiogramei, iar la nastere mi s-a pus ceva in perfuzie si cam asta a fost tot.Nu te stresa asa, o sa fie bine, prin saptamana 35 o sa fac si eu analizza din nou.
Carmen, nu esti singura la Giulesti, cred ca ti-am dat mai demult PM cu experienta mea de anul trecut.Si acum tot acolo nasc, sper sa fie la fel de bine ca prima data.Intr-adevar, nu mergi ca la hotel, da nici ingrozitor nu e.Si 2 zile oricum trec f.f.f. repede…Curaj!
Roxana, pai am cumparat hainute si jucarii pt Andrei si nepotel, plus niste hainute pt Eva.Cel mai mult imi plac rochitele, sunt innebunita dupa ele, asa mici si dragate, una dintre ele are si chilotei de pus peste pampers cred, e tare dragalasa.Body-uri si alte nebunii nu ma mai fascineza asa tare, dar rochitele, da :))
Iris, am vazut-o pe Francesca mica, a fost tare draguta la nastere, al meu a fost mic, negru si plin de par pe corp(a cazut dupa vreo 3 luni, da era tare paros).Si am recunoscut-o fata de toti.Sor-mea a fost cea mai fericita, a zis ca in felul asta nu tre sa mai puna placa cu “vai, ce dragut e bb” :))
Lisa, eu nu vad nimic rau in faptul ca isi descopera corpul, e ceva firesc, si fetita ta va face acelasi lucru la un moment dat.Andrei are treaba acolo cand ii dau pampersul jos, mama ii mai zicea ca e rusine si i-am interzis sa o mai faca.Nu e nici o rusine, nu vreau sa ajunga cine stie ce copil cpmplexat.Asa cum stie ca are urechi sau maini, trebuie sa stie ca are si organe genitale.
Cu membranele nu stiu cum sta treaba in mod firesc, mie mi le-au rupt la spital si a curs ca la balamuc…
Legat de alaptat, nici eu nu am avut vreo secretie inainte, dar am avut lapte sa hranesc 2 copii, nu unul.Nu e usor, am fost tentata sa ii dau formula din cauza ranilor, dar am avut ambitie si nu am facut-o.Nu mi-a parut rau, e cel mai frumos lucru.L-am hranit la cerere, manca de regula cam la 2 ore jumate, 3 ore, cand era foarte cald cerea mai des; un supt dura cam juma de ora.Nu mi-am luat cantar ca sa nu fiu tentata sa il cocot acolo dupa fiecare supt si sa imi fac griji ca nu mananca cat trebuie sau ca nu e laptele bun.Nu am tinut regim, am mancat si fructe, si legume, si lactate, si copilul nu a avut nici diaree, nici colici, nici mai stiu eu ce.Asa ca va conta foarte mult si psihicul vostru si stiu sigur ca la noi in odisee nimeni nu naste pana la 37 de sapt si toata lumea alapteaza.Clar, da??
Lavinia, 26+ si Andrei (11 iunie 2007)

flowerbee spune:
Buna,
In primul rand, eu cred ca listuta e tare utila pentru ca ne ofera niste idei cu privire la necesitatle lui bebe si ale noastre. Eu deja incep sa bifez ce am cumparat, dar sunt tare la inceput. Macar sa scap de chestiile cele mai costisitoare.
Porumbita, eu m-am confruntat cu streptococ B (nu in sarcina si sper sa nu mai apara de acum) si am scapat tot cu Augmentin si parca acum cativa ani cu Klacid (sper sa nu confund). Oricum, antibiograma e cea mai importanta). Insa e bine ca ti-a dat si ceva impotriva candidei.
Lisa, tinem pumnii pentru mama ta!
Eu azi fac contract cu firma de recoltare celule stem din Cluj. Nu am vorbit cu medicul, nu stiu parerea lui, dar pe site-ul Euroclunic scrie ca oricum eu trebuie sa aleg firma (daca vreau) si medicul oricum recolteaza fara nici o alta taxa. Poate ca sunt niste povesti aceste celule si sper din tot sufletul ca nimeni sa nu aiba nevoie de ele, dar eu le voi recolta si stoca. Nu ma bag la Cryo Save pt ca nu imi permit sa dau atat de mult (1800 Euro fata de 850).
Nici eu nu dorm bine, de fapt, nu prea dorm. Am niste arsuri ingrozitoare si pentru a le domoli mananc tone de covrigei si va dati seama ca se vede la kg, dar nu stiu ce sa fac pentru ca deja esofagul este o rana. Stiu ca toate ne confruntam cu asa ceva.
Cine merge la targ, sa ne dea de veste!!!!
Bee29+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

andre_ea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Andre_ea nici eu nu sunt de acord cu alea dar... sunt destule de comentat pe lista. |
Roxy, daca e de comentat, comenteaza. Chiar cred ca prinde bine o discutie constructiva in acest sens.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Delu Prichindelu'
Prichinduta

mvb spune:
Bee si eu am arsuri, de obicei seara dupa 20, insa numai cand stau pe partea dreapta....cum ma schimb pe stanga imi trec ca luate cu mana, insa tre sa-mi bag si jumate de fata in perna......iar la biscuiti uscati si eu sunt o devoratoare aspiranta la titlu de campioana....cam 1 kg la 2 zile.....deci fainoase bag la greu plus ca dimineata mor de pofta daca nu bag 4 felii de paine la prajitor cu unt si majun de prune!.....e singura mea pofta!
32+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 6 saptamani

cristi_2003 spune:
pai da roxana - ca nu cred ca se supara alina. in fond poate ce imi e util mie tie nu iti foloseste de nici o culoare si de asta cu cat auzim mai multe pareri cu atata ne ajutati mai mult. 32+ cu
Stefan Carol
AMR 6 SAPTAMANI