Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
andy.p spune:
musette
..m-am descarcat si eu putin.
Ramo
Am si eu o intrebare cat este protejat daca i se face rotarix-ul,pana la ce varsta?
irina profita cat poti,eu m-as odihni in locul tau.
babytza ma bucur ca esti k si go for it
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Noi avem o vorba, in familie, pentru chestia asta: "cu partea intr-o caciula." De la poezioara aia: "De la beat, circiuma viu Cu partea-ntr-o caciula. Merg pe gard, de drum ma tiu, Si, cu subtioara-n piine, Nici un latra nu ma ciine." Asa ca, totdeauna cind iti cade caciula mai intr-o parte, esti "cu partea-ntr-o caciula." Nausica si Ania poze _ God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference |

Tare!Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
EvaF spune:

Aly_c, distractie placuta sambata la mall!!![]()
Anca, si eu am gasit azi la farmacie Nivea Nutri Sensitive si am luat, inainte aveam 2 in 1 pur si simplu, nici nu vazusem Nutri Sensitive. Vedem diseara...
Ce frumos, ninge la voi!!!
Mimihoo, incerc si eu sa te edific: exista schema gratuita si schema privata de vaccinuri, de aceea doctorita ti-a vorbit de un vaccin de peste 2 milioane pt ca este cel cu plata, poti alege sa il cumperi...sau sa mergi pe mana statului. Merge vorba in targ ca e mai bine sa mergi pe schema privata, ca sunt mai bine tolerate. Noi tot privat am facut dar alegerea iti apartine. Acesta e raspunsul la intrebarea ta!
Alina, toata stima, te admir ca faci fata cu brio cu doi copii mititei, ma gandesc si eu cum va fi oare cu 2? (eu as cam vrea 3, la diferenta de un anisor si ceva... dar...oare??)
Giulianna, eu il gasesc numai intr-o parte, de mult timp face asa, de mai bine de o luna, sau chiar invers complet, cu capul in partea unde seara ii pun picioarele! Luca e foarte agitat si mai si pun salteau la 30° deci...aluneca pe partie ![]()
Cu caciula nu il gasesc pe ochi pt ca nu ii pun dar m-ai amuzat, ce scump puiul, credea ca e noapte![]()
Noi azi ne-am cantarit 5800 gr, 61cm la 2 luni si 12 zile, eu zic ca in ritmul asta ajungem sa dublam greutatea la 4 luni...sa vedem! Oricum ma rupe de spate cand il am in sling!
Eu nu mai schiopatez deloc, ma simt bine, am iesit si noi ieri si azi la plimbare, sa ii dea Dumnezeu viata lunga prietenei care mi-a recomandat Diclofenac. Toata lumea ma compatimea dar nimeni nu venea cu vreun leac concret. M-am dat doar de 3 ori cu Diclofenac crema, atat, si a trecut, e suuper bun, voi recomanda in gura mare tuturor!
Nu in ultimul rand...LA MULTI ANI SARBATORITILOR
VLADUT ZIS FALKONE

ROBERT CONSTANTIN ZIS MIKUL

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p musette ..m-am descarcat si eu putin.Ramo ![]() Am si eu o intrebare cat este protejat daca i se face rotarix-ul,pana la ce varsta? irina profita cat poti,eu m-as odihni in locul tau. babytza ma bucur ca esti k si go for it ![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Andy Alexia |
cred ca vaccinul il protejeaza pana la un 1 maxim 2 dar daca a fost vaccinat si face boala face o forma mult mai usoara iar la varsta aceea sistemul lor imunitar lupta cu virusul,nu mai e asa grav ,f grav este daca face boala pana implineste un an.
Minunea a venit!

de Luca NicolaeLuca cel frumos
Povestea noastra
300 spune:
noi am fost pe-afara sa cumparam draperii, ca ieri fusesem dupa perdele. Anda a fost blindata si agatata in marsupiu, n-a zis nici pas. Mergnd cu mama, n-am avut cu cine-o lasa home plus ca acasa ar fi vrut sigur papa si nu m-am mai muls. E frig si aici si azi bate vantul.
Ieri am fost si cu ralu in parc, are o geaca portocalie criminala cu codita, antenutze si... un cioc de ratza, era asa de dulce!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
claudinna spune:
ce frumos ca ninge la tine, anca!
si al noi a nins anul trecut pt prima data pe 19 nov (stiu, ca am multi arbatoriti azi)
intreba cineva de Vigantol...noi luam 2 pic/zi
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
cred ca vaccinul il protejeaza pana la un 1 maxim 2 dar daca a fost vaccinat si face boala face o forma mult mai usoara iar la varsta aceea sistemul lor imunitar lupta cu virusul,nu mai e asa grav ,f grav este daca face boala pana implineste un an. Minunea a venit! ![]() de Luca NicolaeLuca cel frumos Povestea noastra |
Multumesc de lamuriri,dragutza si prompta ca intotdeauna

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Fetelor, voi faceti Rotarix-ul puiutilor? Daca nu, de ce nu? ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
Gand la gand, si eu imi pun aceeasi intrebare...
La 3 luni sigur sigur facem Prevenar, nici nu ma gandesc sa nu il fac, dar chiar nu stiu ce sa fac cu Rotarix; ma streseaza faptul ca a fost scos in 1998 si dupa f putin timp retras de pe piata, dupa ce a cauzat complicatii intestinale; l-au reformulat si reintrodus pe piata abia in februarie 2006 si au raportat iar 28 de cazuri de intussusception in SUA (cum i-o fi zicand in Ro), oricum, o chestie rezolvabila prin interventie chirurgicala (acolo vaccinul se cheama Rotateq si e facut de Merck), plus ca e nou si nu a trecut suficient timp sa putem sa vedem ce efecte da dupa cativa ani...Pe de alta parte e groaznica gastroenterita la un pui asa mic.
Alt minus, se pare ca vaccinul ataca doar tulpinile principale, nu toate, deci o forma usoara de gastroenterita bebe tot face...
Nici nu stiu...
Doctorita mea m-a sfatuit sa il fac, dar daca eu consder ca il feresc de comunitate pana la 2 ani pot sa aleg sa nu il fac...hm, cum sa il feresc?? Plus ca sotzul meu e sensibil si face cam o data pe an o gastroenterita destul de urata, asa ca daca ii transmite puiului!? Eu nu am luat niciodata dar bebeii cred ca sunt mai vulnerabili...OOOfff!!!
Tare curioasa sunt sa vad ce aleg majoritatea fetelor, ce alte informatii mai au!
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Mimihoo spune:
Pai suntem tot cu, colici doar ca nu mai disper eu si sunt mai relaxata. ma rog, cat de cat. Este destul de greu singura ca taticul trebuie samunceasca ca sa avem noi ce cheltui ;-) dar ma obisnuiesc incet-incet, macar nu o mai am pe maica-mea pe cap cu tot felul de chestii, ajunsesem sa cedez doar ca sa nu ma cert si sa-mi scada lactatia si-asa cam incercata ca fetita mai mult doarme la san decat mananca. Ieri am iesit prima data cu ea in aerul poluat de Bucuresti, si inca nu i-am montat landoul pe carut si-o port in port-bebe iar spatele meu ....e cam frant cand ma-ntorc acasa, dar ma bucur ca doarme fata.
Sambata vreau sa ma duc la Babyexpo sa-i cumpar un combinezon cu puf si lengerie pt. patut
Sper sa gasesc timp sa intru mai des aici ca sunt cam pe-dinafara cu ce mai faceti :-)
tu ce vit. D ii dai puiului?
Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
babytza spune:
Clau, July,Piolica, Maryb, Banu, Boo, Ratonelu, Monica, Angelynna,Klemi, Illia la apel fetelor !!!!!!!!! Cred ca nu am uitat pe nimeni.... 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David