Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
_giulianna_ spune:

Vladutz
Robert
Doar ce ne-am intors de afara. Brrr ca frig s-a mai facut, cand am iesit nu era asa. Mananca acum Edi, cu o mana scriu..cu o mana tin bibe ![]()
Fetelor eu de vreo sdaptamana, dimineata, il gasesc pe Edi numai de-a curmezisul patutului, cu capul in plasa laterala. Si voi ii mai gasiti asa sau numai al meu e asa zbuciumat?
Eu ii pun caciulita in cap mereu, asa l-am invatat fiind asa micut la nastere, asistenta sefa din maternitate ne-a recomandat sa-i aducem un plus de caldura. Nu stiu de ce, probabil din cauza ca era foarte slab...habar n-am. Cert e ca am ascultat-o.
Intr-o dimineata se facuse 9 si ceva si Edi nu dadea niciun semn. Intru in camera, ce sa vad...Edi al meu...de-a curmezisul patutului si cu caciula toata pe ochi (era fes nu caciulita care se incheie sub barbita). I l-am tras de pe ochi, a mai stat putin si s-a trezit. Era intuneric si credea ca-i noapte :))) Atat am mai ras :))))
Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
300 spune:
Alina, ma bucur ca ti-ai gasit timp sa scrii, chiar ma pregateam sa te chem la apel. Si pe Ilia... Dar acum, na, cu atatia puiuti pe langa voi cred si eu ca nu mai aveti timp. Sper sa se imbuneze Alexa.
Iata putin din experienta mea in domeniu, pe langa intuitia ta poate te ajuta, ca vad ca sora mea a reactionat la bebe cam cum reactioneaza Alexa. Ralucai i-a luat ceva sa nu mai ceara atata atentie, si Anda nu este sora ei! Trei saptamani - o luna, mai precis, timp in care a vrut sa suga la tzitzi, sa se dea cu crema lui bebe si sa fie schimbata pe paturica lui bebe, sa fioe luata in brate odata cu bebe, sa bea ceai sau lapte din biceronul lui bebe (i-am cedat unul cumparat preventiv, ca imi luase un avent de la pompa si nu-l mai recuperam nici poimarti). Pe ea a ajutat-o intr-adevar atentia, si multe, multe gesturi si cuvinte de apreciere. Acum o iubeste pe Anda, adica o ia in brate si o pupa. Bine, daca o intrebai, o iubea de la inceput, dar a fost tare confuza. In seara cand am ajuns cu fata la Valcea, Ralu a facut de doua ori pe ea!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
andy.p spune:
Am fost si noi afara ,dupa Andy la gradi.Cand am mers era k cand ne-0am intors a inceput sa ploua si sa bata vantul.BRrr,chiar ca e frig si urat.Alexia dormea,n-avea treaba.
CD
Ce face Robertino?Mai doarme??si pe mine a doare spatele de mor.
Alexia doarme ma mir ca nu s-a trezit dupa ce am dezbracat-o.
tocmai ce-o laudam si s-a trezit![]()
aly noi am primit 2pic de vigantol/zi
alina e mai greu la inceput ,da apoi se obisnuieste si ea cu prezenta lu cipri,sa aveti vesti bune la dr
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Intr-o dimineata se facuse 9 si ceva si Edi nu dadea niciun semn. Intru in camera, ce sa vad...Edi al meu...de-a curmezisul patutului si cu caciula toata pe ochi (era fes nu caciulita care se incheie sub barbita). I l-am tras de pe ochi, a mai stat putin si s-a trezit. Era intuneric si credea ca-i noapte :))) Atat am mai ras :)))) |
Noi avem o vorba, in familie, pentru chestia asta: "cu partea intr-o caciula." De la poezioara aia:
"De la beat, circiuma viu
Cu partea-ntr-o caciula.
Merg pe gard, de drum ma tiu,
Si, cu subtioara-n piine,
Nici un latra nu ma ciine."
Asa ca, totdeauna cind iti cade caciula mai intr-o parte, esti "cu partea-ntr-o caciula."
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
300 spune:
giulianna foarte tare, deci daca ii pun un fes pe ochi doarme :)))
Mimihoo, cum mai sunteti?
Laura
sa te simti mai bine.
Irina, macar intinde-te si vezi un film, citeste ceva,, ma rog, relaxeaza-te...
Nerantula eu i-as face optionalele Andei insa vreau sa discut si cu un pediatru sa ma dumiresc asaupra schemewi pe care o vom urma. Maine dimineata merg la cineva aici, sper. In bucuresti nici n-am pe cineva.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
musettepink spune:
hello
tuturor sarbatoritilor!!!!!!!!!!
un
special pt Vlad de Felicic!!!!!!!!!!!
Aly ma bucur ca Sebi e bine!
distrctie placuta cu fetele, o sa vezi ce bine te vei simti dupa!
am totusi o intrebare,de ce ii dai atatea picaturi de vigantol?
nerantula eu sigur fac Rotarix,stiu ca se zice ca nu protejeaza impotriva tuturor virusilor dar eu sunt hotarata sa-l fac,baietelul nasului lui Luca a avut virusul si a fost cumplit,internat in spital si multe altele,ba chiar si nasul l-a luat de la el si e un virus tare uarat asa ca eu incerc sa-l protejez pe Luca facand vaccinul la 3 luni.tu il faci?
andy
mamica.nu mai plange iubita ca Alexia te simte!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
_irina_ spune:
Giuliana exista o teorie care spune ca piticii consuma din calorii si ca sa isi regleze temperatura, asa ca daca ii imbraci bine (nu exagerat) consuma mai putin ca sa se incalzeasca.
Si piti e aproape mereu cu caciulita, din cand in cand ii pica pe ochi si daca e treaza se enerveaza si incepe sa urle.
Nerantula noi am facut rotarix-ul pentru ca si asa piti e sensibila la stomacel, nu vreau sa ajunga cu vre-o problema in spital.
Frateeee... doarme fi'mea din nou. s-a trezit, a papat acum iar doarme.
tu ma pun sa calc, daca tot doarme.
fericita de
- Andreea
musettepink spune:
giuliana si eu il gasesc pe luca de-a curmezisul patutului![]()
Alina tin pumnii la eco si la dr!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
babytza spune:
Anca ce frumos....ninge ! Super . Noi nu am mai apucat sa iesim azi pe afara. Am vrut sa il scot putin la aer, sa il plimbe tati, dar pana s-a trezit piciu....fugise soarele. Asa ca am renuntat.
Acum sta cumintel in bouncer si sughita ca tolomacul
nu vrea nimik sa bea ca sa ii treaca. Cred si eu, dupa ce a ras 150ml laptic nu mai e loc de nimik in burtica ![]()
Alina
ma bucur ca sunteti bine. Cred ca e greu cand sunt 2 pitici....au nevoie de multa atentie. Termini cu unul si incepe celalalt....A mea e mare si tot e greu uneori...
Am fost aseara la dr T pentru control. Sunt bine , cicatricea este foarte bine si....avem liber la sieks
Puiul a fost tare cumintel cat am asteptat pana am intrat. Am avut noroc ca nu era multa lume, cum este de obicei, ca nu ne-a lasat nimeni sa intram si noi mai repede...Am stat cam o ora pana am intrat.
Mi-a zis sa iau Cezarette cat alaptez. Il cauta sotul prin farmacii, ca aseara am oprit la vreo 3 si nu am gasit.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
musettepink spune:
wow Anca prima ninsoare pt Carla,ce dragut!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra