Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
andy.p spune:
Bineinteles ca s-a trezit la 10 min dupa ce a adormit.
Fetelor Alexia atat a plans si s-a incordat pana a adormit iar ca m-a apucat si pe mine
...chiar nu stiu ce sa-i mai fac .Acuma doarme ,dar tare suparata a adormit.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
sabinel spune:
neata la amiaza!
la multe lunite falkone si mikul robert constantin, sa fiti sanatosi!
fiica-mea a adormit aseara la 11.45 si s-a trezit azi dimineata la 7.40. la si 5 m-am trezit io sa vad ce face obisnuita fiind cu foiala. ea dormea tun. ieri toata ziua mi-a dormit 2 ore cumulat, iar baia si masajul au rapus-o aseara.
poze
povestea nasterii
claudinna spune:
cresc ei mari si/i obosim bine ziua, sa doarma bustean noaptea:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
CD27 spune:
Laura, nu plange mamico
, e tare greu, te inteleg, l-am scos afara pe Robert si evident ca a inceput plansul si afara; o sa fie mai greu pentru noi, dar trece repede timpul si cu el sper ca va trece si nelinistea bebicilor nostrii, asa ca trage aer in piept, indreapta spatele un pic (pe mine ma doare de mor) si cauta alt cantecel, alt dans, alta pozitie de tinut in brate![]()
Iti dai seama ca acum doarme chinuit la mine in brate
, oare sa ma risc sa-l pun in pat?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
anca81 spune:
Fetele, la noi ninge!!! Cu fulgi maaaaari si frumoooosi 

Acum am intrat si noi in casa, bineinteles ca eu am scos-o pe Carla si azi la aer - bine, nu ningea cand am iesit, ne-a prins pe drum. Am o husa de ploaie pentru carut asa ca ea a fost protejata. Si se uita cu niste ochi mari la fulgii de zapada
Eram singura mamica din parc si evident ca s-a gasit o babaciune sa-mi spuna sa ma duc acasa ca raceste copilul 
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
aly_c20 spune:
wooowww...ninge, Anca?La noi e cald si frumos,sau cel putin era cand am fost noi afara.acum s a innourat![]()
La multe lunite, Robert de CD si Vlad de Felicic!
multumim pt complimente, Eva,Bitza,Laura,Anca!
Eva,Anca si noi am folosit produsele Nivea, numai ca lui Sebi ii iesisera niste bubite si am renuntat la toata gama si ne am trecut pe mustela.dar daca u Anca zici ca si Carlei i-au iesit de la uleiul de masaj am sa incerc diseara din nou, 2 in 1.
Laura
mamica, sa nu mai planga!
Bitza, Sebi e nascut la 38 s, inseamna ca o fi fost puseul de la 3 luni![]()
musette, ce fain
...la manichiura!
Eu am programata iesire, samb in mall cu fetele
..oare cat voi rezista fara puiutz...va fi prima mea iesire!
Aseara am fost la dr.Stare generala buna...nu suspect de hipotiroidism.a zis dr ca nu are rost sa-l intepam din nou!intr-adevar, a zis ca e "cam grasut"(7,8kg) si sa i dau sa suga cate 3 min...putin si des!Si a marit nr de picaturi de vigantol/zi, de la 3 la 5![]()
de aseara puiul e la cura
...si, surpriza!se pare ca el sugea cate 10-15 min de plictiseala
,pt ca acum, cu cele 3 min nu mi cere mai des(tot la 2-3 ore ziua si la 4 ore noaptea)!
sabinel, eu am aflat aseara ca in IS se face eco pt tiroida (inca nu stiu daca si la bebei)...vezi poate nu trebuie sa o intepi pe Amalia!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Sonia are nevoie de ajutorul nostru!
alexa si mami spune:
scuzati absenta, ocupata pina peste cap cu ccc copilashii mei:)
alexa e f irascibila, cere f multa atentie, asa ca ma supun voilor ei numai sa nu se simta exclusa.
anca, vreau si eu zapada. la noi e un ger uscat, brrrr... ne-au inghetat nasucurile la plimbare:)
sarbatoritilor de azi, Robert si Vlad!!!
miine mergem si noi la buc pt eco de sold, din cauza aceeasi pozitii pelviene si poate ne vede inca un ortoped, cica are nu'stiu ce la un picior din aceeasi cauza
toate mamicile cu tot cu puii din dotare.
alexa, cipri si mami
Mimihoo spune:
Buna fetelor,
Am revenit in Bucuresti si am reintrat in posesia pc-ului. Din pacate n-am apucat sa citesc ce-ati mai facut, mai ales boboceii vostri dar sigur sunteti sanatosi si fericiti :-)
Voi ce tip de vitamina D dati puilor? Eu ii dau Vigantol, dar dr .de fam. zice sa schimb pe Fluor-Vigantolete. Am citit pe net si parerile sunt impartite. Si mai am o dilema cu vaccinul de 2l. mi-a spus sa-l cumpar si costa 200 ron. Nu este gratuit?
na ca plange puiul, va pup!
Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
Nerantula spune:
Fetelor, voi faceti Rotarix-ul puiutilor?
Daca nu, de ce nu? 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
_irina_ spune:
Buna ziua si pupici si de la noi.
Ma plangeam ca nu imi doarme copilul si acum doarme de aproape 5 ore
Cred ca recupereaza draga de ea, numai ca mami nu poate recupera si ea ca nu poate dormi.
Aly noi am primit o picatura de vigantol la 2 zile.
Anca ce frumos trebuie sa fie cand ninge. Cred ca piti o sa vada zapada numai cand o sa fim in deplasare.
fericita de
- Andreea