Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
VonHelen spune:
Alexa dupa cum vezi mai am fff putin !!! si sunt foarte emotionata si putin speriata pentru ca la mine cezariana va fi cu anestezie totala..deci voi afla vesti despre bb muult mai tarziu.
de altfel astazi am schimbat si semnatura. avem 39+ ![]()
am masurat burtica care a ajuns la 105 cm circumferinta si nu cred ca va mai creste in astea 2 zile, de altfel am acumulat in toata sarcina 15,5 kg..cum o sa le dau jos dupa nu stiu...
si va invit si la
daca tot sunt asa de matinala...marturisesc ca saptamana asta am savurat cate o cafeluta in fiecare dimineata, pentru ca de vineri incolo...nici macar cacao nu mai am voie !!!
39+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Otiliav spune:
Felicitari Criss curajoaso, refacere usoara si laptic din plin! Paula Sofia sa fie sanatoasa, norocoasa, iubita si cuminte!
Alexa, zambeste si tu in poze mai. Bine ca ai scapat si de endometrioza cu ocazia cezarienei. Hi hi, bine ca nu l-a [rins pe sot mamica fetitei
.
VonHelen, cine a zis ca nu ai voie cafea/ cacao. Nici eu nu am de gand sa ma privez de mancare, mai ales ca vin sarbatorile, sigur voi manca si salata boeuf si alte specialitati. Pe foaia mea de la pediatra nu erau multe interdictii, tin minte de mazare/fasole, carne afumata, lapte si unele fructe proaspete.
Eu sunt aproape sigura ca e vorba de maturizarea stomacelului si cei care mananca mult sufera mai mult, fie ca se grabesc si inghit mult aer fie ca e mult de munca si dureaza pana se obisnuieste stomacul.
Pe mine ma doare putin unde am avut un ac la picior. Dar nu ma mai doare bazinul, m-am invartit si in pata fara sa ma tin de comoda de langa pat, ce fain este asa.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
37+
Pozele noastre
VonHelen spune:
Otilia nici eu nu am de gand sa tin regim...dar alcoolul si cofeina trec imediat in lapte si chiar nu vreau sa-l agit pe bebe inutil...are el timp sa bea cafea dupa 14-16 ani.
in rest cum ai scris si tu ,am sa evit alimentele 100% generatoare de colici , in speta mazare, fasole, varza si cele care modifica gustul laptelui-usturoiul si ceapa in stare cruda; in rest am sa mananc si portocale si muraturi si dulciuri...sunt pe principiul ca regimul in timpul alaptarii nu este un lucru prea bun, dimpotriva !
39+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
lauramiron spune:
Felicitari Criss mamico!!!! Multumim tati de Paula Sofia pentru veste, sa va traiasca minunea si sa va bucure in fiecare zi. Criss, te asteptam cu poze si povestea nasterii!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 BUNA SEARA DOAMNELOR,SUNT SOTUL CRISTINEI ALIAS CRISS703,SI CU BUCURIE VA ANUNT CA AZI 18.11.2008,ORA 22.25 S-A NASCUT PAULA SOFIA,UN INGER DE FETITA CA MAMA EI,3 KG ,51 CM,CU CEZARIANA DUPA CE CRISTINEI I S-A INDUS TRAVALIUL PE LA ORA17.30 SI S-A ZBATUT PANA LA 22 SI SOFIA TOT NU A AVUT LOC SA IASA ASA CA SA RECURS LA CEZARIANA .PANA LA URMA TOTUL E BINE CAND SE TERMINA CU BINE CRISS A ADORMIT ACUM SI SOFIA E CU ETAJ MAI SUS LA NOI NASCUTI,EU STAU DE GARDA LA FETE SI INCERC SA VA PUN SI POZITE !VA SALUT SI FELICIT PE TOATE FIE MAMA ORI VIITOARE MAMA SI VA MULTUMIM PENTRU SUSTINERE! Criss 39![]() http://community.webshots.com/user/criss703 |
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
37+ cu
Caterina Sara
lauramiron spune:
Otilia, cunosc beneficiile acelor, si eu am facut acupunctura la prima sarcina si a fost tare bine, am scapat de o sinuzita urata fara antibiotice
Asa ca da-i inainte cu acele, nu e chiar asa de dureros, cel putin mie nu mi s-a parut.
Andy, referitor la hainutele pentru bebe in spital, cred ca fiecare maternitate e cu regulile ei. Eu la Rebeca am avut cate un schimb de hainute pentru fiecare zi de spitalizare, ca dupa fiecare baita de dimineata trebuia schimbata. Nu m-au obligat la un anumit tip de hainute, ci doar mi-au spus sa fie imbracata cu hainute lejere, usor de dezbracat cand vine pediatra la control
Deci am avut camasute si body-uri, pantalonasi simpli, si vreo 2-3 costumase. Plus ceva mai grosut pentru cand am scos-o din spital. De asemenea, am avut prosoape si paturici si scutece de bumbac.
37+ cu
Caterina Sara
lauramiron spune:
Alexa draga, mi-au dat lacrimile citind povestea nasterii tale, dar m-am si distrat la unele faze. Parca m-am vazut pe mine la prima nastere
.....si parca ma vad la fel si de data asta, cu toate ca am mai trecut o data prin experienta cezarienei.... Ai un bebelus superb, sa-ti traiasca si sa te refaci repede. Curaj, ridica-te din pat si mergi cat poti mai mult, durerile se vor diminua pe zi ce trece. L-ai pus la san pe Deniel?? A venit laptele??!!
37+ cu
Caterina Sara
alra spune:
Felicitari Criss!!! Refacere rapida
alexa ai povestit foarte frumos. am simtit fiorii tai de pe sira spinarii pe propria-mi piele ![]()
VonHelen, da, alcoolul si cafeau trec in lapte insa incepand de la cantitati mai mari baute de tine. Aici se da cafea de 3 ori pe zi in maternitate dupa ce nasti chiar daca alaptezi. O cafea slaba dimineata dupa ce ai alaptat e super ok. Mie mi-au zis ca pot bea insa nu multa si mai slaba
La trascau nu am poftit ![]()
eu dupa cum vedeti inca nu am nascut, chiar daca ieri am umblat toata ziua si am tras de mine. alte sugestii?
ALRA 37+
Vacanta cu Laura in Romania
caterinas spune:
Mirtha, in primul rand vreau sa te felicit pentru Eva. Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii.
In al doilea rand vreau sa-ti multumesc pentru raspuns. Incerc sa ma imbarbatez ca nu a masurat doctorita bine. Mai ales ca acum fix 4 saptamani DBP-ul era 78 mm. Nu cred ca putea creste cu aproape 20 cm in 4 saptamani, nu?
34+
Andrei
lauramiron spune:
VonHelen, si mie mi-au dat voie sa beau cafea in maternitate. Oricum, o furam pe ascuns si tot beam o cafeluta dimineata
, nu are absolut nimik. Ideea este sa nu exagerezi.
Scoatem deja agitatele pentru tine. Curaj!!!

37+ cu
Caterina Sara