Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neatza fetelor!

Criss si tati, felicitari, sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa!

M-au luat asa niste emotii cand am vazut mesajul vostru. Eu si Criss aveam acelasi DPN, dar fetita voastra s-a grabit putintel. A mea e inca in garsoniera, da nu prea mai are loc.

Alexa, tare emotionanta povestea nasterii! Iti vei aminti de ea toata viata!

Si-acum sa raportez. Aseara am pierdut dopul: gelatinos, de consistenta albusului de ou si albicios, fara urme rozalii, maronii sau ale culori.
Acum dimineata am fost la control. Dr. mi-a confirmat ca am pierdut dopul. Colul e deschis, permite indexul. Acum ramane doar sa asteptam - sa se rupa membranele sau sa inceapa contractii regulate. Mi-a spus ca putem reveni la spital pt nastere fie dupa amiaza, fie in maxim o saptamana. Asa ca ma pregatesc sufleteste!
Nu stiu inca daca va fi nastere normala sau cezariana. Asa cum se prezentau lucrurile de dimineata exista sanse sa pot naste normal, dar decizia finala o vom lua dupa ce incepe travaliul si vedem cum e angajata printesa.
Am niste emotii fetelor, de nu va povestes.... De al meu sot ce sa va mai spun... Aseara, dupa ce am analizat problema si am constatat ca am pierdut dopul am avut o lunga discutie pana in miez de noapte pana spre dimineata despre ce va trebui el sa faca si despre unde sunt puse diverse lucruri.
Am pus si un scutec din acela absorbant pt bebe sub cearsaf, pe partea mea, in caz ca se rup membranele noaptea ...
Iar acum asteptam!

Intrebare pt fetele care au nascut deja. Spuneti-mi si mie va rog cum ati facut cu certificatul medical, dupa nastere si cu concediul. Mai exact as vrea sa stiu ce si de unde iau si unde ma duc cu ele: serviciu, casa de asigurari... Indemnizatia urmeaza sa fie virata in vreun cont sau trebuie sa o ridic eu de la asigurari? Multumesc mult de ajutor!

burtici si mamici

Iulia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Madutza si VonHelen, curaj mamicilor si mult succes! Nastere usoara si sa va tineti puiutii santosi in brate!

Iulia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

IuliaCospy, vesti bune, se apropie marele moment
Mai ai putin, mamico, odihneste-te cat poti pe ultima suta de metri.
Hai Iulia

Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 37+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Criss, uraaa, a venit bebelinaaa! Felictari, sa fiti sanatoase si sa te refaci rapid!

Madutza
VonHelen
IuliaCospy

Olivia super happy de www.flickr.com/photos/8447773@N02/3019693069/in/set-72157604020968642/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Hello...
Am vazut ca ati trecut greutatea...
Apgar 8...a iesit mai greu, si 48 cm.
Mi se pare asa mica...
Eu nu ma simt asa bine..dureri groaznice de cap....

Sorana 37+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Laura, cuminte stau, macar 36 sa faca, ca dupa aia o mai rog eu sa mai stea putin. Cateodata Imi pare rau ca n-am apucat sa-i fac camera, dar asta sa fie ultima mea problema.
Pai da Mirtha, negociez puternic, i-am zis ca-i mai bine in burtica. Acu' nu stiu daca-s asa buna negociatoare ca si Corina, s-o fac sa iasa si-n ziua in care vreau. Dar 2 saptamani trebuie sa mai stea. Intre timp iau lectii de la voi cu alaptatul, colicile etc.
Criss703, felicitari, sa va bucurati de bebe.
Alexa, am ras cu pofta la faza cu bebelusul incurcat.

Mirela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

vai fetelor nu-mi vine sa cred ca acum scoateti majoretele si pentru mine..pare ireal !!!
daca azi noapte m-am trezit din ora in ora, va dati seama cum vor fi urmatoarele 2 nopti????
am emotii cat casa!!

39+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

VonHelen te inteleg sincer...momentul nu poate fi evitat....cand am ajuns acolo am incercat sa zgarii ca pisica dusa sa faca baitza.....dar ....

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Buna fetelor!

Ajutati-ma si pe mine... va ror!
Eu nu gasesc scutece din alea absorbante pentru protectie schimbat bb sau pentru protectie patutatul, am auzit ca sunt foarte utile si in maternitate pentru a nu pata patu din cauza scurgerilor. Am colindat ieri tot orasul si degeaba...

Sanatate multa!

37 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Poate imi spuneti si mie de unde ati cumparat voi, sa imi recomandati un site unde as putea sa comand si eu

37 +, Matei Andrei

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput