Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (128)
Raspunsuri - Pagina 18
Mirtha spune:
Spiridush nu ma pricep deloc cca eu sunt cum spunea ginecul - primapara dar iti tin pumnii sa se rezolve cit mai repede.

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
dandusa spune:
azi a fost cea mai grea zi de cand s-a nasuct Raducu...,se pare ca Espumisan-ul nu mai este asa de minunat...,regimul meu nu-l ajuta cu nimic...,toata noaptea a plans...toata ziua...,am stat numai agatati ,a dormit numai pe mine...sant cocosata la propriu...
am simit nevoia sa intru pe forum s ama relaxez si eu putin...mi-am luat portia as aca ma retrag la somn...
Bravegirl,
Felicitariiii mamico,sa-ti traiasca printesa minunata,sa creasca mare
Spiridus,
promit sa intru maine sa-ti spun cum e la noi...
tie trebuie sa-ti fie muuult mai greu pentru ca Alexandru este mai mic si-i dificil sa-l faci sa inteleaga cum sta treaba...,of
Wndy,
da ,este aceeasi substanta
eu il pun la eructat si dupa ce a adormit si nu se trezeste...,il ridic pe umar sau il las pe pieptul meu si scoate aerul f usor,dar il ridic imediat dupa ce a terminat de supt...
Mirtha,
intr-adevar controversata discutia despre alimentatia in alaptare...,doar ca stii cum e...,elimin orice numa' sa fie bine...si culmea...nu este deloc bine!
Madutza,Criss,
bafta multa fetelor,santem alaturi de voi

Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)
Alexa.1983 spune:
Apropo de slipi de spital...aici mi-au dat unii de unica folosinta TIGEX....sunt marime unica, gen plasa,nu deranjeaza si sustin perfect tampoanele uriase...vad ca scrie importator Biochefarm.
Despre nastere: Stresul a fost cat casa....si am dardait in continuu ca un caine la hingheri...Dupa cum stiti la ora 7 am plecat la spital unde odata ajunsa mi-au luat buletinul si mi-au facut internarea...am si semnat o hartie pe care scria ca AM LUAT LA CUNOSTINTA.....
cat costa cezariana....
mi s-a parut fun...cu alte cuvinte :bey esti sigura??? ca noi ti-am zis ca te jupuim....tu o stii si o accepti....
ooook......M-au dus in rezervacu tot cu 1 bucata sot...etaj 3,maternitate, se intra doar cu card special...buuun...am ajuns in camera si m-a preluat o asistenta mai in varsta ,dragutza,ranjita....cand i-am zis ca la 8 e cezariana si era deja 7 40 s-a panicat nitzel dar m-a rugat pe un ton calm sa ma schimb in camasa si papuceii pe care mi i-a dat ca mai "avem treaba intre timp"...
aoleo...eu aveam probleme gen " ook, o parte e nud...aia e fata sau spatele???
eu nu ies asa....acum sotului i-am dat de joaca sa completeze formularele de celule stem (ca nu facusem contractele si m-am gansit ca i-ar prinde bine ocupatie in timp ce eu ma cangurez....
asta-mi scuza oare lenea???deci el injura si transpira cu buletinele in fata si nu intelegea nimik eu ma deznudam)....gata schimbata ma taraste la 2 camere distanta sa-mi faca toaleta mai exact sa ma spele cu o solutie sus...pe capra....ca eu toaleta coafanta o aveam deja facuta si lectiile la zi: NO oja, NO bijuterii, NO papa dimineata(desi mint ca am papat un miez de paine la plecare sa astup cafeaua
)......buuun...ma pune in pat in rezerva cu monitorizare pe burta si incep sa ascult inimioara ca un galopat de cal, si sotul scuipand formularele si calul galopand si sotul injurand si calul si sotul
panica..panica...cal...fuge...as fugi si eu....ma dezasambleaza de cablaj...ne grabim, iau kitul de celule, pup sot care nu pricepea unde ma duc eu (

sa fac reclama la FOLOSITI PREZERVATIVUL,unde ma duc oare???)urcam la etaj 4 ma preda la o alta asistenta cu tot cu stem si formular cum ca stiu de riscurile cezarienei si o anunta ca sunt panica totala...nu zambeam,nu clipeam,nu respiram, eram usor mov
....am auzit-o p'aia cu "vaaai ce ochii frumosi" eu imparteam cu "multumesc" la orice" buna ziua,cum va cheama,ce doctor".....Alta sala 4 paturi ma pune pe unul imi baga o perfuzie...si stateam privind doc meu, anestezistul si alte asistente agitandu-se p;acolo ccu masti pe fata....eu
"nu mai vreau.nu mai fac sa moara....."Vine asistenta si-mi zice" mergem sa nastem???"Raspuns promt"nu multumesc
".....
se supune si ma ia de mana tarandu-ma cu firul de perfuzie spre o ALTA sala...
aici gasca mare....nu auzeam nimic, vedeam doar ochii pe deasupra mastilor, ma ia o mare dardaiala (nu aveam nicio anestezie), imi explica sa mut camasa cu golul in spate,sa ma urca pe masa (care era ca o cruce si mda...lateralele cu niste cuurelushe...m-am prins ca ma leaga
)....ma urc ,cu spatele imi explica sa stau ffff incovoiata, cu capul in piept sa-mi faca epi-rahi...Steriade in spatele meu imi explica pas cu pas ce o sa simt ce o sa faca ce doare si ce e rece....cand ma inteapa..parea ca nu mai termina ,o asistenta ma tinea in fata el ma butona pe spate...restul glumeau ca nu au masa de copil(ce se fac ce se fac???) Herghelegiu avea un funny de 8 dim si zice :"e,la ce ne trebuie???ca doamna ia copilul in brate si fuge oricum cu el...la ce ne trebuie masa???"PTR PRIMA OARA in 9 luni facu si el o gluma....si mie nu-mi mai venea sa zambbesc,sa rad....evitam privirile tuturor....eram o tragedie in derulare...ma simteam victima natiunii,o nestiutoare care a ajuns intr-o situatie fara intoarcere fara voia ei...toaaaate victimizarile Pamantului"
STUPID COW....ma intind...ei ca eu nu mai aveam picioare...vad ca sar picioarele in tavan si ma gandesc ca aia a fost sonda si bine ca nu am simtit nada....imi trag cortina in fata...vad ca Steriade se pune la capul meu si Herghe ca zice "INCEPEM"....aoleo muica,am obbiectii, imi vine sa vomit...anunt...sper ca se opresc...ma mufeaza la oxigen,ma mangaie pe cap...imi trece...si...stau..stau...stau...ce or fi inceput astia???...ca eu nu simt nimik...beeey ati plecat la cefele???...vin si io
....ciudat...nu se intampla nimik...cand colo ma anunta anestezistul ca mai e putin....din ceeeee?....sa incepeti???...nu...sa iasa bebe...NASTETI....sa mori tu...iepurasul de paste, mos craciun si micky mouse ...e caterinca...si zice "felicitari mamico"
o tineam cu "multumrsc"...cand aud un planset de bebe si vad in stanga mea ca-l duc pe o masa deja pregatiita...
e un copil..genul ala mik, roz,suparat,nud,ud...
atunci m-am prins manca-v-as fara glume AM FOST GRAVIDA ...
ma uitam la el, mi se scurg cateva lacrimi, nici nu pot sa zic de ce ptr ca aveam 0 ganduri...ii tot bagau tuburi pe nas si gat....el semana cu adrian completand contractele de celule stem....nervos,scuipand,injurand...nu-i convenea si era evident...il stergeau...l-am tot privit asa ceva vreme....ma minunam...imi faceam tot felul de calcule de unde a aparut...imi dadea cu virgula...mi l-a adus aproape...eu
...l-am pupat aproape la fel de mecanic si tamp ca toate reactiile mele din ziua aia ...
si a fugit cu el zicand ca ma asteapta jos....am intrebat "Pot sa plec si eu?????"dar eram extrem de ragusitaaaaa si nu stiu cine a auzit....pe scurt...dupa a descoperit ca aveam si endometrioza...mi-a raschetat si juma de ovar stang, si l-a curatat si pe cel drept....deci a mai durat in loc de 40 min nasterea 2 ore si un pic...
eu ma gandeam ce or face ai mei, daca l-au vazut, numaram firele de par din barba lui Steriade, puncte in tavan, fire textile in cearsaf...cert e ca NU se mai termina....dar intr-un sfarsit....mi-au luat cearsaful din fata...si am stiu ca THE END.....am avut excursie cu mutat cu cersafull de pe un pat pe altul, plimbat cu sonda in brate, cu liftul, i-am vazut pe ai mei si sot care ma asteptau...eu priveamm trista si obosita oftand cu privire rece ( dubios nu inteleg ce era cu mien repet)tata zicea"uite ca nu ne vede desi se uita incoa"....Incercam sa vb si nu iesea un sunet,nimik...Adrian imi arata poze cu el...eu eram ca gardul...mamma cu tata au plecat repede,nu stiam ce am vb cu ei sau daca am facut-o.....stiu doar ca am stat paralizata de la talie in jos la pat,nuda...cu un big tampon pe mine..cu pipi langa paat... pana azi dimineata....am senzatia ca a trecut o luna de atunci.....Ca info ieri nu am baut decat ceai si apa.....Azi a fost groaznica ridicarea din pat ( si m-au avertizat, dar a fost muuult mai rau )mi-a fost frica sa ma mai asez toata ziua sa nu cumva sa o iau de la capat..De ieri pana azi mi-au bagat epi in coloana in acelasi cateter din 2 in 2 ore...perfuzii......Mi-au adus de papa dim : Ceai, iaurt, branza de vaci...Pranz: Iaurt, piept de pui la gratar, suc de ceva neindulcit si supa de pui 0 sare...Seara: ppiept de pui cu morcov fiert, iaurt....EU NU mananc iaurt,piept de pui si branza de vaci ca nu-mi place....asa ca am cam facut foamea si mi-a adus sotul pulpa de pui la gratar cu legume la gratar si am fost muuult mai happy...Oricum foameaaaaa e mareeeeeee......bebe e cuminte...azi a plans nitzel moment in care sotul a zis"gogule e belita,,mor de inima apasa butonul sa vina asistenta"
sa vada el acasa care rupe primul usa..............Revin maine cu info....
Am incercat sa fiu exagerat de detaliata ca nu stiu exact pe cine ce poate interesa: Spitalul, doctorrul,procedura,hrana......
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
39+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR cateva ore

criss703 spune:
BUNA SEARA DOAMNELOR,SUNT SOTUL CRISTINEI ALIAS CRISS703,SI CU BUCURIE VA ANUNT CA AZI 18.11.2008,ORA 22.25 S-A NASCUT PAULA SOFIA,UN INGER DE FETITA CA MAMA EI,3 KG ,51 CM,CU CEZARIANA DUPA CE CRISTINEI I S-A INDUS TRAVALIUL PE LA ORA17.30 SI S-A ZBATUT PANA LA 22 SI SOFIA TOT NU A AVUT LOC SA IASA ASA CA SA RECURS LA CEZARIANA .PANA LA URMA TOTUL E BINE CAND SE TERMINA CU BINE CRISS A ADORMIT ACUM SI SOFIA E CU ETAJ MAI SUS LA NOI NASCUTI,EU STAU DE GARDA LA FETE SI INCERC SA VA PUN SI POZITE !VA SALUT SI FELICIT PE TOATE FIE MAMA ORI VIITOARE MAMA SI VA MULTUMIM PENTRU SUSTINERE!
Criss
39
http://community.webshots.com/user/criss703
Alexa.1983 spune:
Criss & Sotul
Felicitari...MAREEE BUCURIE PE VOI....SA VA BUCURATI DE NOUA VOASTRA FAMILIE!!!!!!
Am uitat sa va povestesc ceva de ieri seara....il trimit pe sot sa-l aduca pe bebe...sa stea cu noi...se duce...si vine mandru" Uite...ce dulce e...e singurul cu suzetaaaaaa
" si cum statea si priveam asa tamp si fericiti la el...
observ ca e cam brunet..si cam mult par..si mai mare....si scrie alt nume pe el...si el e o ia....si impartasesc " Iubire, ai adus alt copil...al nostru e blond...si baiat...si are 2800 nu 3200..." el ma crede inca cu anestezia pe creier si rade....si rade...zambeste....focalizeaza...se apropie...se uita...
copilul deschide ochii...scuipa suzeta si incepeeeeee

....sotul se sperie...
il apuca de patutza si fuuuuge cu el inapoi....asistentele il vad se sperie ca s-a intamplat ceva nasol....el fugind pe culoar cu " e fetitzaaaaa, e fetitzaaaaa am gresit copilullllll"![]()
Andy08 spune:
Alexa, Bravegirl, Criss, felicitari pt. minuni, sa creasca mari si sanatoase si sa va aduca multe bucurii!
Madutza

Eu sunt putin raita si ma simt ca o leguma, n-am chef e nimic....
Repet o intrebare pusa acum cateva pagini/capitole (??): Ce/cate hainutze, pampersi etc. trebuie sa pun bagajul de spital?
Andy
36+
VonHelen spune:
Buna dimineata!
Alexa este superb ceea ce ai povestit..am dat apa la soareci de dimineata..am fost atat de emotionata cand am citit experienta ta de parca mi s-a intamplat mie!!!!Felicitari inca o data !!!!
Criss sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea!
38+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Alexa.1983 spune:
Andy 
VonHelen 
Neatza....am mai pus cateva poze..
oceanborn spune:
Neata!
Criss felicitari mami!!! Paula Sonia bine ai venit pe lume!!! refacere rapida si laptic mult!!!!!

alexa te-ai convins ca ai o frumusete de baietel????sau o chemam pe Eli(in limita timpului disponibil) cu biciul????
Deniel
cherie ai vazut ca se gasesc si gineci de treaba? nu stiu cum l-ai gasit tu tocmai pe "menefreghistul"
ala...
lasa ca vezi tu cu betigasul azi
(daca se face la toate spitalele pe aici..poate scapi)
andy aici pe lista de la spitalul unde nasc eu scrie 4 schimburi complete(camasutza,deschisa in spate,ce se da sub body,ceea ce eu habar n-aveam ca-n ro nu am auzit de asa ceva, body cu maneca scurta, costumas intreg sau din 2 bucati si botosei.altceva nu trb sa duc pt bebe), se presupune ca stai in spital 2 3 zile in caz de naturala sau in jur de 5 in caz de ceza... ar trebui sa intrebi la spital sa fii mai sigura..
va doresc o zi frumoasa plina de vesti bune!!!!!!
38+
Thomas