Pepenasi de iulie-august 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

GINI, am o mare dilema.... laptele praf de care e? pot gasi la orice magazin lapte praf pt adulti sau sa fur o cana de Nan de la bebe?

MAITREYI, cred ca am probleme cu neuronu' ca tare greu m-am prins ce vrei sa zici cu robinetul si inelusul. da nu-ti spunem de unde vine apa la noi... ca avem sanse mai mari sa mai gasim ceva. pup Alexandra cu parul mare si ropita frumoasa

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

marina era in ideea ca inelusu' a venit pe teava de apa si daca ne spui de unde va vine apa ne racordam si noi ca sa ne vina si noua

eu mi-am bagat picioru' in invatat...ce-o fi o fi. pana una alta mi-am refacut cativa dinti la tehnica dentara care nu imi placea cum imi iesisera si acu' ma bag la o lectura mica

o seara faina tutror!

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

maitreyi m-am prins io la un moment dat si iti ziceam ca nu vrem sa-ti spunem de unde vine apa la noi, ca nu cumva sa va racordati si voi tot acolo. vrem sa vina toate inelele la noi

_

POZE

Mergi la inceput

deci am facut o mare varza in fraza precedenta dar cred ca o sa ma intelegi tu

mai bine ma retrag, vad ca imi ies numai perle

_

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Marina, de oricare. Eu am pus de la bebe, ca atunci foloseam ocazional, trecea luna si nu terminam cutia. Inainte puneam din ala de adulti, la punguta.

ileanna, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Eu am avut un weekend naspa, am bolit de indigestie si am zacut ca o leguma in pat...iar Miruna e de cateva zile taaare agitata...se screme pana se face vishinie si azi a facut kk doar asistata cu supozitor, si si ala destul de consistent. Cred ca e constipata...Aaaa si plange muuuult si adoarme greu....ooooffff, ne-o fi ajuns puseul din urma...

Mai nou daca o tin in brate pe spate se incovoaie si isi lasa capul pe spate iar daca sta pe pat, tot pe spate, se intoarce intr-o parte si isi da capul pe spate AI VOSTRI FAC ASA???

In alta ordine de idei a papat si duminica si azi suc de morcov cate 2 lingurite. Duminica i-a placut, azi nu...

Cand sa i-l dau? Intre mese, inainte sau dupa??? Si ce legume as putea sa-i mai dau??? Sau sa-i dau mar si para pt. constipatie??

Fug si eu sa-mi fac ceaiurile si sa ma bag in pat, ca is fanta de la carat bebe in brate, deja e grea si ma termina...

Noapte buna si linistita!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Gini, am citit, merci . Nu stiu ce sa cred; in lege chiar zice ca din venitul impozabil, dar pe de alta parte nu ar fi singura ambiguitate de genul asta. Oricum situatia e cat se poate de complicata pt mine, ca mi-a reinceput serviciul deja. Om vedea...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Dia exact asa face si Matei al meu.Cred ca invata sa se intoarca mai apoi pe burtica . Pentru constipatia lu bebe eu mananc multe fructe, in special struguri si face si el kk mai usor.Uite, ieri si azi nu am manca numai niste mere...si nici Matei nu a facut kk.Insa eu nu-l stresez cu nimic pentru ca va face in urmatoarele zile. Cica la bebei alaptati nu se considera constipatie decat daca trece de 10 zile...am citit eu undeva da nu ma intrebati unde ca nu mai stiu.

Am imprumutat un aparat de aerosoli pt Matei pana ma hotarasc de care imi cumpar.Azi l-am pus de 2 ori cate 5 minute cu o solutie preparata in farmacie de bicarbonat 3%. Maine mergem si la medic sa vedem ce solutii ne prescrie pt aerosoli. Pana atunci caut pe net ce fel de aparat sa-mi cumpar.

si noapte buna!
slaba activitate pe aici! unde sunteti fetelor??

Ana - mami de Stefan si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Pupani grasani si de la mare! (unde e frig si bate vantul naspa de tot)

Gini am prestat si eu azi praji cu prafuri si e ober lecker, cam dulce pt gustul meu dar mama e incantata, a zis ca se baga si ea. Am cam brozat-o pe fund ca io n-am cuptior din ala jmecher dar data viitoare nu mai gresesc. Eu am pus lapte praf normal ca primesc de la munca 2 pungi pe luna fiindca lucrez in mediu toxic, m-am scos, acum n-o sa mai fie bagat doar in orez cu lapte.

Am ochit pe Culi si tortul cu mere pus de Maitreiy, tre neaparat sa-l fac. Dar sa mai iau mere ca i-am decimat stocul copilului ca sa prestez prajitura Gini.

Alina Maria eu nu-ti dau dreptate, si eu sunt mobila si pot sa fac sfoara dar nu-s Nadia Comaneci fiindca n-am exercitiu. "Creerele" mici si fragede trebuie antrenate, daca vreti sa fiti impresionate cautati "abecedarian project" pe net, e un studiu facut acum multi ani despre interventia si invatarea timpurie la copii si s-a demonstrat ca asta e reteta pentru performanta ulterioara.

Azi am dat fetei prima supita, din morcov si batate, a lins vreo 70 de ml ca un pelican, iar dimineata a rontait piure de mere si caise, yummmmiii. Citii undeva ca ies super fain caisele confiate rehidratate (adica fierte vreo 10 minute) si apoi pasate.

In rest, gargaritzoaiaca adora sa stea in fund dar n-are voie pe motiv de coloana frageda, si nu se rostogoleste de nicio culoare. Trebuie neaparat sa-i fac poze s-o vedeti cum doarme, perpendicular pe pat si cu ambele picioare aruncate pe mine, vier_mu_ieste si ma fugareste prin pat pina da de mine si ma incaleca. As vrea s-o mut la ea in pat dar nu ma lasa inima Nici macar nu mai pot invoca lipsa caldurii din calorifere...

Edit: ca nu ma lasa sa scriu cuvinte obscene

Si ajutatiiiiii-ma si pe miiine: cum fac fata sa nu se mai teezeasca de 5 ori pe nopte pentru tzitzi?

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Uffff, ce zi am avut... A inceput de noaptea, cand n-a vrut nicicum sa doarma, nici in brate nici in pat nici cu suzeta, nici papica nimic numai scancit si scancit. Si toata ziua a continuat cam la fel, mai ales a doua parte a zilei, cu plans, scandal la papica, tipat ascutit de imi spargea timpanul. Cam asta ne-a fost aniversarea.

Multumim celor care ne-au facut urari pt. cele 4 lunite!

Anaxena felicitari!!

Anka ce bine le zici tu pe toate... Intr-adevar, in tara asta nimic nu functioneaza la nivel de sistem, ba mai mult parca sistemul ingreuneaza munca parintilor. Bine, nici eu nu sunt de acord sa-ti fortezi copilul sa fie "multilateral dezvoltat", sa stie sa socoteasca si sa citeasca la 4 ani, dar nu cred ca ii rapesti copilaria daca il inscrii la o activitate organizata care face bine la sanatate sau ii dezvolta o aptitudine. Evident, daca ii place copilului.

Pampersul eu il schimb ziua cam la 4 ore, iar noaptea, intre 9-10 seara si 8-9 dimineata nu il mai schimb.

Bujo, esti totala cu replica ta cu vorbitul fluent in spaniola. Asa le trebuie daca intreaba.

Maitreyi, succes la examen!

Dia, FIX asa face si Luca de vreo cateva zile. Sta pe o parte si isi da capul pe spate ca si cum s-ar uita peste cap dar tare de tot, cred ca e la 90 grade fata de corp, de ne miram si eu si taica-sau cum de nu-si rupe gatul. Dar lui pare sa-i placa, asa ca... Daca zici ca si Miruna face asa, o fi tot ceva etapa bebeluseasca.

Gata, ma duc sa ca nu se stie ce surprize imi mai rezerva Luca pentru la noapte.

si noapte buna!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput