Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

didicirstea, sper ca ti se ofera o pozitie similara in cadrul firmei si cu salariu comparabil, asa imi amintesc eu ca trebuie sa fie... sau nu?

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

anamariacs, jur ca mi-au dat lacrimile de emotie!!!!!.
Asa greu trece timpul cand trebuie sa-l vezi pe la echo ( ma duc la incep lui decembrie)!!!!!!! Eu am plans la prima echo, la 7 saptamani in hohote, de ziceai ca cine stie ce am patit....
Astazi am simtit si eu pentru prima oara dureri de spate - e normal, nu??? Plus ca m-a apucat o raceala de nu mai pot- norocul meu ca de obicei nu ajung sa am febra sau sa stau in pat. Sa beau ceaiuri?
Va

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rudyi spune:

ma alatur si eu celor care si-au vazut bebicii ieri, doar ca noi nu putem inca sa ne mandrim ca am vazut prea multe ca suntem mai mici...avem doar 7 1/2 sapt , insa ca si marime pt varsta noastra suntem f bine, chiar mai mare ..avem 15.4 mm si mami si tati sunt f mandri

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Carla, esti draguta, dar ce imi pot oferi ei nu ma avantajeaza pe mine, pentru ca sediul firmei e la Buzau, si in conditia mea sa fac naveta cel putin 2 ore si dimineata si seara....no way. Vad eu cum ma descurc...

Si ca sa ma gandesc la ceva pozitiv...astazi voi merge si eu la control si eco. Eu l-am mai vazut si acum 3 saptamani pe semintel ca era asa mititel ca nu-i puteam spune nici sambure. Important e ca era la locul potrivit si avea activitate cardiaca. Acum vreau sa vad degetelele

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 9 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutel83 spune:

Flobaby, bea cat mai mult ceai de macies, flori de tei cu miere si lamaie, dar si lapte caldut. Mie medicul nu-mi da voie sa iau niciun medicament, doar no-spa.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

dicirstea, nasoala treaba. Nu stiu cum naiba fac astia sa ofere ceva ce clar trebuie sa refuzi, dar sa fie ei acoperiti, ufff. Bafta la eco! Eu am facut una abdominala la 6 sapt. jumate si mi-a zis ca embrionul e mai mic cu o saptamana decat trebuia, iar la cea cu sonda de la 8 saptamani a iesit la masuratoare fix cat trebuia sa fie. Sper ca la 12 saptamani sa vedem ca e baietel.

Eu am slabit 3 kg intr-o luna, mi-e atat de rau incat nu pot sa vad mancare, nici sa aud. Eram dependenta de dulciuri, acum nu mai pot manca deloc. Asa a fost si la prima sarcina, vomam de 7-8 ori pe zi pana la 19 saptamani, apoi mai rar, pana mi-a fost perfect. Tot asa am slabit 3 kg la inceput, numai ca acum vrem baietel .
De haine de gravida nu poate fi vorba acum, abdomenul meu e complet plat, abia stau pantalonii pe mine. De acum 2 ani mai am pantaloni mai mari si unii speciali de gravide, bluze, tricouri si hanorace mi-am tot luat acum dar astept primavara si vara sa le pot purta.

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

dragelor, sa va zic..am facut eco intravaginala sau transvaginala..dna dr numai asa face..si a stat cu mine o gramada..de fapt asa sta cu toate pacientele! pt dna dr!
ma duc al un centru privat din bucureti, in zona unirii, daca vrei amanunte, scrie-mi pe PM. repet..E FILMULET PUS PE DVD..deci acasa am avut rabdare sa ne uitam de 3 ori si sa observam toate astea..am studiat cu incetinitorul:)
nu va mai zic de tata lu'bb..e..terminat..eu zic "cazut in cap" :)) bine ca nu ma aude..

si dupa, am vb cu dna dr si mi-a zis asa..dc mai racesc..pot sa iau paracetamol, algocalmin, inclusiv olinth in nas max de 2 ori pe zi dim/seara.. TOT CE FAC TREBE FARA SA SE FACA EXCESE! pentru oricefel de antibiotic prescris de dr de familie sa o sun pina sa iau! avem voie o ceasca de cafea pe zi, 1-2 pahare de fanta sau cola, orice..am voie sa ma vopsesc cind vreau eu- mi-a zis dna dr ca dinsa s-a vopsit in fiecare luna pe per sarcinii/ a nascut in august al 2lea bb-, despre cremele pentru piele mi-a zis ca pot sa ma dau cu orice..efectul e acelasi..dc pielea genetic e predispusa la vergeturi pot sa ma dau si cu untura de catel..ca tot aia e! si tot asa..
am incredere mare in dinsa, e un dr despre care am auzit numai de bine, inclusiv pe acest forum!
despre greuate..am luat cam 2 kg in ultimele 6 sapt, dinsa a zis ca e f bine..nu e nici mult, nici putin, imi zicea ca normal e sa iei pina la 1 kg pe sapt..deci sunt bine!

ana-maria 13 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

DICRISTEA, o sa discut cazul tau cu sotul meu diseara si iti spun miine!din cite stiu eu de la el nu pot astia sa faca nimic decit in caz de faliment, dar si atunci pt tine e caz special si trebe sa faca anumite chestii! revin miine cu detalii, promit!
pup

ana-maria 13 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Fetelor,vad ca voi ziceti ca ati slabit.Eu sunt disperata ca am luat deja 5 kg.
La prima sarcina nu luasem decat 3 kg pana la saptamanile astea.
Nu stiu ce sa mai fac,atata timp cat greturile nu-mi dau pace,nu pot renunta la fainoase.Duminica am facut o proba,am redus fainoasele la 3 felii de paine toata ziua si am zis ca mor.
Sper sa se termine cat mai repede episodul asta cu greturi ca sa pot manca si eu normal.

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 14+

bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

BINE V-AM GASIT!!De data asta v-am gasit singurica!!Sper ca nu m-ati inteles gresit,dar data trecuta eram disperta ca nu scrieti nimic(ma refer la vinerea trecuta),cand voi sunteti asa harnicuteEu abia reusesc sa dau un mesaj pe capitol,dar va citesc cu sarguinta si trec alaturi de voi prin aceleasi emotii.Pana saptamana viitoare,mai exact luni,cand mergem la doctor,incercam sa ne vedem de viata de zi cu zi,sa fim cat de optimisti se poate(desi nu ne reuseste intotdeauna)si sa invigem GRETURILE

Mergi la inceput