Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

burticilor stiti ce am observat eu cand am fost la ginecoloaga : masura bebicul dintr-o parte in alta manute ,cap , picioare si cred ca daca ar fi ceva rau ar spune nu ? asa fac la fiecare control nu ? la voi masura pe monitor ? eu vedeam liniute care aveam si masuratoare langa

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Felicitari celor care si-au vazut bebicii. Si eu de abia astept sa-mi vand bebelul in toata splendoarea lui. Deocamdata stiu doar ca are 10 mm si 8.5 sapt, si ii bate si inimioara. Astept mereu cu nerabdare fiecare vizita la doctor, pentru a putea afla ce mai e nou. Este un sentiment asa de frumos, sa stii si sa simti ca inauntrul tau se dezvolta o noua viata. Va pup pe toate.

8.5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

neata albinutze, noua ne e somn tare, dimineata ne e somn tare, dimineta ne trezeste tati f greu, am vrea sa mai dormim mai mult , dar nu se poate, trebuie sa facem bani pt bebe....acuma cat mai poate si mami...uneori imi vine sa ragai mai tare, dar nu am vomitat deloc.....uneori nu am pofta de mancare,uneori nu stiu ce sa mananc....si tot asa....burtica mea parca e rotunda in fata, ca o minge, sau asa o vad eu nu stiu....si e maricica zic eu pt 10 sapt....atat zice nenea dr ca avem, dar dupa UM ar fi 11 implinite..vom vedea cum creste bebele......la urmatoarele ecografii

11+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna Burtici,
felicitari mamicilor fericite care si-au vazut minunile, mi-ati transmis si mie toate emotiile voastre si abia astept si eu ziua de joi, cand avem intalnire cu bebicul la dr .Ieri mi-am repetat analizele de toxo, rubeola si tsh, si totul e bine, tsh-ul chiar a scazut binisor de la 4,1 la 2,9. In rest ce sa va spun, am pus aproape 4 kg, cred ca detin recordul si a inceput sa se cunosaca burtica. Starile de rau s-au mai rarit dar am avut niste migrene ingrozitoare. Voi ce face-ti impotriva durerilor de cap, ca mie imi vinecateodata.
la toate burticutzele!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

dicirstea zice bine in legatura cu BabyExpo, subscriu.

Eu teste genetice nu fac, nu am peste 35 ani dar nici mult sub, insa stiu multe persoane la care au fost rezultate fals pozitive. Dupa asta urmeaza stresul si amniocenteza eventual sau direct avortul. Stiu pe cineva care a facut amniocenteza, avea un baietel perfect pe care il astepta de 5 ani, si la 2 saptamani dupa aceea a pierdut sarcina din cauza interventiei.
Asa ca am stat si am cugetat si am hotarat ca n-o sa fac decat analizele uzuale, pentru ca, si daca ar iesi prost testele genetice, n-as face nici amniocenteza si nici avort.
Nu zic ca e bine ca mine, dar eu sunt impacata cu decizia asta si evident o sa suport toate consecintele ei.

Carla, s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Carla perfect de acord cu tine.
Nu stiu ce s-a inteles din ce am scris eu, dar asta aveam in minte, adica orice hotarare o luam trebuie sa fie bine analizata din pct de vedere al evolutiei sarcinii si a calitatii vietii lui bb si pe ultimul loc, cu voia dvs, banii.
Si spun asta acum, dupa ce am aflat ca firma la care lucrez sufera din cauza recesiunii si ca pana la Craciun departamentul la care lucrez va fi desfiintat si intreg punctul de lucru isi va inceta existenta.
Iar eu vroiam sa-i intreb daca organizeaza ceva pentru copii mici de Craciun .

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 9 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

anamariacs, felicitari pentru marea intalnire....foarte frumos ai povestit...ma gandesc ce ii in sufletul tau!!!!!!!.....sanatate si sa o tii tot asa!!!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

IUBITA_TIANA..si noi suntem la fel
la 3 noaptea ne-am trezit nu stiu de ce si pina la 4 jumate nu am inchis un ochi, dupa am adormit, nu am auzit ceasul si nea-m trezit din intimplare mult dupa ora la care trebuia sa fin la birou
asta e..norocul nostru e ca nimeni nu poate sa ne zica nimic..mai stau nitel in plus, dupa program, ..vb cu voi..si gata..suntem insarcinate..atsa e..ni se face rau, ne ia somnul..sunt obligati de lege sa ne inteleaga- sefii- dc nu ne inteleg de bun simt :)

pe mine dna dr nu m-a trimis la nici o alta analiza! a zis ca vb in decembrie, la inceput..ca atunci avem de facut..pina atunci stam cuminti!
voua v-a dat poze? noua ne-a dat dvd cu filmulet

va pupam

ana-maria 13 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

anamariacs, felicitari pentru marea intalnire....foarte frumos ai povestit...ma gandesc ce ii in sufletul tau!!!!!!!.....sanatate si sa o tii tot asa!!!!!

11+

sarutmina...simt ca imi iese inima pe git de fericire..credeti-ma! toata noaptea nu am dormit de fericire..sunt chiampaura de somn..ziceam intr-una "TATAL NOSTRU" si ii multumeam lui DD ca bb e sanatos si creste! iar tata lu' bebe, nici el nu a facut nani, ma lua in brate si zicea "hai bb sa dormim ca nu mai pot, gata cu euforia" ..ti-ai gasit..a plecat si el de acasa cind trebuia sa fie la prima sedinta!

pupam 2 in 1

ana-maria 13 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutel83 spune:

buna burticutzele!!!
si noi am fost la eco si am vazut bebeul. Tati a ramas incintat si a devenit grijuliu si pupacios cu burtica .
Deocamdata totul e bine, nenea medic ne-a spus ca suntem cam dolofani si sa ne straduim sa nu ne ingrasam mai mult de 10 kg pe toata sarcina. Eu nu stiu ce fac, ma ingras sau nu, ca ni s-a stricat cintarul . In rest nu ne plingem cu nimic, papam aprope tot, doar ca ne doare spatele.
anamariacs, ce fel de eco ai facut ca ati vazut atitea amanunte?
Va pup pe toate si da Doamne sa ajungem in mai-iunie toate cu bine!

Mergi la inceput