Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(12)
Raspunsuri - Pagina 5
Relusha spune:
clodyac, nu te speria ca ai slabit un kg....eu de cand am aflat ca sunt insarcinata am slabit 3 kg si nu am vomitat niciodata si nici nu mi-a fost rau...doar ca nu am pofta de mancare.....mananc un pic si apoi nu mai imi trebuie....
Va urez o zi buna!!!!!
11+
clodyac spune:
relusha multumesc de incurajari asa si eu parca as manca si nu prea , daca pap ma satur repede sau uneori nu mi-e pofta de nimic
ms inca o data si sper sa fie bine 

11 +
Bebe Beca spune:
Buna dimineata burtici!
Clodyac, poti sa stai linistita, copilul nu va fi lipsit de nimic, organismul tau isi foloseste rezervele pentru a-l face mare... Cred ca multe dintre noi ar dori sa mai scape de cate 1 kilogram...
Mie mi-e tare somn, am dormit prost cu aparatul ala legat de mine. Sper ca la noapte sa recuperez.
Sa aveti o zi cat mai frumoasa. macar este soare...
Ioana
16+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
voicu_bebi spune:
neata burticute

felicitari strunfita
,Relusha
,Ramona
k v-ati vazut puiutii ma bucur mult k totul este bine cu bebicii si analizele sunt ok asa sa fie pana la 40 de saptamani
eu saptamana asta ma duc si eu sa imi fac dozarea cu anticorpi antirh .
clodyac
stai linistita nu e nimic k ai slabit 1 kg ,k bebe creste el ...si ia sa vezi k totul e bine cu bebele nu te mai gandi!
Anca..

13+
clodyac spune:
voicu_bebi si bebe beca ms pt cuvintele de incurajare
sa dea DD sa fie bine oricum de abia astept sa il mai vad o data pe puiutul din burtica 

11 +
anamariacs spune:
Neata la toate "2 in 1"
felicitari strunfita,Relusha,Ramona
daaa, intr-adevar am fost si noi la dna dr aseara, dar ce? credeti ca mi-a mai ars de intrat pe net?!! no way!
..confesiune..din inima...
numele meu este "bebe", inca..si sunt deja vedeta de film, sa stiti..mi-a facut dna dr un intreg filmulet! pe dvd!! m-a vazut facind nani, apoi ..pentru eram cuminte mi-a masurat capsorul, piciorusele, minutele...dupa..gata! s-a terminat! am simtit ca cineva ma baga in seama si am vrut sa arat tot ce stiu pina acum..mi-am pus piciorusul sting peste cel drept, mina stinga sub cap..am lasat pe mami si tati sa imi vada nasucul si o ureche, inima care batea nastrusnica si stomacelul..dupa..m-am intors brusc cu funduletul la ei..sa vada ca am coloana vertebrala perfecta..si ..pt ca sunt smecher -ca tati ar zice mami- le-am aratat si talpica stinga cu tot cu degetele..dupa care, cind am considerat eu ca au vazut destul, pac iaa m-am intors..pe burta de data asta..cu popoul in sus, minutele la piept si fata spre ai mei..ca dee..macar atit sa vada si ei:))..eram un mic ghem ..numai capul si popoul sunt de mine! cind am crezut eu ca s-au plictisit..m-am rasucit iar..si am ajuns cu fata in sus, burtica la vedere si am inceput sa imi trec minutele peste fata ca si cum stergeam orice urma de efort..piciorusele le-am pus sa faca "bicicleta"..si gata !! hai mai lasati-ma ca va invatati cu mine..restul data viitoare!! va pupam din burtica!
ana-maria
12 weeks
alinutza23 spune:
Neata!
Felicitari si din partea mea burticilor extaziate de intalnirea cu bebeii! 
Eu vroiam sa va intreb ce parere aveti despre dublu si triplu test. Mie doctorul nu mi-a zis decat de morfofetala, pe care o voi face la sfarsitul lui ianuarie si de un control pe luna la dansul.
Medicul de familie m-a pus sa-mi fac programare la dublu si triplu test de cand am anuntat-o ca sunt insarcinata, eu nestiind ce inseamna. Asa ca m-am trezit cu programare pe 4 dec. la dublu si pe 8 ian. la triplu. cu ecografiile de rigoare.
Interesandu-ma despre aceste teste, acum nu mai sunt asa de sigura ca merita facute. Cred ca la dublu ma duc oricum pt. ca fac si eco si sincer asta ma atrage mai mult. Dar la triplu nu m-as mai duce. O data ca 520 de lei testul+eco este o suma mult prea maaaare pt. posibilitatile mele, a doua ca din cate am citit sansele sa dea un rezultat eronat sunt mari iar daca iese prost, trebuie facuta amniocenteza, lucru ce cu siguranta nu l-as face. Si am inteles ca e obligatoriu pt. femeile peste 35 de ani. Deci nu-i vad rostul. Prefer cu banii aceia sa platesc morfofetala si nici nu cred ca o sa coste atat.
Voi ce parere aveti? Care e diferenta intre ele?
Nici nu as vrea sa regret.
10+
In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
dani3lla spune:
Buna ziua albinutelor harnicutelor ca am stat 30 de minute sa citesc ce ati scris de ieri pana azi.
Am fost si eu la dr dupa sperietura de ieri si vreau sa va spun ca piticania mea masoara 4,7 CM (deci e babanos), pliul nucal 1mm (adica bine) si inimioara bate cu 180 de batai pe minut.Am si poza cu bebelu in toata splendoarea si .... sunt foarte fericita 
Alinuta sa stii ca nici pe mine nu ma pune sa fac triplu test, doar dublu test.Mi-a spus dr ca triplu se face dupa 35 de ani si niciodata nu iese in valori normale ceea ce nu face decat sa te sperie si sa-ti provoace o gaura in buzunar.Daca iti iese pliul nucal mai mic de 3mm e OK si nu ai nevoie de nici un triplu

pt toate viitoarele mamici
11+
http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
dicirstea spune:
Alinutza, iti spun parerea mea de om care se bazeaza pe principiul "mai bine sa-mi para rau dupa bani, decat sa-mi para rau ca nu am facut cand trebuia".
Eu cunos o fata care a nascut al doilea copil cu SD, si avea doar 29 ani, iar primul copil era perfect sanatos, nu avea nici un fel de antecedente in familie, nici a ei nici a sotului. Si ea a zis ca nu se incadreaza in grupa de risc si nu are rost sa faca TT, iar amniocenteza nici atat ca era chiar tanara, vorba aia sub 30 ani la nastere.
Stiu ca sunt scumpe aceste analize, dar viitorul copilului tau costa mai mult sau merita efortul, cum vrei sa o iei.
Mai bine mai cauti sa faci aceste analize in alta parte, pe mine nu m-a costat atat, e drept ca acum 2 ani, dar m-am uitat si acum la preturi la spitalul meu si ma costa pana in 400 lei.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
Uite poate iti foloseste: http://www.materno-fetala.ro/pagini/diagnostic-prenatal.php .
Pana la urma faci cum simti tu ca e mai bine. Pana la urma mai e si vorba aia: un om cu un ceas stie intotdeauna ora exacta, unul cu doua ceasuri nu stie niciodata.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!