Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(12)
Raspunsuri - Pagina 8
dicirstea spune:
Multu' Ana-Maria, mie imi pare rau ca mai aveam de stat doar pana in martie, ca de atunci intentionam sa ma las la vatra. Oricum ma gandesc ca trebuie indeplinite niste formalitati, nu poti pune lacatul pe usa si gata, si ca astea mai dureaza. Pe de alta parte vad ce se intampla in jur, in economia noastra, la cate fabrici isi trimit angajatii acasa cu saptamanile. Culmea e ca noi avem de lucru dar nu ne incasam banii si asa am intrat in blocaj.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
CarlaV spune:
Ana Maria, algocalmin??? Hmmm, foarte ciudat. Eu zic "pas" si la fanta sau cola plus vopsit, dar fiecare face cum crede.
Acum... 1 kg pe saptamana? Wow, adica maxim 40 in toata sarcina, e imens! E risc de diabet congenital si multe alte "bube" si la mama si la copil, 1 kg pe luna suna mai bine.
Carla,
s.9 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clodyac buna dimineata burticilor si FELICITARI TUTUROR CARE SI-AU VAZUT BEBICII si sa va dea Doamne Doamne numai sanatate si tot ce va doriti burticilor eu nu mai am rabdareeeeeee vreau sa imi vad si eu bebicul simt ca turbez pana pe 04 dec mai ales ca am slabit 1 kg si ma gandesc daca bebicul meu nu e bine ![]() oare de ce nu putem sa avem un ecograf acasa , va dati seama cum ar fi vreau si eu sa il vad , nu stiu cred ca ma duc inainte ca parca stau pe ace va pup si va doresc o zi frumoasa , eu nu stiu voi dar pt mine parca e un vis din care nu ma mai trezesc , am asa o senzatie pe care nu o pot explica , vad puiuti si tot ce fac e sa ma rog sa imi dea si mie DD sansa de a tine la piept un bebic hai ca ma pun pe scris ![]() ![]() 10 + |
draga clodyac,
o sa fie bine, ai sa vezi. nu iti face griji ca ai slabit. cica asa se intampla: unele slabim altele nu. o sa ai timp sa iei in greutate
ai grija de tine si BB scump.

viitoare
sper
happymum spune:
| citat din mesajul lui anamariacs Neata la toate "2 in 1" felicitari strunfita,Relusha,Ramona ![]() daaa, intr-adevar am fost si noi la dna dr aseara, dar ce? credeti ca mi-a mai ars de intrat pe net?!! no way! ..confesiune..din inima... numele meu este "bebe", inca.. |
draga anamaria, esti absolut de vis. felicitari si multumesc. pentru cateva clipe mi-ai inseninat ziua astazi.
iti doresc multaaaaaaa sanatate.

viitoare
sper
happymum spune:
| citat din mesajul lui clodyac burticilor stiti ce am observat eu cand am fost la ginecoloaga : masura bebicul dintr-o parte in alta manute ,cap , picioare si cred ca daca ar fi ceva rau ar spune nu ? asa fac la fiecare control nu ? la voi masura pe monitor ? eu vedeam liniute care aveam si masuratoare langa ![]() 11 + |
la fel masura si la mine madam dimitriu, sa stii.
viitoare
sper
badriana spune:
Salutam burtici!
Bun venit noilor fete si sarcina usoara.
Imi pare rau sa aud de reduceri de personal, mai ales inainte de sarbatori. E cumplit! Sincer nici nu mai imi vine sa ma uit la stiri, in fiecare seara auzi numai de nenorociri, someri si alte d-astea. O sa devenim un popor de deprimatzi.
Noi avem eco joi si cu toate ca sunt la al doilea tot astept cu nerabdare ziua.
Apropos, intrebare: luarea in evidenta o face medicul de familie, tot el da si scrisoarea medicala? Eu la primul copil nu a fost nevoie sa anunt "oficial, cu scrisoare" angajatorul. Acum cica trebuie sa o fac si sa vin si cu scrisoare de la medic. Cine stie sa imi spuna si mie, pls.
In rest pupicei de la noi la voi
12+
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui dicirstea Multu' Ana-Maria, mie imi pare rau ca mai aveam de stat doar pana in martie, ca de atunci intentionam sa ma las la vatra. Oricum ma gandesc ca trebuie indeplinite niste formalitati, nu poti pune lacatul pe usa si gata, si ca astea mai dureaza. Pe de alta parte vad ce se intampla in jur, in economia noastra, la cate fabrici isi trimit angajatii acasa cu saptamanile. Culmea e ca noi avem de lucru dar nu ne incasam banii si asa am intrat in blocaj. mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a cui o mai vrea sa vina 9 +MINUNEA MEA www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia! www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
Eu stiu ca iti poti lua concediu medical toata sarcina, dupa 90 de zile de medical (parca) intri intr-o comisie care este de fapt doar o formalitate pt ca femeile insarcinate au intotdeauna de castigat.Cat esti in medical nu are voie sub nici o forma sa te dea afara.Intereseaza-te totusi e pacat sa pierzi indemnizatia pt crestere copil asa de aiurea in conditiile in care stii bine ca analizele si testele pe care trebuie sa le faci in sarcina sunt asa de scumpe.E pacat sa ramai fara servici chiar acum cand sunt sume mari de scos din buzunar(ex: TT 400 RON - mi se pare foarte mult)

11+http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
alinutza23 spune:
| citat din mesajul lui badriana Salutam burtici! Bun venit noilor fete si sarcina usoara. Imi pare rau sa aud de reduceri de personal, mai ales inainte de sarbatori. E cumplit! Sincer nici nu mai imi vine sa ma uit la stiri, in fiecare seara auzi numai de nenorociri, someri si alte d-astea. O sa devenim un popor de deprimatzi. Noi avem eco joi si cu toate ca sunt la al doilea tot astept cu nerabdare ziua. Apropos, intrebare: luarea in evidenta o face medicul de familie, tot el da si scrisoarea medicala? Eu la primul copil nu a fost nevoie sa anunt "oficial, cu scrisoare" angajatorul. Acum cica trebuie sa o fac si sa vin si cu scrisoare de la medic. Cine stie sa imi spuna si mie, pls. In rest pupicei de la noi la voi 12+ |
Eu chiar azi am fost la dr de familie. Da, dr de familie iti elibereaza scrisoarea si tot el te ia in evidenta. Mie mi-a intocmit fisa gravidei, in care tine evidenta tuturor analizelor, ecografiilor, testelor, imi scrie greutatea, perimetrul abdominal, tensiunea. Practic la fel cum merg la control la maternitate, la fel merg si la dr de familie.
10+In asteptarea unui inger
A piece of our life
GOD is a DJ
oana_du spune:
Buna ziua burticilor!
Felicitari celor csre si-au vazut bebelusii!
Ma emotioneaza foarte mult povestile voastre si imi dau seama ca as plati in aur sa stiu mereu ce face puiul meu, daca e sanatos, daca e bine...
Iata ca am implinit si noi 15 saptamani si... am facut testul de care vorbeati mai devreme, cel cu verigheta. Mi-a "iesit" ca ar fi baietel, lucru confirmat pana acum si de ecografie. O sa vedem maine la ecografie daca in continuare Samburel e... baietel.
clodyac, nu iti face griji! si eu am salbit la un moment dat cam un kg - un kg si jumatate, dar de fiecare data pana acum BB e aratat perfect la eco si nu cred ca are nimic. Am inceput sa recuperez kg, insa![]()
Ana Maria, mi se pare ciudat ce ti-a spus dr. In mai multe locuri am citit si sunt "dascalita" intensiv si de frate-miu (student in anul 6 la medicina, face acum obstetrica-gineco) ca nu sunt indicate in sarcina algocalminul, olynt-ul (desi sunt racita cobza), sau cola. Greutatea luata in timpul sarcinii variaza in func#355;ie de IMC, constitutia corporala etc, dar ideal ar fi maxim 18 kg. Oricum, probabil ca dr. ta nu e asa de speriata de bombe cum este frate-miu, asa ca e posibil sa nu exagereze.
P.S.:Este interzisa concedierea salariatilor pentru motive ce tin de graviditate sau concedii de maternitate, crestere a copilului sau ingrijire a copilului bolnav. Cind starea de graviditate nu este vizibila, angajatorul are obligatia sa pastreze confidentialitatea asupra starii de graviditate, el neavind voie sa anunte alti angajati decit cu acordul scris al angajatei si doar in interesul bunei desfasurari a procesului de munca. Angajata insarcinata are dreptul sa se prezinte la consultatiile prenatale in timpul orelor de program, ore pentru care va fi platita. La revenirea din concediul de maternitate, angajatorul are obligatia sa reincadreze angajata respectiva, pe care nu o poate concedia timp de sase luni.
Va pupic pe toate!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
15+
http://community.webshots.com/user/oana_du
Relusha spune:
Dragele mele Albinutze....
noi mergem la somnic ca de dimineata este de ajuns....ne-am trezit la 7, cand noi de obicei ne trezim pe la ora 10-11....:)))
Va
si va doresc o dupa masa buna si mai incolo noapte buna si vise placute!!!!!
11+