Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(12)
Raspunsuri - Pagina 18
LauraOana spune:
nutel83 eu in total am sa fac ca. 9 eco-uri...9 luni = 9 eco-uri, aici asigurarea iti plateastea doar 2, deci restul le fac pt ca vreau eu, si si la mine ma intrebat sotul ca dece vreau sa fac neaparat in fiecare luna eco?
m-am uitat la el de parca vine de pe alta planeta..cum adica sa nu imi vad eu bebelu ca e bine lunar?
asta mi-a spus la inceputul sarcinii, acum abia asteapta si el sa vada pe bebe la eco..
v-am pupat
14+
laurraa spune:
multumesc strunfita, clodyac, nutel pentru incurajari. L-am sunat mai inainte pe dr si mi-a zis sa stau linistita sa iau 3 nos-pa sau d efiecare data cand e nevoie. Asa este: sanii nu mai sunt tari si nu mai dor cand merg sau cand cobor scari,etc nici macar la atingere.
Doamne ajuta sa fie bine.Maine la 18 aflu.
In legatura cu ecografiile: eu le fac saptamanal!, poate sunt paranoica dar este mai bine pentru sufletelul meu; la fiecare ecografie mi-l masoara, il vad pana zic eu "gata" ( va dati seama ca m-as uita non-stop la el sau mi-as lua ecograf acasa) discut si nu credca este vreo problema daca faci ecografiile asa des.
Ma duc usurel pana la piata la cumparaturo sa fac niste ardei umpluti ca m-a starnit o prietena ieri
.
Doamne Ajuta s afie bine si cum o vrea EL caci intotdeauna e voia Sa oricat am zice noi.
12 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
Ramona.P spune:
Eu merg la o clinica particulara,ca acolo are dr meu cabinetul si le platesc pe toate.100 lei/eco...deci...atata timp cat platesc,pot face cate vreau...numai ca e dr f ocupat ca e bun si cunoscut si nu prea prinzi programari decat una la o luna....o luna jumate
Ramona
10+
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
anamariacs spune:
'naziua "2 in 1"!
am aterizat si eu..si credeti-ma ca mi-a luat ceva timp ca sa citesc tot ce ati postat de aseara..
STRUNFITA, MARIA_BUNICA, VOICU BEBY, multumim pt sfaturi,urari si incurajari!
CLARAV, intr-adevar are bebela ta niste ochisori, un vis..sunetti o familie f frumoasa, iar acum cu cel de-al 2-lea bb o sa fiti o super echipa!
SARMISA, LA MULTI ANI, DRAGA MEA, cred ca noi toate ne-am lasat luate de val odata cu vazutul bb-ilor pe monitoarele eco..si ..ne ierti, nu?
referitor la ce discutati voi, eu zic asa: eu am luat cam 5 kg in 13 sapt, in cond in care nu prea mincam, carne nici atit..ma imbrac cu aceeasi pereche de pantaloni raiati..singurii care ma mai incap..au talie joasa. apropos de simptome, saniinu ma mai dor, dar sunt "silicoane naturale"..de-ar ramine asa si dupa alaptare ce bine ar fi!.. greturi oricum nu am avut..in schimb ma doare spatele si citeodata capul, dar f rau..durerile de spate - apar cind stau prea mult pe scaun-"le tratez" cu plimbare, durerea de cap a ramas problema, dar o sa inecr treaba cu cartofii acasa..dar la birou ce fac, ca de obicei la birou ma ia!
noi la eco am fost in sapt 8 si in sapt 13 si urmatoarea data, dupa 10 decembrie, de luat mai iau acid folic pina la sf lunii si gata si materna toata sarcina!
cam atit pentru moment..
pupam "2 in 1"
ana-maria
13 weeks
happymum spune:
salutare burtici,
ma bucur sa vad ca sunteti bine. sa fiti sanatoase in continuare si bebicii sa fie jucausi acolo in burtici.
eu sunt asa si asa. aseara am fost la doc de fam si mi-a facut o morala..... cica daca nu ma linistesc ma trimite la un psiholog. auzi la ea, ce sa-i zic. daca sufar si imi plang copilul, sunt deplasata si tre sa ajung la doc de nebuni. m-am cam certat cu ea, dar ii rece ei.
clodyac, numai bine si astept poze, daca o sa ai.
va 

viitoare
sper
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=66806&cid=34340
Ramona.P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum aseara am fost la doc de fam si mi-a facut o morala..... cica daca nu ma linistesc ma trimite la un psiholog. auzi la ea, ce sa-i zic. daca sufar si imi plang copilul, sunt deplasata si tre sa ajung la doc de nebuni. m-am cam certat cu ea, dar ii rece ei.viitoare sper |
Ne bucuram ca ne vizitezi asa de des...De ce te superi pe dr? Eu nu stiu cum a decurs discutia si ce anume ti-a zis,dar a facut bine ca s-a luat de tine....in sensul ca mai trebuie cineva sa te "scuture" putin ,sa iti mai revii si sa nu te mai gandesti asa de mult la ceea ce s-a intamplat.Asa sunt dr...si asta a mea de fam la fel e,cum aude ca ma doare ceva..."da...bine ca te doare...stiu...dar lasa ca trece si n-ai sa mori"...si mi-a explicat si mie..."noi reactionam asa (putin mai dur)...ca sa va punem pe picioare;nu are mereu efect,dar la unii functioneaza".happymum nu stiu daca m-am facut inteleasa...ca m-a luat valu din dorinta de a te incuraja si nu stiu ce a iesit.Esti indreptatita sa iti plangi copilul,dar e bine sa fi si optimista si sa-i lasi pe altii sa te incurajeze,sa te ajute!

Asteptam vesti bune de la tine 
Ramona
10+ http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui laurraa neatza, albinute. Sunt superbe si pozele din Bulgalia, CarlaV! Eu m-am trezit cam ingrijorata: parca burta e moale, sanii nu ma dor la pipait si nu stiu ce sa fac.... :(.Am programare maine la ora 18 dar nu stiu daca rezist pana maine....Mi-e teama.Ca si cum nu as fi insarcinata! Ati patit asa? ![]() 12 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea noastra www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" si casutza noastra si a lui BB |
Nu trebuie sa te sperii pt ca eu nu am avut nici un fel de simptome de la inceputul sarcinii.Doar in primele 2 sapt m-au durut sanii si ai fost mai tari pe urma.....Eu de multe ori uit ca sunt insarcinata imi aduc aminte doar daca ma uit la burta ca se vede ca altfel...
Eram asa de speriata ca ma stie tot Polizu ca eu sunt "graviduta fara simptome":))

11+http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
voicu_bebi spune:
salut fetele

as vrea sa va intreb si eu ceva...ma cam doare si gatul ,si urechea si jos la amigdale cred k am racit ,si nu prea stiu ce sa mai fac ,maine ajung si eu la dr de familie ,voi v-ati confruntat cu asa dureri si ce ati facut sa treaca?
Anca..

13+
anamariacs spune:
HAPPYMUM, ce ma bucur ca ne vizitezi! 
draga mea, capul sus! trebuie! am mai povestit pe forum, special pentru tine, cazuri asemanatoare! nu iti pierde increderea, bb tau te astepta sa fii iar ok-si fizic si moral- si o sa vezi ca o sa apara! stii cum e vb aia :"ce e al tau e pus deoparte!"
asa sunt dr, mai duri..pentru un medic, ceea ce a patit o pacienta,,indiferent de ce anunme s-a intimplat, este un caz din sutele pe care le-a vazut sau auzit, pt ei nu mai e nimic nou; pentru noi, ca pacienti, in schimb, e sfirsitul lumii!
sunt constienta ca treci o perioada f grea-emotional vorbind-, dar incearca macar sa te intaresti si sa te gindesti ca trebuie sa iti revii pentru bb care trebuie sa apara in viata voastra! a fost o intimplare nefericita, o "lectie de viata" prin care a trebuit sa treci! dc iti aduci aminte eu eram f stresata de CMV care iesise prost si cind m-am dus la recolatat a 2-a oara mi-a zis asistenta ca dc nu iese negativ IGM, pac..intrerupere, ca doar nu vreau copil cu retard mintal sau handicapat fizic! am plecat cu lacrimile innodate in barba, am plins 2 zile si nu am papat si nu am dormit o noapte..am vb cu o colega care e psiholoaga si ea asa mi-a zis:" e lectia ta de viata prin care trebuie sa treci ca sa crezi in ceea ce e dat pt tine si sa capeti incredere sa mergi inainte!" dupa care a incercat sa ma linistesaca si sa-mi spuna ca bebeii au spirite mai presus de spiritele noastre si ca ei isi simt parintii, si ca fiecare cuplu are bb lui, doar ca trebuie sa ii astepte cu rabdare si multa iubire!
draga mea, iti doresc sa te obisnuiesti cu gindul ca ai trecut prin asta si ca trebuie sa mergi inainte pentru bb tau care o sa vina..sa iti spui tu singuta ca esti cea mai tare mamica..si cind o sa fii gata pt bebe tau, el o sa apara! ai sa vezi!

ana-maria
13 weeks
anamariacs spune:
| citat din mesajul lui voicu_bebi salut fetele ![]() ![]() as vrea sa va intreb si eu ceva...ma cam doare si gatul ,si urechea si jos la amigdale cred k am racit ,si nu prea stiu ce sa mai fac ,maine ajung si eu la dr de familie ,voi v-ati confruntat cu asa dureri si ce ati facut sa treaca? ![]() Anca.. ![]() ![]() ![]() 13+ |
draga mea, du-te la dr! eu amigdale nu mai am, dar durerea de ureche usor sub si dupa lob, in acea adincituta..la mine, a dat in otita..si e cam naspa..pt ca sunt niste dureri cumplite..sau cel putin eu asa am patit! preventiv, miere cu lamiie ca nu face rau..pt git, inclusiv amigdale..asta ti-ar lipsi..raceala din asta, sau fereasca Sfintul, otita!
ai grija..si spune-ne, mai incolo, cum te simti! eventual suna dr si vezi ce zice..dc nu e la cabinet du-te oricum sa te vada un medic , esti graviduta si ai prioritate!

ana-maria
13 weeks