Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(12)
Raspunsuri - Pagina 17
clodyac spune:
buna dimineata burticute 
felicitari tuturor care si-au vazut bebicii si celor cu analize super sa dea DD sa fie toata sarcina asa 

sarmisa imi cer scuze ca te felicit cu intarziere dar iti spun din toata inima LA MULTI ANI !!! si o sarcina usoara cu un bebic sanatos si frumos
burticilor hai sa va spun ce am descoperit eu : nu ma mai deranjeaza pantalonii ca pana acum , voi ce spuneti oare a urcat bebicul cu liftul mai sus ??? ![]()
la voi cum e ?
azi ma duc sa imi iau rezultatul la urocultura sa vedem ce a mai iesit tura asta am niste emotii 

va pup pe toate si sa aveti o zi usoara
11 +
strunfita spune:
Oana mvt, nici eu nu fac vaccin antigripal. Oricum eu nu sunt de acord cu acest vaccin in general, nu doar in sarcina.
Clodyac, sigur mai urca uterul si de-aia poate stau mai bine pantalonii.
Eu nu mai am de unde sa stiu, am trecut deja la pantaloni de gravi, ca am un burtoi de 4 luni, nu de 3. Si am mai si pus 4 kilograme, si toti pantalonii pe care ii am eu sunt ficsi pe mine la greutatea normala, acum nu mai am cum sa-i imbrac.
13+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
laurraa spune:
neatza, albinute.
Sunt superbe si pozele din Bulgalia, CarlaV!
Eu m-am trezit cam ingrijorata: parca burta e moale, sanii nu ma dor la pipait si nu stiu ce sa fac....
:(.Am programare maine la ora 18 dar nu stiu daca rezist pana maine....Mi-e teama.
Ca si cum nu as fi insarcinata!
Ati patit asa?
12 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
laurraa spune:
Strunfita, asa si eu....zici ca am 4 luni. Pe tine te mai dor sanii, spatele, burtica s ate mai intele ca la inceput sau acum e normal?Fara simtome?
12 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
xeloxel spune:
buna dimineata fetelor
, ieri am luat analizele ( rezultatul ) si mi-a iesit un pic mai mare rezulatatul la proteina C reactiva, ceea ce inseamna ca am o inflamatie undeva ( am o rana pe col dinainte de sarcina descoperita, poate o fi de la asta).Marti mergem si noi la echo sa ne vedem puiutul scump si iubit, abia astept, citind ceea ce ati scris voia ici pana acum m-ati facut tare nerabdatoare sa-l vad pe bimbirel.
Abia asteptam !
In perioada asta sunt foarte stresata caci eu si sotul meu ne-am deschis un salon de remodelare corporala si cum la inceput toate afacerile demareaza greoi ma simt foarte anxioasa, am tot timpul gandul numai acolo si-mi fac o multime de griji, lucru care nu e tocmai ok pentru perioada asta de sarcina.Ce m-o fi apucat si pe mine cu afacerea acum?OfFFFFFF dar si la job tot stress este so, am preferat sa facem ceva pentru noi mai bine.Tineti-mi pumnii sa fie bine si sa demareze ca sa ma linistesc si eu si sa se linisteasca si puiutul meu iubit.Va imbratisez cu drag dragelor si va urez o zi minunata !!

xelo 12 +
strunfita spune:
Laura, sanii imi sunt mai mari dar nu ma mai dor, nu mai stiu exact de cand. Oricum, cu cat te apropii de sfarsitul primului trimestru, simptomele incep incet, incet sa dispara (adica greata, durerea sanilor, ...).
Eu zic sa nu-ti faci griji! 
13+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
Ramona.P spune:
Buna ziua burtici!
Noi ne minunam de bebeul lui philip...sunt ceva de vis...felicitari
Si pozele de la nasterea Sabinei sunt minunate...mi-as dori si eu sa poata asista sotul meu la nastere,dar nu stiu daca ar face fata emotiilor si la atata sange (eu cred ca voi naste prin cezariana) si nici nu stiu daca spitalul ne-ar permite.Daca am avea voie si daca sotul nu s-ar simti in stare,mami a mea cred ca ar fi cea mai fericita si i-ar lua locul imediat,ca asa e ea...cum sa sufere sau sa se bucure fata ei si ea sa nu participe de aproape la eveniment?!Cu ocazia asta ii si multumesc si transmite bebe cei mai multi si mai dulci pupici(asa...din burtica).
Apropo de acidul folic...se ia pana in momentul in care simti copilul miscand!Mie domnul doctor nu mi-a dat absolut nimic inafara de acid folic.Nici o alta vitamina sau pastila....doar no-spa pt dureri si alea....maxim 3 pe zi.Voua ce v-au mai prescris doctorii vostri?
Ramona
10+
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
clodyac spune:
lauraa ai sa vezi ca o sa fie bine asa fac si eu , am burtica moale doar asa simt mai tare un pic cand apas, sanii nu maisunt foarte umflati , doar asa putin (spre dezamagirea mea
, ca eu am sanii mici si acum ma puteam da si eu mare in fata sotului
) , dar ideea e ca si la mine nu mai dor si uneori ma intreb si eu ca tine oare e totul bine ??? dar dupa aia mangai burtica si vb cu ea si ii zic : mama e cam paranoica cred ca tu razi de mori acolo in bultica
![]()
asa ca sa fii sigura ca bebicul e bine si maine ai sa il vezi in toata splendoarea lui 

11 +
nutel83 spune:
buna burtici!
nici eu nu mai simt aproape nimic, doar spatele. Sanii sunt moi, nu ma dor, parca nu mai obosesc asa repede, dar ne e foame mare in continuare. Cum suna ora 7, cum trebuie sa bag ceva in gura
.
lauraa, eu zic sa nu ne facem griji, din moment ce am vazut ca la eco totul e ok. Trebuie sa transmitem doar energie pozitiva lui
, ca el sa fie linistit si nu un plingacios cind se va naste.
Fetelor, voi cit de des faceti ecografii, ca sotul meu
ma bate la cap ca fac prea multe?
Ramona.P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nutel83 Fetelor, voi cit de des faceti ecografii, ca sotul meu ma bate la cap ca fac prea multe? |
Eu l-am facut pe primul in prima zi din s5 (pe 13 octombrie) si al doilea in s10 (pe 17 noiembrie).Si acumm sunt dezamagita ca dr a zis ca ne vedem pe 9-10 ianuarie...a zis ca totul e super ok si ca nu e nevoie de eco lunar...doar daca vreau eu... si l-am intrebat de ce asa,dauneaza cumva?Mi-a raspuns ca nu si ca daca vreau pot face eco zilnic.Si aici subscriu burticii care se intreba DE CE NU PUTEM AVEA UN ECO ACASA??
Ramona
10+ http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png