Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(12)
Raspunsuri - Pagina 16
CarlaV spune:
Ha ha ha! Si al meu zicea ca o sa lesine, dar i-am facut instructajul din timp, a fost pregatit, stia ce si cum o sa se intample si a fost ok. Privit din afara chiar nu a fost nimic traumatizant, nu avea motiv sa lesine. Am nascut complet natural, fara anestezie, cu perineul intact, n-am tipat, membranele le-a rupt copilul cand a iesit, cu ocazia asta s-a spalat si a iesit perfect curata, perfecta, n-a curs nici o picatura de sange, totul a fost ok. Partea de dupa aceea, cu placenta si curatatul uterului chiar nu mai conta, el era ocupat sa faca poze la bebe
.
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
Felicitari pentru o asa nastere!
Sa dea Dzeu sa nastem la fel si acum
toate.
Cred a adorm pe tastatura, insa nu ma satur sa ma uit la pozele fetei.Sunt la albumul de "12 luni"
.Are niste poze....doamne...mi-au ramas cateva in gand: cele de pe malul marii cu tata, una in parc cu parul prins in moatze si una in pampers cred ca se alinta putin.
O sa mai las sa ma "delectez" si maine, caci in 5 minutele cred ca adorm cum pun capul jos
.
Noapte buna la toate albinutzele si somnik dulce

12 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
CarlaV spune:
Ma flatezi. Da, sarcina dupa 4 luni si nasterea au fost foarte usoare. Cu copilul am fost la mare de la 6 saptamani, de vreo 7 ori pana acum, ne place mult marea si ne face bine. Am fost si in luna a 8-a. Intre timp ne-am schimbat masina, ca aia avea portbagajul prea mic. Cele mai noi poze sunt din Bulgaria din septembrie, cred ca nu e link pe nicaieri:
http://sabina.geneza.ro/poze/?level=album&id=23
Sunt "doar" 234 poze
. Trebuie sa pun zilele astea pozele dintre 12 si 16 luni.
si noapte buna!
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ganesha spune:
Carla sunt superbe pozele iar cele de la nastere sunt asa de emotionante, cel putin pe mine m-au emotionat f mult,mai ales cea cu alaptatul, cred ca voi fi cea mai fericita fiinta de pe planeta cand o sa-mi tin si eu puiul la piept
Felicitari si sa fiti sanatosi si fericiti!
10+
ganesha spune:
Am uitat sa schimb semnatura, de astazi suntem in saptamana 11
.Maine mergem la dr, am asa niste emotii
cred ca la nici un examen din viata mea nu am avut asa emotii. Nu ne-am mai vazut de o luna, asa ca o sa numar orele pana maine dupa-masa.Cat despre sexul copilului vreau sa va spun ca si noi suntem tare nerabdatori sa aflam, mai ales tatii care vrea baiat, pana acum toata lumea mi-a spus ca voi avea fetitza, dar eu stiu ce sa spun nu am nici o banuiala. Voi ati simtit dinainte ce va fi? Iar apoi abia astept sa aflu pt ca ma mananca tare mult degetzele sa cumpar cate ceva, am vazut niste lucruri superbe la reduceri si parca tare, tare a-si vrea si eu sa cumpar ceva.Voi credeti in superstitiile legate de cumparatul hainutelor si a lucrurilor inainte?
Pupici la brticutze
si felicitari celor fericite care si-au vazut bebeii.
11+
philip spune:
va multumesc pt sustinere
sarmisa, la multi ani fericiti!
maria si oana, felicitari si voua si nu fiti geloase, nici eu nu stiam ce poze va face. dupa cate am vazut eu ultrasoundul ei putea fi schimbat de pe 2d pe 3d si, evident, pozele mai reusite sunt 3 d, dar nu insista f mult pe cel 3d. ne-a dat si film pe dvd, mult prea mare sa-l pot pune undeva pe net. super.
philip
&andreea
oana_MVT spune:
Buna burtici.
Nu prea pot tine pasul cu voi. Sper sa pot recupera in weekend.
Si eu am fost azi la dr si i-am auzit inimioara lui bebe.
Doctorul mi-a recomandat vaccinul antigripal.
Voi l-ati facut?
mami de Tudor si
12+
Bebe Beca spune:
Neata burtici!
Oana, mie medicul mi-a spus sa nu fac vaccinul antigripal. Inclusiv doctorul Cercel de la Victor babes a spus acelasi lucru. Ei sustin ca sistemul imunitar al gravidei este scazut si ca virusii din vaccinul antigripal si-ar face de cap.
Carla, este tare frumoasa Sabina. O minune. Sa fiti sanatosi toti, ca formati o familie superba.
Ce planuri aveti pentru astazi?
Vad ca vorbiti despre medici si carti... Eu una ma ghidez dupa medici, dar filtrez fiecare informatie si nu fac mereu intocmai ca la carte. Sau, ma rog, de cele mai multe ori fac dupa capul meu.
Ups, si mi-am amintit ca de vreo saptamana am uitat sa iau acidul folic...![]()
Ioana
16+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
strunfita spune:
Bebe Beca, dar mai trebui sa iei acid folic?
Eu stiam ca se ia in primele 3 luni, sau cel putin asa mi-a spus mie doctorul.
12+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2