Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(12)
Raspunsuri - Pagina 19
ela2004 spune:

la toate albinutele..
Ma mai primiti in grupul vostru?? 
Iertare ca nu am mai scris demult, dar eu nu am posibilitatea sa intru prea des pe internet, am fost plecata si la un curs, si nu mai zic ca incep cateodata sa citesc ca sa va ajung din urma si pana sa citesc tot capitolul, nu mai am timp sa va scriu, iar cand intram iar pe net...voi ca niste harnicute ce sunteti imi dadeati iar de lucru cu cititul din urma...si tot asa..
..Offf...in sfarist am ajuns si eu sa va scriu..
tuturor noilor albinute care nu ma cunosc.. si o odisee cat mai linistita si mai frunoasa..
la toate albinutele care ne-au parasit..sa stiti ca am plans pentru voi si ma rog pentru voi sa treceti peste aceste momente si sa va mobilizati pentru indeplinirea visului de a avea un bebe cat mai curand..
Poate pentru fetele noi ar trebuii sa ma prezint din nou..pai eu sunt viitoarea mamica de gemenuti si sunt tare mandra de ei.. Maine am din nou programare la doctor si de-abia astept sa-i vad...
. Acum doua saptamani am fost la un alt echo si aveam 13 saptamani si 4 zile, doi bebei sanatosi si frumosi, si nu stiu cum va fii cand vor mai creste si se vor misca, dar faza este ca atunci cand unul doarme , danseaza celalalt, si cand se culca cel care danseaza, se trezeste celalalt si ma ia in primire..Deci cred ca ar trebuii sa-i invat de pe acum ca trebuie sa se odihneasca amandoi in acelasi timp, pentru ca o vor cam chinuii pe mamica lor..
Si sa va mai spun ca mi-a spus d-na ecograf ca 80% sunt baietel si fetita..
, va dati seama ce frumos ar fii?? Ei sunt in doua casute diferite, placente diferite, si nici nu vor semana unul cu celalalt, decat ca doi fratiori ce sunt..
In rest, greturile mi-au cam trecut, au ramas doar durerile de burtica, care se pare ca sunt normale, mai ales ca uterul meu se dilata pentru doi bebei..De marimea burticii nu mai zic, pentru ca am o burticuta cam marisoara pentru 15 saptamani ale mele, dar cred eu ca e normal in situatia mea. Macar sa incapa ei bine acolo in burtica ca sa creasca cat mai bine si cat mai sanatosi..
Deci fetelor va
pe toate, felicitari pentru bebeii care deja i-ati vazut, sa creasca mari si sanatosi, ca frumosi sunt cu asa mamici..
...
Ramona.P vad ca esti din C-ta si te vedeam suparata ca te-a programat doctorul de-abia in ianuarie..De ce nu te duci tu la un simplu ecograf, pentru ca eu asa am facut acum doua saptamani.. Eram programata de doctorul abia peste o luna (maine se face o luna) si eu nu mai aveam rabdare si m-am dus la doctorita Ciufu, o tipa super si mi-a facut un echo foarte amanuntit si mi-a dat si CD cu poze acasa.. Poate in wk. o sa va pun cateva poze sa vedeti si voi doua minuni asezate in ying si yang..(ei stau unul cu capul in sus, si celalalt invers)..Deci, daca ai nevoie de lamuriri intreaba-ma..
la toate fetele si revin in wk. cu amanunte despre vizita de maine de la doctor..poate chiar imi confirma ca sunt baietel si fetita..
.
15+ 

dicirstea spune:
Hello!
Ma bag si eu in seama pe aici, mi-au plecat colegii in pauze si pot sa forumesc linistita. Din pacate nu am putut face eco la ultima vizita la dr. A fost chemat la 2 inteventii de urgenta, si avand in vedere ca toate analizele au fost perfecte (nu-mi vine sa cred, asa ca vreau sa le refac
) si ultima eco de acum 3 saptamani era buna, m-a chemat doar la cea morfo, in decembrie. Nu sunt obisnuita cu binele
, pentru ca prima sarcina aveam placenta jos inserata si faceam eco din 2 in doua saptamani si masuram daca a mai urcat 1mm sau nu.
La servici vom intra in concediu de odihna obligatoriu de pe 19.12.08 pana pe 19.01.09. Deci am mai amanat putin momentul sperand ca noul guvern sa scoata iepurii din joben si sa se deblocheze putin platile.
Oricum am vorbit cu dr. meu si i-am spus situatia si l-am intrebat daca l-ar deranja sa-mi dea niste concedii medicale chiar daca nu e cazul. Mi-a zis sa stau linistita ca ma ajuta.
Carla, stiu ca vroiam sa-ti dau o
, dar nu mai stiu de ce...
. Eu citesc pe apucate , cand prind la servici cateva minute libere, dar nu ma tine memoria mai mult de 10 mesaje.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
anamariacs spune:
ELLA, felicitari pentru minunile din burtica!
sa fii sanatoasa si tu, si ei si sa-i duci la capat!
ce frumos ar fi, sa fie intr-adevar baiat si fetita!pereche din prima!
sa va ajute DD!
"2 in 1" si nu numai
ana-maria
13 weeks
Ramona.P spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ela2004![]() ![]() ![]() ![]() la toate albinutele.. Ramona.P vad ca esti din C-ta si te vedeam suparata ca te-a programat doctorul de-abia in ianuarie..De ce nu te duci tu la un simplu ecograf, pentru ca eu asa am facut acum doua saptamani.. Eram programata de doctorul abia peste o luna (maine se face o luna) si eu nu mai aveam rabdare si m-am dus la doctorita Ciufu, o tipa super si mi-a facut un echo foarte amanuntit si mi-a dat si CD cu poze acasa.. |
Noi iti tinem pumnii sa afli exact ce ai...cred ca asta e visul oricarei
cu gemeni:sa aiba pereche.Felicitari

Imi poti spune unde are d-na cabinet si cu cat timp inainte trebuie programare?

Ramona
10+ http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui dicirstea Carla, stiu ca vroiam sa-ti dau o , dar nu mai stiu de ce... . Eu citesc pe apucate , cand prind la servici cateva minute libere, dar nu ma tine memoria mai mult de 10 mesaje. mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a cui o mai vrea sa vina 9 +MINUNEA MEA |
Multumesc mult de tot, intentia conteaza. Ma bucur pentru analizele tale, si ale mele au iesit perfecte, asa ca hai sa nu-ti mai faci griji
.www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ela2004 spune:
Ramona cabinetul este in complexul Flamanda..si numarul de tel. este 511330. Oricum, tu cand suni spui ca esti insarcinata si in cate saptamani esti..si cred ca o sa-ti gaseasca ea un loc de programare pentru echo de primul trimestru..care se face parca intre 12 si 14 saptamani..Mult succes..si sa stii ca doctorita Ciufu este o scumpa..vorbeste calm, frumos si sta cu tine de iti explica toate alea..si la sfarsit iti da si CD..
.
Ramona.P spune:
| citat din mesajul lui ela2004 Ramona cabinetul este in complexul Flamanda..si numarul de tel. este 511330. Oricum, tu cand suni spui ca esti insarcinata si in cate saptamani esti..si cred ca o sa-ti gaseasca ea un loc de programare pentru echo de primul trimestru..care se face parca intre 12 si 14 saptamani..Mult succes..si sa stii ca doctorita Ciufu este o scumpa..vorbeste calm, frumos si sta cu tine de iti explica toate alea..si la sfarsit iti da si CD.. . |
Saru-mana mult pt sfat!Eu deja am doctor ginecolog,dar nu am vrut sa insist la el din...nu stiu ce motiv...Eu merg la dl dr Cristurean,mi-a fost recomandat de o verisoara care a nascut cu el si de vreo 3-4 colege de munca.Am mare incredere in el,dar m-ai intaratat cu CD-ul
,ca dumnealui nu mi-a dat decat cate o paza la fiecare eco.Multumesc inca o data si sarcina usoara...poate mai vb daca suntem amandoua din C-ta (ca alte burtici nu am mai vazut pe aici).
Ramona
10+ http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
oana_du spune:
Buna seara mamici de albinute!
laurraa, capul sus! Lipsa de simptome nu e motiv de ingrijorare, mai ales daca ai facut ecografii si totul a aparut ca fiind ok.
Dimineata am mers la triplul test (by the way, un nou prilej de "negociere" cu Doamne-Doamne) si intr-o saptamana aflu ce si cum.
Vad ca si voi aveti probleme cu spatele. Ieri abia am reusit sa ma ridic de pe pat dupa eco. Parca paralizasem de durere. Nu se mai pune problema sa ma ridic normal din pat (ca atunci cand faci abdomene) .... Nuuu, acum intr-o parte, cu grija si pe... parti componente. La fel cum nu ma mai pot apleca direct sa imi leg sireturile sau sa ridic ceva de pe jos. Ati inceput sa folositi creme anti-vergeturi? Eu cred ca la mine se impune cu necesitate.
clodyac, schimbi tu capitolul sau incerc eu azi? Daca am nevoie de asistenta, scuze!
Pup toate mamicile!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
15+
http://community.webshots.com/user/oana_du
blue77 spune:
Salutare fetelor,
am venit si eu de la vizita obligatorie lunara si cam am terminat luna asta cu vizite diverse ...
Mi a dat hartie sa ma programez la analiza de sange pt triplul test in diua saptamani , l a mai masurat pe bb odata ca nu e impacat ca e mai mare decat a zis el....in fine si cam atat , am incercat sa vedem ce sex are bb si nu prea am reusit am vazut noi ceva dar nu era sigur ce esta asa ca mi a zis ca mai trebuie sa astept.
Eu il vad pe bb la fiecare vizita lunara ca doc are eco al lui dar aici sunt platite 3 ecografii de stat, cele mai importante.
Oricum daca ai trimitere de la medic ti se plateste tot.
Vad ca ati vorbit un pic de asistarea lui tati la nastere, eu una nu pot sa concep sa nu fie cu mine, prima oara a fost asa bine, am ras si am vorbit pana i a venit lui bb sa iasa si nu i s a facut rau ca nu vede nimic, el sta la cap si apoi doctorii isi vad de treaba.
Nu l a marcat nimic in rau, sa l vada pe bb care urla si tipa imediat dupa nastere nu are pret.
Acum sa vedem ce o sa facem cu Marc ca trebuie sa l cazam pe la prieteni ...
Au aratat aici la tv cum cremele pe care le folosim cand suntem insarcinate, pline de chimicale influenteaza negativ pe bb( scade sterilitatea)
Cica trebuie inlaturate total cremele cu paraben si tot ce are parabeni in compozitie.
Am lasat deoparte deja o crema de maini...la Marc nu stiam de treaba asta.
Va pup ma duc sa l iau pr M de la scoala.
NOI
13 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
CarlaV spune:
Pana citesc din urma zic 2 vorbe: parabenii sunt cancerigeni si sunt in multe produse cosmetice, creme, sampoane, servetele umede etc. Sunt multe variante, metilparaben, propilparaben etc., in unele tari din UE sunt interzisi.
Eu am folosit sarcina trecuta unt de cacao pentru burta si sani si ulei de cocos extra virgin pentru masajul perineal, deci 100% natural.
Carla,
s.10 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"