Bucurii de sept-oct 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 9
GETY spune:

Eu v-am citit la servici, dar sunt si eu ocupata, am de inaintat o situatie catre forul superior si un pic mai mult de treaba.
Multa sanatate copilasilor bolnavi. Cred ca sunt mai putini acum.
Sephora, multa sanatate lui Matti, poate n-o sa fie caz de operatie, cum au scris si alte mamici.
Sandra, poze nu prea am cu Maria, ca nu sta si ori ies miscate, ori nu ies frumoase si le sterg.
Mirabela, ma da pe spate David al tau. ![]()
Vesti despre Eloise si MamiLili cine mai are? Despre MamiLili ne da Xandrutza vesti.
Asa creste Maria Diana
ramomar spune:
Buna dimi,
azi sunt matinala si va servesc eu o
calda, cu lapte sau fara, dulce sau amara, dupa preferinte ![]()
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
Neata.
Ramo merciut de cafea. Eu prefer cu lapte
.
Mi-e cam rau, aseara am facut o mancarica si cred ca mi s-a aplecat ca am mancat-o cu pofta
.
Revin. Sa imi mai revin.
Fetelor ce stiti de SEPTILIN ? Atia dat vreodata la copii?
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
of, Moni imi pare rau ca nu te simti bine, ia un No-spa sau ceva pt digestie, ca sa treaca buba 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
Ramo merci am luat , mi-am mai revenit
1 Anisor
2 Anisori

Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Ramo- multumim de cafeluta.
Monique- sa-ti revii repede dupa indigestie.
Lexi- multa bafta la slabit.Nu e fosrte nasoala cura.Si eu sunt tare pofticioasa cred ca de aia nu reusesc sa slabesc, poate daca asreduce din dulciuri.
Adina - foarte isteti baietii tai. referitor la laptop si noi avem unul dar mi se pare destul de greu de butonat , cred ca nu e pentru varsta lor ca si astea sunt pe varste- al nostru cred ca e pentru copii mai mari.Dragos acum a prins gustul lui iar Victor vrea doar sa strice.
Eu daca il intreb pe Victor ce vrea de la Mos Craciun el spune -cadou.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique_new Fetelor ce stiti de SEPTILIN ? Atia dat vreodata la copii? 1 Anisor 2 Anisori Cosmi bebe -13 septembrie 2006 ![]() |
Nu am dat niciodata si nu stiu nimic de el.

Pentru ce este?
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Monique_new spune:
Cristina http://www.magazine-online.ro/medactiv/septilin-shoppe--nici-un-copil-fara-septilin------/septilin-sirop-200ml---6870.
Asta ar fi septilin.
1 Anisor
2 Anisori

lilina spune:
neatza natiune
ramo, multumim de cafea
moniq, nu stiu nimic de septilin, am auzit de el dar nu mai tin minte ce face
conversatie cu Vladone, la baie (ii dadusem niste bilute cu sapun/sampon aromate):
Vlad: mi'oase fruuumooos, sunt foaaa'te f'umoase, foaaa'te f'umoase
eu: da mami, miros frumos bilutzele, a fructe
Vlad: daa, a frupe, frupele sunt bune, sunt sanatoase 'a bu'tica 'a Vudut (si arata cu manuta burtica lui)
eu: da mami, sunt sanatoase
Vlad: tati e bo'nav, e 'acit, a 'uat medicamente
stie tot mogaldeata mea
taxu' are o poveste speciala, inventata pt.el si care ii capteaza atentia. e o poveste despre un pilot (ca tot e el pasionat de avioane) si ii povesteste in fiecare seara ce face pilotul: piloteaza avionul apoi se duce acasa si se dezbraca, face baie, mananca, se joaca cu baietelul lui, se uita pe geam...etc. cu super amanunte si detalii, si Vlad e super fascinat si il completeaza....e ceva de vis, sa-i vezi/auzi seara cand au aceasta conversatie
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Mirabelac spune:
Salutare!
Multumesc ca mi-ati apreciat vorbaretul, e o placere sa stai cu el de vorba, e ca un burete care absoarbe tot si le spune apoi cand trebuie, ma mira si pe mine de unde le scoate. Mai nou vorbim zilnic la telefon, cand are ceva de intrebat taxu il pune pe el sa vb cu mine.
Monica o parere personala despre Septilin, l-am luat si eu in calcul la un mom dat dar am citit din ce e facut si nu mi-au inspirat incredere plantele alea din muntii Himalaya, plus ca de la farmacie mi-au zis ca imunitatea se instaleaza dupa vreo 3-6 luni, ceva pe baza de echinaceea sau propolis as zice eu ca ar merge.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)