Bucurii de sept-oct 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 8
ramomar spune:
saluatreeeee, nebunesc si sunt trista ca nu mai apuc sa scriu si sa citesc cat vreau eu, atat am de lucru 
Mamaaa ce m-am amuzat de nazbatiile Bucuriilor
, chiar daca nervii parintilor sunt de cele mai multe ori in pioneze. Sa va zic si eu ce ajutor am avut sambata: am facut gogosi, termin eu alualtul si ma duc la chiuveta sa ma spal pe maini; ajutorul meu, Patri, la masa pe scaun, nici una nici alta ia borcanul de zahar si il goleste peste aluat (aproape 1 kg)
. Inainte de asta ea imi dadea oulele sa le adaug in compozitie si cand s-l ia pe ultimul il scapa jos, atunci am ras si ne-am distrat, dar la faza cu zaharul am urlat destul de tare la ea, a luat-o la fuga si de spaima a si scapat pipi in pantaloni, desi nu a mai facut pe ea de mai bine de o luna si ceva. Mi-a fost asa mila de ea, dar pe moment chiar nu m-am controlat.
Cristina foarte frumos ne inveti cum sa ne controlom 
Imi pare rau ca Vladut sufera, dar sigur te vei descurca si veti trece si peste aceasta faza, dupa cum te cunosc eu pe tine
. Consoleaza-te cu gandul ca mai ai un pic si ce frumos si fericiti vor fi ei ca se au unul pe altul, se vor putea juca si zbengui in voie, iar voua, parintilor, va vor incanta privirile si sufletul!
Acum cateva zile mi-a intarziat ciclul
si primul gand a fost ca daca sunt gravi, cea care va avea de suferit e Patri ca nu voi mai putea sa-i acord ei atata atentie si grija si ma apucase disperarea, asa ca sigur mai aman bb2 ![]()
lexi, imi pare rau de Mariuca cea frumoasa
ca a vomat asa de rau. sigur s-a inecat cu ceva. Si eu sunt terminata cand vomita Patri, desi nu cred ca a vomat decat de 3-4 ori in cei 2 ani si un pic, cand era racita si o inecau mucisorii, dar mi-a fost deajuns.
Moni si noi modelam plastilina demult, a fost fascinata de ea 2-3 zile, dar apoi gata. Toata ziua trebuia sa facem oua si cuiburi de pasarele, pesti, etc ![]()
Aaa, sa nu uit, a fost o colega la Viena in we si mi-a spus ca nu sunt deloc reduceri, a fost prin snc si alte shoppinguri, deci sa-l anunti pe tati ca perioada reducerilor e in ianuarie-februarie; la fel mi-a zis si o verisoara de-a mea ce locuieste in Linz.
Sephora va tinem pumnii sa nu ajungeti la operatia de polipi, iar daca nu e alta cale noi va tinem pumnii si sigur va decurge bine
Si pe mine ma bate gandul sa-i dau picaturile Beres, desi vad ca se administreaza pe o perioada lunga de timp si o cantitate destul de mare.
La noi a fost asa: eu vroiam baietel, iar tati fetita si vad ca tati a castigat
, iar daca va fi vb de al 2-lea acum as vrea mai mult tot o fetita, dar cred ca si baietelul mi-ar place ![]()
princess nasol ca tre sa arunci toate cosmeticele, dar bucura-te ca te innoiesti de sarbatori
. Multa sanatate!
puiul mic cum se mai simte?
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
lilina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramomar [brown][font=Comic Sans MS][b]saluatreeeee, nebunesc si sunt trista ca nu mai apuc sa scriu si sa citesc cat vreau eu, atat am de lucru ![]() Aaa, sa nu uit, a fost o colega la Viena in we si mi-a spus ca nu sunt deloc reduceri, a fost prin snc si alte shoppinguri, deci sa-l anunti pe tati ca perioada reducerilor e in ianuarie-februarie; la fel mi-a zis si o verisoara de-a mea ce locuieste in Linz. |
MERCI pt.pont, chiar vroiam sa merg in ianuarie, asa stiam si eu ca sunt reducerile (dupa sarbatori)

Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul
princess spune:
Mira, foarte tare David! De unde le scoate, vorbaretul asta mic?
Ramo, merci de intrebare, Riki este bine, n-are treaba cu operatia, acum l-am trimis o tura pe-afara cu mama, e frig rau dar trebuie scos putin; eu stau toata saptamana asta acasa cu el, maine mergem la scos fire, iar am emotii, dar asta este floare la ureche, sper sa nu il doara prea tare. Patri o facu lata, mititica! Rares cum prinde o sticluta cu apa o varsa in diferite locuri din casa, pe pereti, pe jucarii, pe el si apoi ne arata ca este ud. In rest, nu prea are acces la zahar, faina, malai, le am puse sus intr-un dulap.
Hai sa va zic o faza cu Rares: i-a ramas in minte de la ziua lui faptul ca am aprins lumanarica cu chibritul si acum cand ma vede ca aprind aragazul cu chibritul canta "la multi ani"!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
ramomar spune:
Mira, ce simpatic poate sa fie David 
Alina, ma bucur mult ca Rares e bine si a trecut asa repede si bine peste operatie. Normal ca,,,canta "La multi ani", ca doar vine anul nou si trebuie sa exerseze![]()
lilico ma bucr ca ti-am "vadut" pontul!
![]()
Ai vostri puiuti cum ii zic lui Mos Craciun? a mea ma distreaza rau, ii zice "ciun" 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Lilina, Monique, placinta cu ceapa e o placinta traditionala nemteasca, eu am luat o cutie din aceea gen Dr. Oetker cu pliculete si trebuia numai sa amestec compozitia si gata. Nu mi-a iesit bine, aluatul a iesit prea moale si a trebuit sa-i mai pun faina, pe urma a iesit prea tare si n-a crescut.![]()
Am cautat insa pe net o reteta pe care o s-o fac si eu.
Placinta cu ceapa:
125 g faina
60 g margarina
1/4 lingurita sare
2 linguri apa rece
1 lingurita otet de vin
400 g ceapa
80 g sunca
20 g unt
chimen
100 g smantana
2 oua
sare, piper
Din faina, margarina rece, sare, apa si otet se face un aluat care se lasa la rece aprox. 30 de minute. Se curata ceapa si se taie feliute subtiri. Se topeste untul intr-o tigaie incinsa, se adauga ceapa si se caleste putin, pana devine aurie. Se adauga sarea, piperul si chimenul. Se adauga si sunca taiata fasiute. Se lasa ceapa la racit, se intinde aluatul pe o suprafata cu faina dupa care se aseaza intr-o forma rotunda unsa in prealabil cu ulei. Se aseaza aluatul in asa fel incat sa formeze o margine de vreo 2 cm pe laterale. Se inteapa aluatul de cateva ori cu furculita apoi se adauga compozitia de ceapa si sunca. Din smantana, oua, sare si piper se prepara un sos, care se toarna peste ceapa. Se baga in cuptorul preincalzit la foc mediu si se tine aprox. 35 de minute. Pofta buna!
Xandrutza, am fost la doctor si mi-a recomandat o dieta rezonabila, zic eu: la micul dejun 2 felii de paine (de preferat neagra) cu 60 de gr de mozarella sau branza de vaci (pot manca si branza mai grasa dar doar 30 de gr). O alta varianta de mic dejun e o cana cu lapte si 40 de grame de cereale.
La pranz: 150 gr cartofi fierti sau 120 gr orez fiert, 150 gr carne la cupor, pe gratar sau fiarta ( de preferat peste, vita, pui, daca e sa mananc porc atunci gramajul e mai mic), o supa de legume si legume cate vreau/pot.
La cina: 1-2 oua ierte moi si legume cat incape sau 120 gr paste cu legume, fructe
Intre mese: iaurturi cu maxim 50 kcal/100 gr si fructe. Mi-a spus dr ca daca ma tin de regim slabesc maxim 2 kg pe luna dar aceste kg le pierd sigur cu conditia sa ma tin de regim. Mi-a mai spus ca nu e nicio tragedie daca ma abat din cand in cand de la dieta (cum ar fi de Sarbatori de ex) cata vreme revin la ea dupa festin
Si mi-a mai spus ca-mi recomanda sa mananc peste de cel putin 2 ori pe sapt.
Princess, Maria intotdeauna bea lapticul culcata, dar alaltaieri i s-a facut rau dupa o ora dupa ce mancase, deci nu cred ca de la asta a fost.
Acum fii-mea e cu muci, ii curge nasul de ieri, azi-noapte a dormit prost asa ca am uns-o pe pieptut cu Wick VapoRub si i-am pus Sinupret in biberonul de laptic dupa care mi s-a parut ca a dormit ceva mai bine. Ma bucur ca nu a facut febra, sper sa-i treaca si mucisorii curand!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
princess spune:
Lexi, nu pare chiar asa de rea dieta! Iti doresc sa te tii de ea si sa ai rezultatele pe care ti le doresti! Pup Maria sa se faca bine!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
lilina spune:
lexi, merci pt.reteta
da e rezonabila dieta asta a ta, mult mult succes, sa te tii de ea, pana de sarbatori vei fi 
ramo, shturlubatica patri a ta (ce stii tu ce reteta de succes inventeaza fata
). si Vladutu e pasionat de
, tot timpul imi trage legumele de pe masa (le mananca crude: telina, ceapa, morcovi, dovlecel, mazare) si vrea sa vada cum fierbe mancarea pe aragaz. de fiecare data ii dau sa amestece cu telul pt.ca ii place f.tare
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
xandrutza_76 spune:
Ramo, bine c-ai aparut, ca intrasem la idei; chiar am vrut sa fac prezenta
Ma gandeam si la Gety, ca nu a mai dat pe aici, la Alexutza, Tanima... Itzy... Daniela... Si lista poate continua...
Mira, foarte simpatic David!! Am ras cu lacrimi.
Simpatic si Rares, cu chibritul.
Lexi, dar e fainut meniul! Nu-i nici prea greu. De acum mai ai nevoie de vointa si rabdare. Eu iti tin pumnii!
Lilina, si Narcisa e cu NUU...
Moni, cred ca iti simte lipsa Cosmi. Eu cu greu pot pleca de acasa, tot asa se agata de mine, noroc ca nu o fac foarte des. Ce va fi peste doi ani, nu stiu...
Edit:
pentru Cristina. Chiar dimineata ma gandeam si eu cum e cu durerile de dinti, ce simt eu cand apar si cam ce simt copilasii...
Bebe
AdinaF spune:
Buna fetelor!
In legatura cu cadoul de Craciun, eu efectiv i-am intrebat pe ai mei ce si-ar dori, au raspuns prompt, tren si barca, acum ramane sa vad de care, trebuie sa se potriveasca si varstei lor, unele cadouri de anul trecut le am inca dosite intr-un dulap.
Laptop am primit cadou de la verisoara mea acum juma de an, Alex era foarte preocupat sa-l butoneze (eu nu eram deloc de-acord), dar spre uimirea mea dupa cateva luni a invatat singur cum sa intre la diverse jocuri, atunci a si inceput sa intrebe de litere sau cifre, : "mami, asta ce-i" de nshpe mii de ori pe zi. Acum a reusit sa rezolve jocul acela unde apar cifre pe ecran si tu trebuie sa apesi repede cifra coresp. pe tastatura, si se distreaza de minune ca o "voce" spune: "Uau, ce 'ptept esti" .Concluzia: nu mai sunt chiar asa impotriva cum eram la inceput, ar putea fi un cadou frumos .
Si eu le-am cumparat plastilina cam acum o luna, e un set f. dragut, cu tot felul de forme de animalute, legume, fructe, cu sucitor de framantat, cutit si lingura. Desi am fost si noi pana de curand campioni la bagat in gura, am fost placut surprinsa sa vad ca nu-i tenteaza, in schimb se distreaza de minune .
Eu am noroc, se pare ca intra pe rand in faza asta mai dificila, Fabi inca nu-mi prea face probleme, ba chiar il apostrofeaza pe Alex: "shupara mama!", de cate ori face cate o prostie.
Mira, e super simpatic David, si Cosminuta si Vlad (care am eu impresia ca e un smecher in devenire:) ).
lexi, am copiat reteta, tu la ce ziceai placinta de ceapa, la "zwiebelkuchen"? Succes cu dieta.
Eu sunt deschisa la orice idei legate de meniul de sarbatori, asa ca sa v-aud :)
Pe mai tarziu!
anangel_lexi spune:
Adina, da, la Zwiebelkuchen ma refer.
Ramo, nu te supara pe Patri, a vrut sa incerce si ea propria ei reteta. ![]()
Mirabela, si eu am ras cu lacrimi la perluta lui David!
Multumesc tuturor pentru incurajari.
N-o sa-mi fie usor cu dieta, avand in vedere cat de pofticioasa sunt, dar imi voi da silinta sa ajung la greutatea de acum 4 ani.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?