Bucurii de sept-oct 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 7
Monique_new spune:
Lili la noi a fost exact invers, ne-am dorit baietel...si a a parut maimutica de Cosmina....dar vorba ta ....nu ma vad mama de baiat![]()
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Lilina- cred ca toti copilasii ne incearca la varsta asta. trebuie de multe ori doar sa fim mai fermi - ceea ce e tare greu. mai tarziu se vor linisti - stiu asta de la Dragos care era exact asa cum spuneti voi.
victor pare un pic mai linistit daca il las sa faca cum vrea el, adica sa-l las sa se dezbrace , imbrace, sa duca piinea, sa duca jucariile,sa-si puna caciulita .....si etc.Unde nu reuseste zice - mami ma ajuti!
Tot ieri Victor a luat si prima bataiuta dupa ce m-am straduit sa fac curat ca aveam musafiri - totul era gata - cu buna voie rastoarna un Actimel in mijlocul bucatariei si dupa aceea a spus pita cu kkat. Mi-a sarit mustarul instantaneu i-am tras doua la fundic si l-am pus la colt.
Sephora- numai bine lui Matti - si la primavara multa bafta.
Lexi - am ras cu pofta de dimineata!
Si Victor a fost tare incantat de manusi nu se mai desparte de ele.
Eu plastelina i-am dat la Victor in vara si s-a jucat tare frumos cu ea pina a lasat-o la uscat .Acum e o idee buna pentru Mos Nicolae.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
CristinaGoji spune:
neatza, si eu la 
fetelor, eu zic sa faceti un exercitiu de imaginatie si poate acceptati dupa aia mai usor unele solicitari ale copilului. imaginati-va ca v-ar durea vreun dinte, majoritatea din noi stiu ce inseamna aceasta durere sacaitoare rau de tot. ziua mai merge, dar noaptea, cand ne punem in pat, parca doare rau de tot si nu putem nici gandi,nici adormi de durere. ii cereti sotului sa va aduca ceva cald sa puneti la locul dureros, in speranta ca veti putea adormi macar, el nu aduce, in speranta ca o sa incetati cu solicitarea, ii mai spuneti o data, si inca o data si inca o data sa va aduca ceva cald, ca nu mai puteti de durere, el nu si nu, sa nu cumva sa va obisnuiti si sa--i cereti in fiecare seara sa va aduca ceva cald. cum ati reactiona? eu una m-as isteriza, plus ca m-as gandi ca nu ma iubeste, ca nu-i pasa de durerea mea. n-ati prefera oare ca sotul sa va fie alaturi atunci, sa va indeplineasca orice dorinta, chiar si un moft, sa simtiti ca va iubeste si are grija de voi?
legat de calarit - avem si noi parte zilnic, incercam sa facem fata. ![]()
la Daria a inceput perioada cand vrea doar in brate si doar la mami. mi-i cam greu, pentru ca si Vladut e frustrat ca nu reusesc sa ma joc cu el asa cum vrea el. si a reluat crizele de isterie, incerc sa-i accept frustrarea, pentru ca mi-i tare mila de el. alti parinti cu copii de varsta lui sunt disponibili tot timpul, el insa trebuie sa-si astepte randul la joaca si dragalit. ce sa zic, sper sa n-o dau in bara. si sa supravietuiesc pana la anul, cand oi avea 2 copii mari![]()
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
princess spune:
Buna dimi!
Lexi, of, ce sperietura ai tras cu Maria! Bine ca a trecut si fetita e ok! Sta culcata cand bea lapticul? Ma gandesc ca poate de-asta s-a inecat! Astept impresii dupa vizita la dr.! Bafta! N-am mancat niciodata placinta cu ceapa, sunt curioasa cum este! Ce bine ca ai fetita, te ajuta la treburi de pe-acum!
Monicut, plastelina nu i-am dat si nu cred ca o sa-i dau prea curand pt ca Rares baga tot in gura si ar fi in stare sa o manance mai ales ca e colorata frumos. O fi ea netoxica, dar nici de mancat cred ca nu este indicata!
Pentru meniul de Sarbatori ma gandesc la o rulada de carne, umpluta cu ciuperci, cascaval, restul mai vedem.
Xandrutza, merci de info cu garajul, cred ca o sa ii iau! Am luat Zyrtec, am avut in casa, vad ca ma simt mai bine azi, arata si ochii mei mai omeneste.Partea proasta este ca trebuie sa arunc toate cosmeticalele si sa cumpar altele noi si nici lentilele de contact nu o sa le mai port, revin la varianta clasica, ochelarii de vedere.
Sephora,operatia de polipi cred ca nu este grea, anestezia se face prin masca, nu injectabila, dar poate scapati fara ea!
Eu mi-am dorit baiat si asa a iesit si nu imi pare rau, insa acum as vrea o fetita, ma vad si mama de baiat, dar si de fetita!![]()
Cris, cum a reactionat Victor cand l-ai pedepsit? Rares, daca il pun la colt,se oftica atat de tare si plange pana se termina pedeapsa.
Cristina, si eu sunt adepta acestui concept, de a te pune in locul copilului si de a-i intelege problemele si pot spune ca functioneaza de minune! Ne intelegem bine, Rares nu face boacane prea mari, intelege daca greseste, nu plange aiurea, fara motiv... Normal ca are si el "pasarele", dar de regula trec in cateva minute!
Va pup! O zi reusita!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
lilina spune:
DA fetelor, si eu incerc sa ma pun la mintea lui, credeti-ma, sunt copilaroasa
de felul meu, ma stramb si ma comport uneori exact ca un copil
insa al meu e nazdravan rau, adica toti prietenii mi-au spus ca mai rar asa ceva
deci nu sunt eu exagerata
chestia e ca el nu imi zice ca-l dor maselutele, l-am tot intrebat, dar alt motiv nu ar avea, pt.starea de agitatie pe care o are
azi-noapte a dormit la el in pat, l-am adormit amandoi si i-am citit povesti, in ciuda protestelor lui ca nu vroia carti si ni le zmulgea din mana si le arunca si dadea in noi....noi am ramas fermi si am citit mai departe pana l-am adormit LA EL IN CAMERA, la 6 fara un sfert ne-a strigat disperat si l-am luat la noi in pat, l-am alaptat si a adormit, eu n-am mai putut
acum are mai nou o fixatie, imi zice ca nu-i place muzica, s-o schimb
"nu-ti p'ace muzica, nu-ti p'ace, a'ta, a'ta" e super haios, si danseaza tzopaind + piruete, mai mult de rap
nu-i plac melodiile lente
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
princess spune:
Mai, Lilina, o fi el Vladone nazdravan, dar cred ca e dulce rau da tot, din ce povestesti tu! O sa treaca si perioada asta de agitatie, vor veni altele! El este un copilas cu personalitate, asta este, trebuie sa va impacati cu ideea! Crede-ma ca e mai bine sa fie mai nazdravan decat mai moale! 
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
Mirabelac spune:
Monica am baut si eu cafeaua, merci, in ultimul timp am redus-o ca beam cam 3 pe zi. Meniul de sarbatori este cel obisnuit, traditional si mai am eu cateva retete.
Lilina ce ma amuza povestirile tale despre Vladone, tare simpatic mai e. Tare greu este iarna ca trebuie sa-i tii in casa majoritatea timpului si trebuie sa le dai ocupatie. David nu se joaca cu jucariile mai deloc, ocupatia lui principala e bucataritul, il implic si pe el de fiecare data cand gatesc, doar asa il pot tine ocupat.
Faza de ieri cu taxu:
"Tati sa nu te urci pe motocica mea ca ai c--u mare si nu incapi".
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirabelac Faza de ieri cu taxu: "Tati sa nu te urci pe motocica mea ca ai c--u mare si nu incapi". *****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID S[/purple]TEFAN (21.09.2006) [/b][/font=Comic Sans MS] |

1 Anisor
2 Anisori

lilina spune:
DAAA, e un amestec de copil dragalas si istet cu un mic impielitat...ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta, cand o sa-si dea seama de ce poate face cu adevarat, acum il mai "prostim" noi cu diverse, dar cand s-o "shmecherii" atunci sa te tii
credeti-ma ca prefer sa fie mai infipt decat moale (baiatu' mamei, care sta numai in fustele mele...bine ca nu prea port fuste), insa acum e o perioada grea, zice NUUU la orice, inclusiv la lucrurile care ii convin, zince NUUU ca sa iasa ca el. incerc sa-i distrag atentia, pana una-alta e singura metoda care functioneaza cat de cat
si bineinteles principiul RABDARE SI BLANDETE
Mira, super tare David 

Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Aseara a dormit si a mea toata noaptea, de m-am si speriat dimineata ca ce o fi cu ea de nu s-a trezit. Cand ma duc la ea in camera ...dormea PE pilota cu capul la celalalt cap al patului.
. M-a disperat cu facutul baii...sa ii faca doar mami. Aseara m-am abitionat sa ii faca tasu....de unde a plans pana i-am facut eu. Mai nou plange si dimineata sa nu mai plec la serviciu, sau cand ma vede ca ma imbrac , pieptan, fardez la fel spune ....sa nu plec la serviciu. Cred ca ii este dor sa stau mai mult cu ea. Ma imbratisa intr-o seara doamne doamne, zici ca nu ma vazuse de o saptamana.
1 Anisor
2 Anisori