Bucurii de sept-oct 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 6
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina xan. in cap ??? la mine se urca in cap si in spate, ma calareste ca pe un ponei, cand stau si eu in pat se urca cu picioarele pe mine si se arunca unde apuca, ma impunge cu picioarele si ma loveste cu placere si daca ma vaiet, rade de lesina m-a sunat soacra-mea sa-mi spuna ca Vlad a protestat dupa ce i l-am lasat. s-a tavalit pe jos si afara si in casa asa a stat juma de ora si imbracat cu geaca si caciula, nu s-a putut atinge de el, nu a vrut sa manance...Doaaaamne, incapatanat copil...mai tarziu i-a cerut mamaliga si ea i-a dat si asa s-a ridicat de jos... Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |

De "calareala " aia de care povestesti tu avem si noi parte zilnic. Ma loveste cateodata fara sa vrea de imi vine nu stiu de ce sa-i fac.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
pe fi-miu il fascineaza impunsul hartiilor cu creionul, deci EL nu deseneaza, mazgaleste si apoi face hartia praf
cred ca o sa-l invat sa coasa pe itamina
are un avion atarnat de tavan care se invarte, oare cat o mai supravietui saracul ca mi-l cere de 20 pe zi si ii freaca motorasul si ii smulge autocolantele de pe el, alta pasiune de-a lui, dezlipeste tot ce e lipit
el vrea cadou o masina de politie si una de pompieri si ma gandeam eu la un tractor mai maricel, ca n-are masinute asa mari,
sau un kit d-ala de fotbalisti, ca e pasionat,...adica mingii are, si echipament, lipseste poarta, ca-l cracaneaza pe taxu' zilnic
acuarele, nu ma risc, ca stiu ce urmeaza, slava Domnului ca prietena mea nu i-a mai luat cadou chevaletul ala de la Ikea
la primavara ii luam masina, inca nu ne-am hotarat ce anume, vrem ceva usor, transportabil de catre una bucata parinte si sa aiba loc pe hol in dressing, deci cam greu
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
aa, i-am luat manusi, zic sa ma pregatesc in caz de friguri mari, si era tare fericit, ca i-am bagat fiecare degetel in degetele de la manusa si zicea vesel in continuu "uite tatiii...tatiii uite"
Lilina &
anangel_lexi spune:
Lilina, parca povestesti de fii-mea cu cerutul unei jucarii de nspe mii de ori, cu dezlipitul, cu distrusul hartiilor, cu calaritul si lovitul...![]()
Plastelina nu i-am luat Mariei si nici nu i-as lua ca sigur o mananca. Aici exista aluat colorat din care sa faci diverse forme pe care apoi sa le bagi la cuptor si sa le papi. Nu i-am luat inca nici asa ceva, momentan nu cred ca ar avea rabdare sa framante la el.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Sephora spune:
va pup fetelor
am revnit nitel pe mapamond,m-am informat nitel despre voi,vad muti copiluti bolnaviori,sanatate multa si chiar operati.Si noi vom trebui sa-l operam pe M de polipi,dar cred ca in primavara.
Multumim celor care ne-am transmis felicitari si urari.
Despre beres drops ce sa va zic,mie mi-a zis cineva care a luat,apoi am dat mai multe cautari pe google si am vazut ca are multe recomandari,adevarul e ca pana nu incerci nu stii.
Lilino o sa-ti dau ce mi-ai cerut pe mess.
anangel_lexi spune:
Sephora, ma bucur ca mai scrii despre voi. Offf, nasol ca trebuie sa-l operati de polipi.
baietelul istet.
Am uitat sa va spun ca aseara am facut placinta cu ceapa si am lasat-o pe fii-mea sa ma ajute putin. Bineinteles ca s-a manjit de aluat pana-n crestet la propriu, dar la sfarsit cine pleznea de mandrie ca m-a ajutat?![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
lilina spune:
seara buna
am terminat si eu ciorba si tocanita
fi-miu mi-a urlat in creieri 2 ore
lexi, ce frumos ca gatiti ca fetele impreuna, vreau si eu reteta de la placinta aia
vezi ca maine dim.iti pun la posta pachetelul 
Lilina &
Monique_new spune:
Neata.
luta este gata.
Sephora
imi pare rau de polipi. Am inteles ca ar fi cu dus si intors treaba asta cu operatia de polipi, cica s-ar reface. Acum vezi si tu ce spune doctorul.
Lili ce sa spun de Vladone...un zvapaiat
. Tu ce ai fi vrut un copil cuminte.....gata i-ati gandul
. Nici Cosmi nu are astampar ca doar sti, bine macar ca nu face crize de isterie. Darrrr aseara i-am dat plastelina
, de care era super incantata. Problema a fost cand i-am luat-o, s-a pus pe un plans de ziceai ca e sfarsitul lumii.
Lexi ai vazut ce ajutor ai avut la bucatarie
. Si a mea se baga sa ma ajute, la orice trebaluiesc prin casa. Sa speram ca le tine....si nu isi pierd interesul pe parcurs ce cresc.
Cum e placinta cu ceapa??? Vrem si noi reteta.
V-ati gandit la un meniu de sarbatori ????
Eu am inceput sa caut retete.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Monica, mercic pentru cafeluta.
Sephora, o sa va tinem si voua pumnii, la operatie.
Lexi, ce ajutor ai avut la bucatarie, bravo Mariei! Ce ti-a spus nenea doctorul? Cum arata meniul tau?
Lilina, eu m-am cam ferit de calareala Narcisei, din cauza operatiei. Dar isi scoate ea parleala cu tat`su. Mega garaj gasesti in Carrefour, cu 150 de lei, e foarte dragut, si dupa cum am mai spus, chiar mega ![]()
Bebe
lilina spune:
neatza
sephora, aseara am adormit cu Vlad odata si nu am mai aparut pe mess
senchiu si scuze
xan, merci, ma duc sa vaza si ochiu' meu mega-garajul, desi, nu prea stiu unde o sa-l mai pun si p-ala
moniq, daaaaa, am vrut copil cuminte, de fapt noi ne-am dorit o fetita, o papushik, o cuculina-bubulina cu care sa ma modez/machiez 
si veni zgatia asta de copil.....dar nu pot sa spun ca-mi pare rau, Doamne fereste, sincer, nu ma vad mama de fetita![]()
Lilina &