Bucurii de sept-oct 2006 (151)
Raspunsuri - Pagina 10
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata.
Eu-s zombi rau de tot, s-a trezit Narcisa pe la 4 si am stat treji pana pe la 7; nu a avut nimic, doar ca i-a sarit somnul si a avut chef de joaca, de povesti... Aveam cate ceva in plan sa fac, dar trebuie sa-mi revin mai intai...
Asa ca, Ramo, saru`mana mult de tot pentru cafea.
Moni, imi pare rau ca nu te simti bine 
Sa stiti ca eu tot timpul ii admir pe David si pe Vladone, sunt tare vorbareti si imi place ca mai scot si perle multe; tare dulci cred ca sunt!
Crisnemes, pe mine m-ar tenta sa iau un laptop Narcisei, am vazut ca sunt pe varste, inca oscilez. Oricum ce e luat e bun luat.
Gety, servici usor, mult spor sa ai.
Bebe
Monique_new spune:
Fetelor multumesc
, vecina mea le-a dat la copii, care raceau f des la gradi si acum de cand le da septilin a spus ca este f multumita. Chiar nu stiu ce sa zic. Daca va spun ce prefera fimea dintre toate siropurile va cruciti....SINUPRET
. Ala este preferatul ei, cere chiar singura, ca ii place.
Lili Vlad
cel vorbaret.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mirabelac spune:
Lilina ce simpatic Vladone, mie mi-e drag de el numai cum imi povestesti tu, ai un haz special.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
lilina spune:
ramo, mira, moni, xan 

moniq, ceee ? yahhh Sinupret ? amaraciunea aia ?
apropo' de jucarii, Vlad a primit la 1 an un www.crazytoys.ro/jucarii/Sisteme-educationale-2013/LeapFrog-2006/5263/Sistem-educational-LeapPad-Little-Touch.html" target="_blank">Leap Pad - o carte digitala, de fapt un suport cu cip/bateria pe care pui cartea, apesi pe personaje si ele vorbesc/miauna/chitaie etc depinde de carte
Vlad a fost foarte interesat de jucaria asta, este educativa si o rasfoieste de la 1 an....e cam scumpa, dar merita, daca invata multe de la ea si o are pt.mai mult timp. ai si carti de rezerva, poti cumpara cartea+card
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
princess spune:
Buna dimineata!
Adina, tare simpatici gemenii tai! Si foarte isteti! Cred ca este o placere sa ii vezi purtand discutii "serioase"!
Gety, sa ai spor la lucru si sa termini repede situatia aceea!
Ramo, multam de cafeluta, eu prefer cu lapte si putin mai amaruie!Serviciu usor si tie!
Monica, eu i-am dat lui Rares septilin, am mai scris despre asta, vreo trei luni. Am fost multumita de rezultate in sensul ca nu a mai racit, a avut si pofta de mancare, deci dupa parerea mea este ok.
sa treaca greata!
Cris, si eu la fel cu dulciurile, e teroare, daca n-am mor, simt ca lipseste ceva, dar treaba asta o am din timpul sarcinii, inainte nu eram asa.
Lilina, ti-am mai zis, ai un baiat dulce rau!
Si Rares se agata seara de gatul lui tati si citesc si povestesc pe carticele toate imaginile. Retine absolut toate detaliile si cuvintele noi. Sunt uimitori copilasii!
Mira,
baietelul vorbaret care se converseaza cu mami la telefon.
Rares cand prinde telefonul vorbeste, indiferent cine este la celalalt capat al firului. Uneori ia cate un telefon de jucarie, se plimba prin casa si povesteste.
Xandrutza, baga putin somnic daca poti, mai lasa treburile ca le faci tu si pe astea!
Fetelor, ce mai stiti de Roxana? Mai este in spital?
Noi dupa amiaza mergem la spital sa scoatem firul de la operatie.
Va pupam dulce!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
lilina spune:
mira, ce dragut ca David vorbeste la telefon cu voi. Lui V nu-i prea place
princess
va mai zic inca ceva si gata cu laudele
aseara m-am jucat cu Vlad cu un set de masini pe care se monteaza literele alfabetului, am facut ditamai sirul si am incercat sa-l invat 2-3 litere dar nu a vrut. cand a venit taxu' acasa si ne-a vazut mi-a zis "l-ai pus sa-ti spuna literele", eu "da, dar nu le stie" el "ce vorbesti mai ?!, ia uite aici?" si-i arata lui Vlad pe rand literele S (de la Sandu), T (de la Tia), L (de la Lilika), A (de la Alex) si Vlad i le-a spus pe toate....am ramas masca
Lilina &
lilina spune:
Zina, where are youuuu? R U O K ?
eloise si mamilili - dati si voi un semn de viata
Lilina &
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Monique, eu i-am dat Septilin Mariei cateva zile, mai demult. Mi-a racit la 2 zile dupa aceea. Nu stiu daca a fost ca o reactie la siropel, dar mi-a spus o mamica atunci ca si ea a patit la fel cu fetita ei, tot dupa Septilin. Eu nu i-am mai dat. De fapt nu i-am mai dat nimic pentru imunitate.
Wow, lui Cosmi ii place Sinupretul? Maria nici sa nu-l vada, i-l amestecam in suc de portocale ca sa-l bea. In orice caz e foarte bun, ieri de ex. nu i-a mai curs Mariei nasul deloc.
sa-ti treaca starea de rau. Ce papa bun ai facut?
Xandrutza, mai odihneste-te putin ca treaba poate sa mai astepte!
Lilina, Mirabela, super dulci baietii vostri, ar trebui sa-i inregistrati!![]()
Chiar asa, oare Roxana ce-o mai face, o mai fi in spital?
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
eleņia spune:
buna ziua dragele mele
m-am amuzat copios astazi
se pare ca voi avea o zi mai buna datorita bucurilor
ce spuneati de copii ca se catara peste tot sa va zic ce a facut al meu dudumici
ai mei au cumparat lemne si le-au lasat langa gard(ai mei stau la casa)dimineata la prima ora iese al meu din casa si de saparare ca nu a plecat cu bunicasu cu masina s-a uracat pe lemne(avea cam 2m inaltime stiva)nu va mai spun ca in casa nu mai este nimic pe care sa nu se fi urcat ca si in curte de altfel
sa va zic ce a facut fiumiu duminica(merge in 4 labe si latra prin casa)
buni:Dary esti catelus
Dary:ham,ham
buni:dute si musca pe bunicatu de picior ca nu este cuminte
Dary:ham,ham
si se duce si musca pe bietul om de picior de s-a invinetit bietul taicamiu,maicamea zice ca nu a crezut o clipa ca se va duce sa il muste
zice maicamea ca este tare incapatanat si o pune la punct cand greseste ceva zice:nuuuu,nu saaa(nu,nu asa)
fetele va pup pe toate si pe bucurii
fug acasa ca e tare frig aici si am inghetat
nu stiu cine a intrebat daca se simte criza si in afara
cel putin aici e tare jale toata lumea se plange ca e criza si la televizor pe orice program in fiecare dimineata la stiri spun ca nu stiu ce firma a mai concediat nu stiu cati angajati
e tare rau cu criza asta
felicit bucuriile vorbarete si nazdravane si ii pup
de asemeni pup bucuriile bolnavioare sa se faca bine repede(rares bafta la scos firele)
mamicile de bucurii sa va insanatositi repede(cele care sunteti bolnavioare)
hai ca m-am intins cat o zi de post
pe toata lumea
princess spune:
Multumesc, Elenia!
si pt Dary mic si nazdravan inca unul
!
Lui Rares vad ca i-a trecut faza cu muscatul si sper sa nu il mai apuce, si el musca pana la sange.
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...