Bucurii de sept-oct 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Salut fetelor. Is cam obosita azi, m-au rupt pruncii.

Princess - ma bucur pentru voi ca ati scapat de operatie! Recuperare cat mai rapida si usoara!

Sibylle - la fel si voua va doresc - recuperare usoara dupa operatie! Cum se impaca fratiorii?

Tanima - ai multa grija de tine! Sa stii ca atunci cand simt ca o iau razna cu Vladut, cel mai bine ma ajuta sa ma pun in locul lui. Imi revine mintea si rabdarea la loc.

Cata - ce mai fac bebicii?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Bebici sper sa fie bine deoarece eu ma lupt cu gretzuri si o oboseala cumplita.

Scuze ca scriu rar dar abia ma tarasc la computer (si la servici).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Scuze ptr "bebici" de mai inainte, se voia bebicii dar m-am falfabetizat de tot.

Am citit din urma si vreau sa va multumesc ptr urarile de la multi ani!!! Au fost atat de multe!!

De ziua mea am zacut in pat cu o greata mareata asa ca nu am facut nimic deosebit.

Multa sanatate la copilasii bolnavi. Am fost surprinsa sa aflu ce multi sunt.

Si noi ne luptam cu maselele de 2 ani + diareea de care nu scapam. vad ca nu m-a sunat azi de la gradi asa ca tin pumnii sa fie mai ok si sa nu-l mai lase alea sa manance nisip.

Cat despre noi "emigrantele" si comentariul meu, scuze, n-am vrut sa jignesc pe nimeni, era mai degraba o remarca in gluma si cred ca nu e cazul sa facem big deal din asta.

Princess, asa e o sarcina cu tripleti fraternali ar fi fost f dificila si probabil copii ar fi fost f prematuri.

Sunt si eu curioasa in privinta potty trainingului ca nici al meu nu vrea sa stea pe olita sau pe toilet (desi uneori isi ia singurul scaunul de toaleta si-l pune si se urca pe scaunel sa se aseze la buda ... habar n-am dupa ce criteriu ca nu face nimic).

Apropo, nu stiu daca v-am zis dar trebuia sa fiu in 11 sapt dar dupa ecograf sunt abia in 9 asa ca m-a dat inapoi cu 2 sapt ... deci ma astept la o perioada mai lunga de greturi.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza,

Cata - imi pare rau ca nu te simti prea bine. am auzit ca la o sarcina gemelara imptomele sunt mai pronuntate. sa treaca repede. Erik cum e?Nu e suparat ca nu te mai poti ocupa de el?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata.

Cristina multumim de cafeluta .

Cata imi pare rau ca nu te simti bine. Stai si odihneste-te cat poti de mult.

lexi bafta si sa dai jos cate kg iti doresti .

Ramo sa sti ca masuta aia a fost prima pe care am gasit-o cand am cautat cadou de 2 anisori. Pana la urma am gasit ceva asemanator dar mai ieftin atunci, iar ieri am gasit la Auchan tot ceva in genul ala, dar avem deja. Oricum sunt f dragute, cred ca o sa se bucure Patry....iar tu o sa ai de adunat numai litere si cifre prin toata casa

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Mira am salvat linkul cu melodiile pt Craciun, il voi studia mai tarziu.

lexi. Eu i-am taiat o gramada de suzete dar nu asa am reusit sa scapam de ele. Le-a aruncat intr-o zi pe geam si atunci am prins momentul sa ii spun ca nu le mai are. Si spre surprinderea mea am reusit sa scapam. Am mai avut tentative inainte dar plangea rau dupa ele si ma trimitea sa ii cumpar de la nenea de la farmacie .

Alina poate ai facut vre-o alergie la vre-un fard, rimel. Nu te mai farda cateva zile, spala bine locul, eventual vre-o crema si poate trece fara sa ajungi la dr

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Aseara am fost in Auchan cu ambele bunici, care i-au cumparat exact jucarele pe care vroiam noi sa le luam de Mos. Ramo i-a luat mama, casuta aceea de care iti povesteam.....cu papusele mici si accesorii gen palatul lu'Reby. Acum m-au bagat in ceata....nu mai stiu ce sa iau. Asa ca fetelor va rog sa dati idei si sa ne aratati fiecare ce luati poate ma inspir si eu. Chiar nu mai stiu ce jucarele sa cumpar.

Hai ca m-am intins pe toata pagina.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

NEATZA

eu sunt un pic in pragul nebuniei, exact cand ma pregateam sa ma laud cu Vlad ca e tare cumintel si afectuos, zilele astea a vrut sa stea numai cu mine, a fost iubaret si cat de cat ascultator
aseara in schimb, s-a dereglat, imi cere sa-i fac lapte si nu-l bea (este pt.a nu-stiu-cata-oara !!!) si ma trezeste si la 3 dimineata si la 6 ii fac laptele, ia o gura si apoi il arunca (si urla muuult pana ii dau laptele, ca nu i-l dau repede, sa fiu convinsa ca ii e foame si tot degeaba)....nu mai pot, aseara am avut super meci, taxu' s-a enervat f.rau pe el si pe mine, ca nu insist sa-i dau laptele sa-l bea pe tot....dar ce sa fac ??? sa-i pun palnie si sa-l indes ???? eu sunt disperata din copilarie cand ma obligau ai mei sa mananc si am zis ca eu nu o sa-i fac copilului meu asa ceva niciodata....insa uneori uit
da...sunt intoarsa pe dos, am si raceala asta...stranut din 10 in 10 minute, nasul imi e super infundat sau curge de nebun, spatele ma doar ingrozitor, nu stiu daca e coloana sau sunt rinichii...off viata....

gata, m-am descarcat (iertare)

va pup

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

acum am facut si eu legatura. e posibil ca Vlad sa aiba scaunele moi de la aparitia maselutzelor de 2 ani. am vazut la el in gurita maselele iesite pe jumatate....jumatate sunt acoperite de gingie, probabil d-aia e si el mai agitat....noaptea...sper...ca ziua se comporta ok

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Lilina, sigur este de la maselute. O sa-i treaca, stai linistita.

Princess, ia pastila de Claritine sau Aerius cand mai patesti asa, cand se umfla ochii si te mananca, inseamna ca ai facut alergie de la ceva. Nu este de-ajuns sa te dai cu alifie, obligatoriu trebuie sa iei ceva antialergic. Si eu acum cativa ani pateam la fel, mi se umflau ochii, mi-am dat seama mai tarziu ca de la praf (dupa ce aspiram, scuturam sacul si de fiecare data ma trezeam cu ochii lipiti).

Citesc despre cum voi ati taiat dudurile (adica suzetele), ca sa scapati de ele, eu nu stiu daca la Rares va avea efect. Cred ca va urla si va insista sa i le dau inapoi asa cum erau. Alte solutii pentru renuntarea la dudu sunt? Ca si eu m-am saturat de suzete, mai ales ca Rares suge pe el aproape toata noaptea, si am aflat ca nu este bine pt.dinti.

Pupici la toate

Zina si Rares(26.10.2006)

Mergi la inceput