Bucurii de sept-oct 2006 (151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

zina vezi ca ti-am trimis PM !!!

Vlad a renuntat singur la suzeta pe la 1 an jumate, o tinea doar la culcare si cand era f.obosit nu i-o mai dadeam, daca o cerea ii ziceam ca a plecat suszy, nu mai e, azi asa...maine tot asa, pana nu i-am mai dat-o deloc, i-o mai dadeau bunicele, insa Vlad a zis intr-o zi ca suzy nu e a lui e a Mirunei (o prietena de-a lui) si asa am terminat-o definitiv
insa avem mari probleme cu scapatul de scutec

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna dimineata!

Mira, stai linistita, mai da-i cu ser fiziologic, nu cred ca i-a intrat parfum in ochi! Cu banii, asta este si sentimentul meu, ca ne intindem uneori prea mult, iar cu jucariile pentru Rares chiar exageram, dar nu ne putem abtine!

Lexi, bafta cu dieta! Sa te tii serios de ea! As tine si eu una, nu par eu prea grasa, dar ma enerveaza suncile de pe burta, insa acum "lucrez" la un fratior/surioara pt Rares si nu ar fi indicata!

Xandrutza, cred ca pun si eu de-o mancarica cu legume, asa cum ai scris tu mai sus; o sa fac cu carnita de pui; ma mai gandesc si la o supa de rosii cu galuste.

Cristina, baga si tu un somnic cu pruncii, asta daca dorm amandoi in acelasi timp!

Cata, greturile sunt rele, dar si semn bun ca sarcina evolueaza bine! Rabdare multa!

Monicut, nici nu suport sa ma mai ating la ochi, de machiaj nici nu se pune problema; mi-am pus picaturi si sa vad spre ce crema de ochi ma orientez pt ca mi-e teama sa le mai folosesc pe cele pe care le am (sa nu fie alergia si de la ele).

Lilina, sa treaca raceala si starea de tensiune! Faci foarte bine ca nu il fortezi sa pape. Incearca sa il ignori cand cere laptic la 3 noaptea sau sa ii dai apa/ceai. Mai cere si Rares cateodata noaptea, dar ii spun ca lapticul s-a terminat si trebuie sa mergem sa cumparam.

Zina, merci pt sfat, nu mi-a trecut prin cap sa iau antialergic, dar o sa ma duc sa imi cumpar! Vad ca mancarimea tot nu trece!

Eu cu dezvatatul de pampers am lasat-o mai moale acum, de fapt il las tot timpul cu pampers, ii tine si pansamentul mai bine la operatie, il protejeaza si de frig; nu ma stresez prea tare, se invata el si fara, doar n-o sa faca pe el pana la majorat!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

princess, asta e problema la noi, Vlad e FOAAAARTE incapatanat, nu se lasa pana nu iese ca el, cere lapte, urla dupa el si o ora
astazi de ex nu am mai vrut sa-i dau si la 6 dimineata si ne-a capiat pe amandoi pana la 7...este o situatie foarte ciudata, eu nu vad nici o rezolvare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili sa sti ca si Cosmi se mai trezeste noaptea...dar are ora fixa la 2 , deobicei vrea si ea lapte, dar daca ma asez langa ea o mai pacalesc si fara. O fi de la maselute scaunul ala moale si agitatia. Asa am patit noi la canini...care au iesit toti 4 in aceeasi perioada. nu te mai supara si sa te faci bine repejor.

Zina eu am povestit cum am scapat de suzi. La inceput ii spuneam cand ieseam afara ca rade lumea de ea....si si-o arunca singura cand plecam.....ca de cica radea lumea. Cu pampersul inca ne luptam si noi....dar a inceput sa ceara mai ales kk sa faca, cu pisu tb sa o punem si face, dar nu spune.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

princess, asta e problema la noi, Vlad e FOAAAARTE incapatanat, nu se lasa pana nu iese ca el, cere lapte, urla dupa el si o ora
astazi de ex nu am mai vrut sa-i dau si la 6 dimineata si ne-a capiat pe amandoi pana la 7...este o situatie foarte ciudata, eu nu vad nici o rezolvare

Da, e cam aiurea situatia, ai de ales intre a face ca el pentru linistea voastra si a face ca voi, dar asta inseamna sa il lasi sa planga.

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

princess, crede-ma ca am incercat diverse metod: si sa faccc ca el (dar asta nu e viata), si sa-i dau apa sau ceai (no way) si sa-l ignor....cine poate ignora un copil care iti urla in ureche o ora si se urca pe tine si zice IN CONTINUU "mami veau lape, lapele veau lapele", nu stiu ce sa mai fac
azi m-am certat cu taxu' ca cica din cauza mea face copilul asa, ca nu insist mai mult, dar eu insist mai mult decat as vrea eu !!! nu am ce sa fac daca el nu vrea sa bea sau sa taca !!!! ma scoate din sarite situatia asta si numai eu ma trezesc noaptea din cauza lui, taxu' doar de la urlete, ffff rar ca sa-i faca laptele
i-am spus sa se trezeasca el noaptea si sa-l convinga pe fi-su sa manance tot sau sa nu-i dea, sa ia el situatia in mana, daca nu ii convine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Lilina, ti-am trimis mesaj pe PM.
Si Rares al meu este exact ca al tau, incapatanat si face numai cum vrea el. Parerea mea este ca, deocamdata sa faci cum vrea el, da-i laptic daca cere, mai ales ca gaseste ore cam matinale, si va da si pe voi peste cap. Dar cel mai rau este ca se agita el, isi strica somnul, incepe ziua imbufnat.
Of, asa de bine cunosc reactiile astea...

Monique, i-am spus si eu lui Rares varianta asta, dar nu-l intereseaza. Asa ca, ramane sa gasesc eu ceva care sa mearga.

Pupici

Mergi la inceput

Hai mai fetelor ca toti sunt la fel de incapatanati, au personalitate, dar nu pot sa cred ca nu au un punct slab la care sa cedeze, ideea e sa-l si gasim. Noi avem o "problema" sta cocotata pe blatul de la bucatarie ne-a exasperat. Mai mult ne e sa nu cada. Credeti-ma ca am incercat toate variantele...cu vorba buna, cu pedeapsa, cu altoit nitel....NIMIC ea tot acolo se suie. Probabil se va plictisi la un momentdat. In rest mai merge sa rezolvam cu vorba buna, chiar daca i se pune pata pe ceva.

Lili a mea a avut cateva nopti de vroia pe la 2 sa-i spun povesti . Sa mergem la bucatarie sa facem lapte dar sa nu aprind lumina de sus ci aia de la hota ca cica " o dor ochii"...si uite asa figuri. Dar noroc ca nu face scandal.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

si Vlad se cocota pe capul patului ( e din 4 bare de metal paralele) deci va imaginati ce sus e, cam la 1,5 m de sol...face echilibristica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilina

si Vlad se cocota pe capul patului ( e din 4 bare de metal paralele) deci va imaginati ce sus e, cam la 1,5 m de sol...face echilibristica

Poate vor sa devina alpinisti

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput