Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225)
Raspunsuri - Pagina 5
luy spune:
Buna seara !
N-am mai intrat pe DC de vineri, sambata am fost la un botez si apoi am plecat la Ploiesti, de unde ne-am intors abia azi la pranz. Asa ca am de recuperat, nici nu stiu ce s-a mai discutat pe aici si cate capitole am de recuperat.
Am vazut insa poze cu Stefan la munte, am deschis messengerul si era acolo un link; am dedus ca plimbareztul nostru a savurat din plin excursia. Prea era cu gura pana la urechi ! 
Ma duc sa citesc ce-ati scris, Maria doarme - nu a dormit deloc de azi dimineata si de aceea sper sa nu fie un somn scurt, sa doarma macar 1 ora-2
.
P.S. - Mi-a fost dor de voi ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Erina spune:
Si noua de tine Luy!!!
Fetele multumesc pentru aprecierile la adresa Darei!!!
Papanash, iti dau PM cu impresii despre dr. si clinica.
Imediat votez din noua de pe alea trei adrese mari si late. Sa ne anunti te rog cind e emisiunea.
Cecilia, super tare Cristi pe atv!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Annisia spune:
Noi am intrat azi de la munca sa o votam pe Papanash si nu s-a mai putut... Gata cu votarea? Da io vreau sa mai votez!!!!
Bai, maine am chef de palavre. Cine se baga la o barfa in oras?
Devylla, astazi nu puteam sa ies ca eram in uniforma. Ce zici de maine? Maine dupa ora 15. In mall-ul din Vitan? Te coafeaza?
Chestia e ca nu as mai putea decat maine (miercuri ma duc iar in uniforma, joi cu baietii la bere, vineri iau copilul de la mama)... Spune o vorba!
Micul Yanis creste mare
Annisia spune:
Cecilia, a fost sfantul Matei? Sa iti traiasca papanashul mateiasul si sa iti umple viata de bucurii si impliniri! Bb2 in ce stadiu mai este?
Micul Yanis creste mare
Gabriela77 spune:
Buna seara si de la noi!!!
Roxule, nici eu nu ma laud cu iesiri afara! IN parc abia mai ajung pe frigul asta, pe aici prin zona ma mai mobilizez! Sara nu a mai facut febra, in schimb a reaparut diareea, e clar, maselele, la noi diareea a mai precedat iesirea dintilor.Sper ca asta este! Sa vedem!
Simona, ce dulce e Stefan si se vede ca a fost tare fericit!
Noi de Craciun acasa, iar de revelion la o cabana la munte, 3 nopti, dar zau ca am emotii cu Sara, daca va sta cu mama. Stiti experienta noastra trecuta!
Luy, si tu ne-ai lipsit!
Papansh, eu totusi sper sa nu fie viroza! CU dezordinea, si eu am uneori acelasi sentiment, ca parca nimic nu mai sta ca lumea, toate sunt mutate si imprastiate, dar ma consolez usor! Sunt curioasa cu concursul, sa ne tii laa curent!
Cecilia, se vede ce incantat e Cristi pe ATV.
Annisia, Yannis e bine? Ce mai face frumuselul?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Erina spune:
Intradevar, Papanash nu se mai poate vota. Daca se schimba situataia anunta-ne te rog!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
carpatina spune:
Cecilia, la multi ani pentru onomastica lui Cristi!
Isabeluta, la multi ani si Mateiului tau! Tu ai ramas la Paris? ![]()
Aminoreanu, un la multi ani si micutului tau cu aceeasi ocazie!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Papanasho, la multi ani si pentru nepoata favorita! Si unica - sublinierea asta e pentru Roxana ![]()
Pana la urma ce ce-ai "asortat" vesta?
=====================
carpatina spune:
Mario, io zic gogonele, tu zici castraveti.. ca-s tot murati.. Parca eu sunt de la Ploiesti!? ![]()
=====================
carpatina spune:
Mai, da' mami Mariana si Eliza ei.. unde sunt?
=====================