Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Papanash, NU!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, asa este, Cristi e foarte incantat de ATV, cel mai haios este ca vrea doar cu spatele, iar atunci sta in picioare, zici ca s-a nascut in el

Fetele care mai veniti vineri la 10 la expobebe???????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papnash, nu ne spui cum sta treaba cu Africa?????

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

dar este extraordinar faptul ca te remonteaza chestia asta, asa de plina de energie ai venit !!!!
mieimiplace sa colind pentru cadouri, sa gasesc lucruri frumoase si inedite. dar nu am timp de asa ceva, din pacate.
chiar,nu ai zis cum au reactionat copiii cand ai venit cu geamantanul plin.
Bijuterii imi place sa am, doar atat, ca de purtat nu ,nici verigheta n-am mai pus-o de cateva luni

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Papnash, nu ne spui cum sta treaba cu Africa?????

poze noi

situatia sta asa: , vad ca au disparut stelutele,s-http://www.pampers-unicef.ro/club, au sistat votarile, dar se mai schimba nr. de voturi,arata altfel decat dimineata. Nu stiu nimic altceva,sa vedem.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Rox, daca te mai supara olandezul vorbim cu Dantje sa o trimita pe aia mica la el sa-l traga de cravata

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

Roxana
Papanash
...eu am ajuns la concluzia asta dupa aproape un an de depresie mai mult sau mai putin vizibila, nu stiu cat o sa ma tina optimismul asta, dar il incurajez cat pot de tare. adevarul este ca imi e foarte greu singura aici.avem prieteni, dar toti sunt cu treburile lor in timpul saptamanii si ne vedem doar in week end, deci sunt eu cu mine cat e ziua de lunga. ordinea nu prea mi-a placut niciodata, aveam si inca am impresia ca o casa unde totul este la locul lui e impersonala, asa ca nu pot spune ca ma deranjeaza haosul produs de bebe, dar si eu incep sa ma simt ciudat si parca imi lipseste ceva. asa ca imi caut un proiect in care sa ma implic, de acasa pentru inceput, pentru ca e imposibil sa gasesc un loc la cresa (ar fii trebuit sa o inscriu pe sara inca inainte de a se naste pentru a prinde loc)
vom vedea cum evolueaza lucrurile, insa eu vreau sa fiu optimista astazi pana in maduva oaselor, chiar daca maine va fi mai rau!! ca de, asa e legea lui Murphy
va pup inca o data, fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Pai as sta si eu la cabana voastra acolo ca e tare frumos.Ferice de voi

teo

ha, ha, ha! va asteptam!

emma

Mergi la inceput

Alina, daca va vedeti in weekend cu prietenii e destul , noi preferam sa stam doar noi 3 ca in timpul saptamanii nu prea apucam.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Sabina,scuze,am uitat ca esti bussy , spor la treaba !

filme Ghighi

Mergi la inceput