Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Roxana.. o sa-i zic Bruxellului sa te scuze pentru nedreptate

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gabitz, pupici multi printesei, la noi abia acum sparge dintele nr.6. Ghighi e imbujorat de 2 zile , cred ca asta-i motivul

Carpatino, o sa asortez cu ceva pana cand o sa ne vedem, s-a serbat departe departe de casa si inca nu ne-am vazut, iese dupa ora 20 de la job saptamana asta . A, o felicitare frumoasa de la Ghighi, am uitat de ea .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Votati-ne www.flickr.com/photos/23756759@N04/3022433007/" target="_blank"> foto pe site Pampers, suntem finalisti ai campaniei Pampers-Unicef. Multumim !

Mergi la inceput

Sim, ma ofer si eu sa-ti fac cumparaturi de la C&A.. daca-mi trimiti lista (detaliata ... evident.. culori, marimi,limita superioara de pret/produs.. ). Noi poposim in Ro pe 16 decembrie.

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ana, tare ma bucur ca ne-ai scris din nou. Auzi la ea, cum sa te simti "pe dinafara" ? Ti-am simtit lipsa tare mult, ar trebui sa stii deja ca ne esti foarte draga si ca nu putem decat sa ne bucuram cand ne scrii. Desi acum trebuie sa recunosc ca m-am intristat pt ca vestile nu erau bune, problemele de sanatate vad ca v-au napadit Va imbratisam cu drag si va trimitem multe ganduri bune, sa va faceti bine cat mai repede !

Yaia, l-am admirat pe Tudor in pozele de la gradinita, e un frumos si jumatate, iar freza ii da un aer asa, smecheresc. Intr-un cuvant, mie imi place mult [:-I]. Am remarcat si eu ca este un privilegiat in grupa lui, hehe, i-a picat cu tronc educatoarei.

Myral, cred ca tu spuneai ca Elisa poarta nr mic la picior. In prezent Maria are o pereche de pantofiori de toamna nr 19 si o pereche de ghete imblanite pe care scrie 140, nu stiu ce inseamna, le-am primit. Pt iarna am luat si noi cizme imblanite de la Baby Expo, sunt ca ale lui Cristi de Cecilia, cred ca-s nr 22. M-au sfatuit fetele ( Rox si Cecilia ) sa le iau asa mari, sper sa mearga bine cu ele. Revenind la nr.19, i-am luat pantofiorii astia la sfarsitul lui august, cu gandul sa o tina toamna asta, as fi vrut sa-i iau nr.20 dar nu aveau. Asa ca sunt tare multumita ca ne-au tinut pana acum, poate vine Mosul cu o pereche pt primavara
Oricum, eu nu mi-am pus pana acum problema ca Maria ar avea piciorul prea mic/prea mare

bernix, sper sa nu aveti nici mai departe reactii dupa vaccin. Pupam Degetzica frumoasa

alinush, ce am citit ? Vrei sa fii urmatoarea pe lista de viitoare mamici ? Iti urez mult succes atunci ! Sau, daca urmatorul proiect este schimbarea jobului, iti doresc sa gasesti unul in care sa muncesti cu placere si sa fii si bine platita ( jobul ideal, nu ? ) In perioada asta insa nu se mai fac angajari, toata lumea asteapta sa vada ce e cu criza asta si cum va fi afectat.

papanash, ai peste 1000 de voturi, wow ! Sper sa castigi si sa ne povesteti si noua cum a decurs campania !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Btw, Mario, Belgia e cu o ora in urma Ro... asa ca la mine acum e doar 17:05. La ora 18 chiar nu mai sunt la serviciu.

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gabitza, Nanutzu e un scump. Sta la parinctii mei si nu ma bucur de el decat in week-end. L-am sunat azi si era pe felie baiatul meu. Tot bodoganea in legea lui si se certa cu pisicile. Mi-a spus mama ca vorbeste non stop cat e treaza. Bine, ca nu intelegi mai nimic, asta e partea a doua... Am mai observat ca de cand a inceput sa mearga nu prea mai este atent si cade sau se loveste mai mereu. Inainte ii era frica si se ferea, dar acum toata lumea e a lui - cu bune si cu rele - inclusiv cu bubuielile de rigoare. Norocul nostru si al lui este ca nu plange neam. Se ridica soro copacel si-si vede de drum, fara sa zica nici pas...
Nu mai stiu cate kilograme are, dar se vede ca a crescut mult in inaltime si e destul de solid. Are zile si zile. Ba manaca tot ce prinde (inclusiv ce gaseste pe jos), ba nu vrea sa auda de nimic.
E plin ochi de personalitate si orgoliu. Nu face decat ce vrea el, cand vrea si cu cine vrea. Cu mine ii este cel mai usor, pentru ca eu il las sa faca ce are chef. Dar si daca ma prinde intr-un moment critic, pazea nenica!
Ma asteptam sa ma adaptez mult mai greu iar cu munca, cu despartitul de bebe si de traiul dulce de acasa. Insa am incercat sa accept doar partea buna a lucrurilor si anume aceea de a ma recastiga pe mine. In ultimul timp viata mea nu prea imi mai apartinea. Am vrut sa ma reamplasez acolo unde imi era locul si sa reintru in hora. Se pare ca am reusit cu brio, desi recunosc ca aveam oresce indoieli. Iete ca fura nejustificate, dar asa mi-e mie felul sa ma subapreciez...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Yaia, l-am admirat pe Tudor in pozele de la gradinita, e un frumos si jumatate, iar freza ii da un aer asa, smecheresc. Intr-un cuvant, mie imi place mult [:-I]. Am remarcat si eu ca este un privilegiat in grupa lui, hehe, i-a picat cu tronc educatoarei.

Mah.. vad ca toate va ganditi la tronc...
Yaio, io' recunosc ca am gandit ca fetele i-au luat in brate pe cei mai neastamparati, ca sa faca si omu' ala (fotograful) odata poza
Da' tot nu-i de rau.. asa cu zicea Annisia, ne dam in vant dupa baietii care nu respecta regulile..

=====================

Mergi la inceput

Rox, scuze pentru azi.. am avut o zi tare nebuna..

=====================

Mergi la inceput

Carpatino, care nu respecta regulile noastre... Ca iei, saracii, or fi intregi la minte. Poate noi suntem truli, truli, draga... Eu una recunosc ca n-am leac. Imi ziceau si astia la munca, soro, ca n-am nicio sansa sa ma mai fac bine la mansarda. Cica daca nici plodul nu m-a schimbat, apoi nici ca mai exista antidot... Si am eu asa o vaga banuiala ca facem parte din aceeasi categorie... Hihihihihi...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Fetili, dati si la baba un link din ala motzat care sa-mi aduca aminte cati ani are bibicul meu... Avusai unul, dar m-a felicitat si mi-a multumit pentru colaborare cand a facut baiatul un an...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput