Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata

Nu stiu cum stati voi cu timpul, dar eu simt nevoia unei zile de cel putin 35 de ore ca sa mai fac faza. Nush' unde naiba zboara ca nu mai apuc sa termin nimic din ce-mi propun, nici la servici, nici acasa, desi acum cica am ajutoare, ca sunt ai mei la noi. POate o fi din cauza ajutoarelor. Glumesc...

Celia, la multi ani, sanatate si o viata plina de impliniri

Hai ca incerc sa citesc si eu capitolul asta, printre picaturi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Yaia, l-am admirat pe Tudor in pozele de la gradinita, e un frumos si jumatate, iar freza ii da un aer asa, smecheresc. Intr-un cuvant, mie imi place mult [:-I]. Am remarcat si eu ca este un privilegiat in grupa lui, hehe, i-a picat cu tronc educatoarei.

Multumim!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Yaia, l-am admirat pe Tudor in pozele de la gradinita, e un frumos si jumatate, iar freza ii da un aer asa, smecheresc. Intr-un cuvant, mie imi place mult [:-I]. Am remarcat si eu ca este un privilegiat in grupa lui, hehe, i-a picat cu tronc educatoarei.

Mah.. vad ca toate va ganditi la tronc...
Yaio, io' recunosc ca am gandit ca fetele i-au luat in brate pe cei mai neastamparati, ca sa faca si omu' ala (fotograful) odata poza
Da' tot nu-i de rau.. asa cu zicea Annisia, ne dam in vant dupa baietii care nu respecta regulile..

Eu cred ca i-au luat in brate pe cei mai mici din grupa. Acum poate o fi fost troncul criterul de alegere a cine pe cine ia in brate...sau poate doar au tras la sorti! Si a fost o tanti fotografa.
Auzi, dar cine e 'ne'? Ca sa stiu, sa fac o lista, sa vedem unde avem sanse...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
Yaia, acum am vazut si pozele cu delfinashul . Minunate ! Zici ca-i omul din Atlantis , e in elementul lui !

Acum chiar am rosit! Multumim mult!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Cu scuzele de rigoare , ajung si eu la ceas de noapte –dimineata, sa-mi tratez prietenele . Asa ca va servesc cu tot ceea ce va doriti voi sa consumati ca virtual e posibil orice. Am avut o zi placuta, cu flori si cadouri inca de la prima ora, cu multe plimbari.Ma incadrez in limite caci daca nu v-am tratat de ziua mea, atunci va tratez de ziua lui tati, caci astazi il serbam pe el.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

sa-ti traiasca sotul!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna si de la noi.
eu pot vineri dimineatza la 10....ramane asa????
gabriela - eu pentru diaree, folosesc cu succes loperamid 1 ml dupa fiecare scaun diareic.sarei sa-i treaca repede.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Papanash n-am mai intrat,ca n-aveam noutati...am ramas la citit doar

Gabriela ce face Sara,e mai bine?

Yaia tare dulce delfinasul,i-am admirat costumul albastru

Mad cum a fost la munte,a-ti prins vreme faina?

Alinamuller ce dulce si cocheta e Sara!...dar si mami

Mergi la inceput

Vad ca toata lumea se lauda cu maselute,noi suntem codase rau,avem doar 4 dintisori...
Azi e ziua 7 dupa vaccinul Priorix,vad ca totul e ok,nici o reactie.

Mergi la inceput

Gabriela, ziceai ca Sara se bucura cand va pupati voi? La noi e invers,inca aseara am ras de numa,ca Miru ma impingea ca sa-si faca ea loc in brate la tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian
Dupa ce adorm nazdravanul, trimit.

Mah... nici acu' n-a adormit? Ca io' email n-am primit!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput