Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (225)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ana, am citit despre Vladut. Imi parebine ca s-a vindecat. Trebuie sa il fi durut foartetare. Nu ne mai ppui poze cu el. Mi-l amintesc foarte bine in pozele acelea cind era asta vara pe bucata de neopren,pe gazon!!!

Am stat aseara si am strins prin casa, am organizat pe la bucatarie...am incarcat masina de spalat pentru a ma juca astazi mai mult cu Daria.

Si Daria insira jucarii, scoate din cosuri si in general ii place tot ce nu e jucarie. La sertare la bucatarie inca nu a ajuns. Astazi abia imi propun sa mut tacimurile mai sus.

O zi buna tuturor!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Erina nu am folosit nici unul din unguentele astea...deci iti spun doar teoretic ca am citit acum prospectele. Ma interesa si pe mine. Nidoflor e un unguent cu antibiotic...Cutaden e mai potrivit pt iritatii la fundulet. Eu as alege Cutaden...chiar scrie ca e pt eritem fesier.

Si am o veste de care ma bucur: vine mama la mine!

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani CELIA!Sa fii sanatoasa,norocoasa si iubita!
La multi ani si sotului,sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

buna dimineata!
Luy

am reusit in sfarsit sa dormim pana la 8!ceea ce e rarissim, de obicei sara simte cand se trezeste tati si hop si ea, inca din burtica se trezea o data cu el.si-a papat bibi si acum se urca si se da jos din sertare, iar eu imi savurez cafeaua/cafelele.
Rox! cred ca e greu cu doi, mai ales asa de activi si plini de viata ca ai tai!te adimr pe tine si pe toate mamicile cu doi pui...si noi vrem inca unul, dar mai intai trebuie sa ne mutam de aici pentru ca ar fi foarte greu cu inca un pui.
mai e fix o luna pana vine mama!!!deja jubilez gandindu-ma cat de bine va fi! in plus vine si cu noi la munte de revelion!yuppi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamuller spune:

ieri am bananait toata ziua cu vecina noastra! Sara e clar ca e facuta pe drumuri, cum zice maica-mea. totul e perfect atata timp cat plecam undeva, nu conteaza unde! incepe sa rada in hohote cand incui usa dupa mine si vede ca intr-adevar plecam.
aici incepe deja sa se miroasa a craciun...au pus toate decoratiunile pe strazi, magainele incep si ele sa-si decoreze vitrinele...insa niciodata nu e ca acasa, oricat de frumos ar fi!
Sara incepe sa fca scheme cand danseaza, deja nu se mai multumeste doar cu datul din fund! astazi a incercat prima pirueta!!!
...si asa se vexeaza daca ea face ceva serios si razi de ea....! O ADOOOOOOOOOOR!!!!!
va pupam pe toate si va dorim o zi minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Yaia vroiam sa te intreb de mult.Cu procedati voi cand plecati de la piscina?Il mai tineti acolo sau il imbracati super bine?Eu de asta nu l-am dus ca mi-e teama sa nu raceasca dupa ce il scot.Si cum e apa acolo?Ca aici nu e prea calda e putin mai calda ca la adulti

Dupa piscina si dus, uneori sta cateva minute in sauna, dar nu e regula, mai degraba exceptia. Apoi sters bine, uscat pe par (acum ca e pletos), sterse urechile si imbracat si in masina cu el, ne grabim acasa unde are masa de pranz imediat dupa inot.
Super bine? Ce e aia? Il imbrac normal, cum il scot de obicei la plimbare pe vremea asta. Si niciodata nu s-a imbolnavit din cauza de mers la inot, doar de la gradinita sau de la copii ce mergeau la gradinita.
Apa aici are 32 de grade pt. copii, putin mai calda decat pt. adulti. Dar l-am bagat si in piscina de adulti, facea parte din ora de inot.
Nu ai de ce sa te ingrijorezi, eu cred ca sunt mituri chestiile astea cu otite si raceli dupa inot. Daca procedezi corect, nu ai niciun motiv de ingrijorare.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LA MULTI ANI CELIA multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
LA MULTI ANI sotului tau!
PS. fetele cu tehnica va rog sa o treceti si pe mamica Celia in listuta sa nu ne mai ia prin surprindere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, avionul l-am platit cash, marfurile erau pe credit.

Roxano, iti arde de glume?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata

va doresc sa aveti o zi buna
ieri nu am reusit sa intru, am avut o zi plina la serviciu, iar pe seara am fost la vaccin cu Miru, in oras a fost dezastruuu, am facut o ora jumate de acasa pana la eroilor de unde am luat metroul, orasul era blocat, nu stiu unde o sa ajungem in ritmul asta
cu vaccinul a fost ok, Miru a plans 1 minut, dar cred ca mai tare plangea ca am luat-o de la copii , cum am lasat-o pe jos, a mers la usa si a inceput sa bata , i-am deschis usa si direct la copii..., in restul totul ok, nu a facut febra peste noapte, poate nu o sa aiba reactii... sper

am reusit sa vad pozici frumoase cu Stefan cel zambaret, Dariuta cu ale ei blanuri, micuta parizianca si Annisia pictata, sper ca nu am uitat pe nimeni, pupicei la toata lumea

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Rox sa porti noile achizitii sanatoasa

in weekend am fost la un botez si dupa cum va spuneam a fost la catolici, a fost f frumos, o slujba scurta si frumoasa iar botezul propriu zis a fost decent, nu copil dezbracat in frig si bagat in apa su invarteli prin biserica, oare la noi de ce nu poate fi asa ca doar tot crestini suntem , iar slujba e asemanatoare

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput