Dura lex sed lex(Clubul Juristilor)(17)
Raspunsuri - Pagina 3
martie spune:
Vai Devil, ce bine, credeam ca ai disparut. Multumesc, am retinut, chestia cu Cec-ul nu o stiam, am sa verific si te mai intreb, dar cand ajung iar la civilul de anul I. Oricum, am retinut exact ce ai spus.
Acum recapitulez Dr. reale, am terminat de recapitulat Teoria gen. a oblig., mai am jumate de succesiuni si putin de recapitulat la civilul de anul I.
Si mai am cateva subiecte din procedurile alea notariale din procedura civila.
Apoi reiau Contractele speciale.
Deci materiile astea o sa le stiu fff bine la exam. Adica tot civilul, procedura si succesiunile.
Faza e ca nu m-am atins de comercial. Eu nu stiu sa fi dat vreodata din el. Ce naiba ma fac daca-mi pica de aici?
Familiei - le cam bajbai, sper sa am timp sa retin macar iddei principale din cele 5 subiecte. Dar nu cred sa mai am timp.
Dr. int privat - ioc! habar nu am ce e aia.
Constitutionalul nu il pun, ca sunt 3 idei, am sa retin eu ceva din el inainte de exam.
Ce crezi, daca nu invat deloc comercialul? Iau teapa? Daca-mi pica din comercial?
devil666 spune:
martie, subiectele au fost mai tot timpul din civil, dar nu ar strica sa te uiti pe comercial si familiei ca nu se stie.daca vrei, ma uit luni si iti trimit subiectele care s-au mai dat la examen in ultimii ani.
spor la invatat si tine minte ca civilul e baza!
angelapriboi spune:
cafeluta pentru toata lumea.
martie am vrut sa dau examen pentru barou ,dar hotararea prin care cei cu 5 ani vechime intrau ca definitivi nu mai este in vigoare,asa ca nu am chef sa stau sa fac stagiatura.mai astept 4 ani si intru ca definitiv,asta daca nu or sa schimbe regulile pana atunci.
Si aici ii dau dreptate si Lorei eu una nu mai am chef sa stau sa invat.Parca nu mai am aceeasi energie si mai am si un masterat pe cap,plus servici ,plus copii.
Asa ca astept sa se limpezesca apele.Poate or sa vina timpuri mai bune.
martie spune:
Devil, multumesc, mi-ar fi de maare ajutor sa stiu subiectele care s-au dat, nu le am decat pe cele de anul trecut, deci 2007 si atat.
Mai am iar subiecte de la definitivat, stagiari, dar astea nu ma intereseaza, as fi vrut si eu sa le vad pe cele de la concursul asta pe posturi. Daca ai putea, ti-as fi recunoscatoare
Angela, sa tii ca asa ma gandeam si eu, cand fac 10 ani, astia o sa zica 20 de ani.
Si tot asa... Ce masterat faci? Eu am facut in comercial.
LoraG76 spune:
'Neataaaa!!!
Va invit la o cafea!
Ce mai faceti?
Martie, cum merge repetatul? Te sustinem! 
E frig pe la voi? Ca aici aseara era un geeeer!!! Brrr... Eu abia astept sa ninga...nu-mi place gerul fara zapada...
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
angelapriboi spune:
Lora multumim pentru cafea!
Afara este un frig de crapa pietrele.Nici nu ma gandeam sa vina frigul asa de repede.
Peste o luna este Craciunul.
Ce planuri aveti???
angelapriboi spune:
va invit la o cafeluta.
Vad ca e cam liniste pe aici,asa ca va las sa studiati,lucrati si ....
kriss79 spune:
salut
Noi am avut oarece probleme si am fost la spitalul de copii de dim..la pranz mergem iar la un consult..
Alessia are spasmul hohotului de plans si ca sa fim siguri ca nu e altceva am mers la ekg si eeg, la pranz mergem la neurolog..dar nu cred sa fie probleme pe asta..saracuta mai mult a fost terorizata de spital si de operatiunile specif consultatiilor..
mai revin..
salutari tuturor!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an
angelapriboi spune:
Kriss mergi la toti doctorii posibili,chiar daca asta o sperie pe Alessia,mai bine sa fii convinsa de diagnostic .